Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Melleur

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Została im mapa do odbugowania i startują :>

Jabym wolał żeby startowali jutro tak o 14-15:> a nie na noc.... przecież nie będę zarywał nocy na serwer;d

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiste jest ze serwer wypali, aktualnie czekamy na SkaCzus'ia, a co do Grzeska to poprostu koles mysli ze umie:d a tak naprawde to gdyby nie MPCforum nie wiedział by co to quest, BTW... zaznaczam ze wszystkie "questy" jakie niby pisał były zawarte na MPC czyli czysty plagiat. Mam nadzieje ze dzis wystrtujemy.

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

"Po 5 serwer jest już prawie gotowy . Zostały minimalne poprawki" a pewnie w tydz. się nie wyrobicie -,-

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Oczywiste jest ze serwer wypali, aktualnie czekamy na SkaCzus'ia, a co do Grzeska to poprostu koles mysli ze umie:d a tak naprawde to gdyby nie MPCforum nie wiedział by co to quest, BTW... zaznaczam ze wszystkie "questy" jakie niby pisał były zawarte na MPC czyli czysty plagiat. Mam nadzieje ze dzis wystrtujemy.

Nie jest już zbyt późno? Rozumiem, że ważne jest, aby wystartować w terminie ale z pewnością każdy zrozumie to, iż nie najlepszym rozwiązaniem jest start w godzinach 22-24.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Szajlas ty piszesz że zagrasz na serwerze w każdej prezentacji/zapowiedzi a ja cię jeszcze nigdy nie widziałem w grze:>

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zobacze... Pewnie z resztą ekipy w shinsoo... O ile serwer wypali.

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

przeczytałem te Wasze posty i mi sie wszystkiego odechciało... Oceniacie team zapominajac, że dołączyłem do niego... ktos ma coś konkretnego do trwałości moich serwerów? Nexus stoi prawie dwa lata i byl jednym z pierwszych privow... jak widzicie stoi nadal.. Tristram padł po dwoch miechach bo Nasz grafik chciał dobrze ale nie znał się na metinie i niechcacy go popsuł... Przemek już nie jest w teamie entergames.

Co do tego serwera, to z względu na proboszcza i naszą starą, dobrą znajomość, pomagam im przy serwerze... prawde mowiąc nie mają Naszych zabezpieczeń ale jakieś tam mają i mam nadzieje, że im wystarczą. Team jest ambitny i chętny do pracy, więc nie potrzebnie ich tak szybko skreślacie..

I proszę abyście nie oceniali mnie już nigdy więcej.

Serwer ruszy jutro bo muszę odbugować mapki m.in...

Opublikowano

Tak.. Nie wyrobilismy sie bo po drodze wpadly inne bugi, chyba dobrze?..

Ladnie oceniacie Team, a chociaz 1/3 z was rozmawiala z nami na Ts?

34127134971236946388.png

Opublikowano

Tak.. Nie wyrobilismy sie bo po drodze wpadly inne bugi, chyba dobrze?..

Ladnie oceniacie Team, a chociaz 1/3 z was rozmawiala z nami na Ts?

To jest wszystko wasz wina weszla teraz moda na takie luzne starty bez konkretnej daty i sie ludzie denerwuja najlepiej powiedziec ruszy tego i tego dnia o tej i tej poze a nie tam moze dzis moze jutro lub za tydzien wiec sie nie dziwcie ze tak was oceniaja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ha ha . Napisałem wam biloga. Napisałem wam loterie , pierścień gm , qesty z tymi metinami co nie miałaś ich raczyć sprawdzić bo się bawiliście z proboszem gm. Ja robiłem cały dzień a wy się jebaliście .... NQ . Jeszcze raz mówie nie polecam serwera !

Opublikowano

tak start przewidziany tak jak byl kiedys o 22 a byl kilka dni pozniej, jak byl przewidziany a serwer padl 4ever,tak przewidziany jak wczoraj w godzinach wieczornych i dalej serwera nie widac ludzie.....

Opublikowano

tak start przewidziany tak jak byl kiedys o 22 a byl kilka dni pozniej, jak byl przewidziany a serwer padl 4ever,tak przewidziany jak wczoraj w godzinach wieczornych i dalej serwera nie widac ludzie.....

Posłuchaj mnie a raczej przeczytaj jeżeli Ci się serwer nie podoba to po jaki chu.j piszesz swoje żale ... wypłakałeś się już dużo na temat tego serwera więc bądz tak miły i zabieraj dupe z tego tematu bo ja jak i inni użytkownicy nie mam zamiaru czytać Twoich wypocin

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

asd, kto ci niby takie plotki gada ? Jakiś 10latek ci tak powiedział i rozgadujesz dalej ? A ty Troofel czy jak ci tam wypier***** za przeproszeniem bo płaczesz nam tutaj od początku założenia zapowiedzi.. Serw się nie podoba to stąd wyjdź i w ten temat nie wchodź.. tyle ode mnie.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...