Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Melleur

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co z was za team ja pierdole az zygac sie chce..wczoraj pisaliscie ze wystartuje w niedziele lub jutro ale jutro to pewniak czyli dzisiaj i co w chuja polecieliscie?NIE PISZCIE ZE PEWNIAK 100% JAK KURWA TERAZ zmieniacie zdanie..Ludzie-.- gdzie wy macie mozg

remii.png

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chory zobaczymy kto cienias ten cienias, nie grywam na priv tylko nie raz wbije ogolnie sg wejdz ::*

jak wbijasz to jestes slaby .D

i ty napisz na gg kiedys lamo ..

Opublikowano

Czego wy się spodziewacie, wielkiego startu?

Mnie to bawi, że za każdym razem jest jakaś wiara, co wchodzi na serwer, a potem serwer pada, dużo przegranych minut się marnuje i nic z tego nie ma.

Najbardziej rusza mnie to, że ten serwer startuje już który raz? 3? Po 2 razie przestałem liczyć.

Po następnym upadku będzie pewnie zmiana nazwy, jak zawsze na nieogarniętych serwerach.

Zróbcie coś raz a porządnie, w dodatku datę startu podaje się jak już wszystko jest gotowe i jest okres testowy (przynajmniej wtedy nie ma failów).

­

Opublikowano

Hmm padł Ts może resetują konta i startują:>

Ta.... Już to widze jak startują ... Jak jutro wystartuje to będzie sukces.

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Jak mamy traktować serio team / serwer jak on leci w kulki z przekładaniem startu serwera

zgadzam sie w 100% i do tego zero informacji na temat pracy

Opublikowano

Serwer nie wypał. Byłem qesterem na nim , zrobiłem swoja pracę po czym dostałem bana na ts i zero wyjaśnienia. Serwer ma full bugów. Pierścień teleportacji jest zbugowany [ Proboszcz rozkminia nad nim cały czas od 4 godzin ] . Po za tym osobą którą wymieniłem powyżej daje GameAdmina swojej ,,dziewczynie" która nie zna podstawowych komend typu ,,inv" ( niewidzialność GM ) . Serwer robiony pod is. Jedyne co na nim jest porządnego to moje qesty . Serwer padnie po tygodniu . Pozdro !

Opublikowano

Godziny wieczorne są od 17 do 20 wiec team was znowu w huja zrobil, ludzie oni was caly czas w huja zrobia wy dalej czekacie....

Opublikowano

Ja moge czekac do polnocy:D albo nawet i dluzej, a Wy nie oceniajcie dopuki nie zagracie... Smiesza mnie opinie typu ze bd niewypal itp. A powiedzcie ile serwow sie utrzymuje? Prawie zaden! Wiec czego oczekujecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...