Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Melleur

ProBoszcz`

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wy dziei dalej mnie wyzywacie a tak jak pisalem kilka stron temu, klamali i przekladali start z 5 razy a wy mowiliscie ze to nie prawda i wystartuje o dacie KURWA ogarnijcie sie w oncu, ile mialo byc juz startow ? 10 -12 to dla waszej informacji.

Opublikowano

ym Skaczus . Grałam na ostatnim twoim serwerze i po prostu dno . Był śmiech na sali .. A dochodząc do tego teamu tylko się ośmieszyć można .. Taka prawda. Człowieku zobacz co piszą .. Bug na Bug i tym podobne . Ładną już sobie etykietkę zrobiłeś ..

Opublikowano

Jestem za tym żeby tu nie spamić niech ta administaracja "ProBoszcz" wszedzie byłem gówno widziałem nie spami przekładaniem startu tylko wzieli się za chamhi żeby potrenować trochę a nie się rzucać na dedyki kur** mać no przez takich nie ogarów człowiek się w***wia tylko

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

JEDNA WIELKA PORAZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAŻDY SERWER JAKI ZOBACZE PROWADZONY PRZEZ TEAM JEST SPISANY NA STRATY

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

JEDNA WIELKA PORAZKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przez Team? To ma być prowadzony prze ludzi z ulicy tak?

dylemat.jpgsygnaturauser.png

Opublikowano

haha. Co Ci sie w Teamie nie podoba?

1/2, tak mnie rozsmiesza, ze nawet nie wie co pisze.

Idz załóż swojej starej szmaty i obejrzyj sie w lustrze frajerze

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Wyjdź stąd hejterze. Bo działasz ludziom na nerwy

Opublikowano

ahh, Ci co mnie hejtuja, pzdr dla was.. I tak patrzycie co inni pisza , a pewnie nie byliscie w grze.

Ci co jeszcze czekaja - dzieki.

Hejter - hejtuje a i tak sprawdza kiedy ON. ; )

34127134971236946388.png

Opublikowano

ahh, Ci co mnie hejtuja, pzdr dla was.. I tak patrzycie co inni pisza , a pewnie nie byliscie w grze.

Dla twojej wiadomosci przez 1-2 minuty gralem

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

ja gralem na tym serwerze to co, cofki co 20 min klamstwa gm bany za nic i ci co kurwa w grze nie byliscie to co? ja bylem i mowie ze to jedno wielkie pierdolone gowno, a wy dalej te same teksty do graczy macie ile tych startow juz bylo 8-9? ja pierdole.... ten sam team to samo gowno

Opublikowano

ja gralem na tym serwerze to co, cofki co 20 min klamstwa gm bany za nic i ci co kurwa w grze nie byliscie to co? ja bylem i mowie ze to jedno wielkie pierdolone gowno, a wy dalej te same teksty do graczy macie ile tych startow juz bylo 8-9? ja pierdole.... ten sam team to samo gowno

Idz chłopcze do psychiatry bo widzę że masz obsesję na punkcie osób z tutejszego teamu...

Lament w niczym nie pomoże w Twoim przypadku tylko psychiatra...no i co z tego że serwer startował 8-9 razy nie Twój zasrany interes oni wykładają kase oni robią więc zajmij się "Renią Ręczkowską" a nie dupe komuś zawracasz i lamentujesz...

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Idz chłopcze do psychiatry bo widzę że masz obsesję na punkcie osób z tutejszego teamu...

Lament w niczym nie pomoże w Twoim przypadku tylko psychiatra...no i co z tego że serwer startował 8-9 razy nie Twój zasrany interes oni wykładają kase oni robią więc zajmij się "Renią Ręczkowską" a nie dupe komuś zawracasz i lamentujesz...

a masz jakiś problem kozaczku bo na forum widze ze taki kozak jestes i moze mam obsesje a co sie wpierdalasz? widze ze kurwa kozak taki w internecie a tak to pewnie cicho siedzi kurwa jak mysz w kącie , taki kozak kurwa jestes na forum a ile masz lat 18-19? wiec sie tutaj nie wypowiadaj i bede tutaj pisal co bede chcial cieciu wiec sie nie udzielaj co pisze

Opublikowano

Serwer w którego zapowiedzi przed startem są takie komentarze jak tutaj i takie dyskusje jak tutaj między teamem a niektórymi userami nie ma racji bytu-przykro mi ale graczy sporo nie będzie:(

Siema Eniu;)

Opublikowano

G_r_e_g_o_R dla mnie ty jesteś nie wychowany o czym innym piszesz a o innym pierdolisz .Serwer jeden wielki nie wypał bany za nic grałem 30 minut i 2 cofki były w tym przedziale.

Żałuję ze weszłem wogóle na ten serwer a napewno znów na nim nie zagram (bedzie taka sama rozuba jak wcześniej ) . Takie jest moje zdanie .

Opublikowano

Skończcie już z tym, bo jak na to patrze co wy tu piszecie to mi się rzygać chce...

Kto nie zagra to nie, ale po co tutaj spamujecie?, jak mówicie że nie zagracie...

dylemat.jpgsygnaturauser.png

Opublikowano

G_r_e_g_o_R dla mnie ty jesteś nie wychowany o czym innym piszesz a o innym pierdolisz .Serwer jeden wielki nie wypał bany za nic grałem 30 minut i 2 cofki były w tym przedziale.

Żałuję ze weszłem wogóle na ten serwer a napewno znów na nim nie zagram (bedzie taka sama rozuba jak wcześniej ) . Takie jest moje zdanie .

Jak Kurwa "weszles" na serwa to Cie wywalilo! Analfabeto jebany, a jak sie serw nie podoba to nikt Was tu nie trzyma.

Opublikowano

Jak nie wyjdzie dzis o 17 to bedzie totalny fail wiecie o tym, odejdzi duzo graczy stracicie zaufanie totalnie i tu sie dopiero spam zacznie ;] licze na 17.00

Opublikowano

o tym mowie co jestes taki kozak jak piszesz kurwa a tak bym ci morde obil juz bys tak tutaj nie skakal cieciu

Obaj jesteście siebie warci dla głupie bachory które nie mają swego życia oprócz metina ... chłopcy zbierzcie się do kupy i załóżcie własny klub NeoKids....

Trofel to że Cie dzieci 10-letnie tłuką to mnie mało interesuje chociaż myślę że ani razu w dziub nie dostałeś ponieważ siedziesz w domu tylko przy metinie ^^

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

G_r_e_g_o_R nie spamuj istnieje opcja edytuj i nie pisz głupich postów bo na idiotę wychodzisz sam stajesz się już neokidem.

Jeżeli jesteś brzydki jak na avce to pewnie jak byłeś mały to do chrztu na widłach cie podawali .

I zmień datę w email bo jest inna niż na mpc .(dzieciaku)

Widać poziom Mpc spada drastycznie w dół .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...