Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaki tu jest max lvl i w ile gdzieś go bym wbił ?

250

Da się w miarę szybciutko wbić, jest shop specjalny z itemkami z IS. A co, już nie grasz na Elysion? xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

Gram... Tylko mnie to nudzi xD:D wole szybciutko wbić maks lvl i koksać na arenie xD

Serwer: Elysion

Klasa: Cień

LvL: 95 i rośnie :P

Gildia: Chwila

Zapraszamy do niej !

Opublikowano

Totalne gówno po co robić taki serwer z expem 200 jak to wcale sensu nie ma grać na takim czymś 0 satysfakcji że do czegoś się dojdzie.

Serwer dedyk z takimi ratami 0 przyszłości 2 tygodnie i serwera nie ma bo ciekawe skąd GA weźmie kase na serwer a dedyk trochę kosztuje ..

Jak widać nie miałeś racji.. Serwer stoi już grubo ponad rok i ma się dobrze.. Serwer easy jeśli jest dobrze zrobiony zarabia na siebie, a widać LCGN01 ma wszystko co potrzeba..

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Jak widać nie miałeś racji.. Serwer stoi już grubo ponad rok i ma się dobrze.. Serwer easy jeśli jest dobrze zrobiony zarabia na siebie, a widać LCGN01 ma wszystko co potrzeba..

To prawda LCGN01 jest super.

Totalne gówno po co robić taki serwer z expem 200 jak to wcale sensu nie

ma grać na takim czymś 0 satysfakcji że do czegoś się dojdzie.

Serwer dedyk z takimi ratami 0 przyszłości 2 tygodnie i serwera nie ma

bo ciekawe skąd GA weźmie kase na serwer a dedyk trochę kosztuje ..

Powiem tak jak ktoś pracuje po 8/12H dziennie To gra na LCGN01 mi daje dużą satysfakcje Czemu ? Bo mogę sobie pograć ze znajomymi .Już mi przeszło dawno to o czym wspominasz satysfakcjia z bicia lvl przez rok czasu :) Więc jesli ci nie daje satysfakcji taki serwer to zmień ,a nie dajesz negatywnie komentarze dla serwera

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer ogolnie jeste super i polecam

Tylko ze 99% polakow to sa %*%/*%*%

Co cie maja gleboko w Dupce xD

Polecam i zapraszam ;)

Nie wszyscy polacy mają wszyskich w du... Gildia Another pomaga i to bardzo :)

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Bylem i jakos nie bylo milo i podziekowalem

bylem ignorowany ani na jedno pytanie mi nieodpowiedzieli sory moje zdanie jest takie ze polacy tam sa samolubni lepiej dojsc do jakiejs gildi niemieckiej lub wloskiej xD

Opublikowano

serwer by byl fajny gdyby gralo na nim mniej polakow (hamow) dla

przykladu zagrajcie na plu a np na usa w lc roznica niebo a ziemia :) pozdro

Nie wiem co wy chcecie od ludzi Ja wchodzę wszędzie podaje przeważnie swoje nicki i mam całe eq na każdy lvl za free Bo każdy mi daje jak usłyszy jakie miałem nicki

1390144171-U592769.png

Opublikowano

serwer by byl fajny gdyby gralo na nim mniej polakow (hamow) dla przykladu zagrajcie na plu a np na usa w lc roznica niebo a ziemia :) pozdro

klamiesz xD

na pl usa malo polakow super jest no ale golda maja ogromne ilosci to jak ja mam zaczac gre ;/

Na pl jest lipa polacy sa okropni chociasz juz lepiej xD

Nawet jedna z czarownic ma mazenie slonika zlikwidowac i papierki z kreonaa co najlepsze z slonia sama korzysta a o klubie straiany nic niespomniala pergaminy usuwac kazuje a ninja power ja sie pytam to co?????? Slon w pvp nie bo na hita g... Prawda! Slon na spocie g.... Nie! Sie gra lepiej! Mozna ladnie poexpic na hegeh i innych potworkach xD niemie grac to chce usunac to co przeszkadza lol wiec pl odpadal z milych polakow ;)

Opublikowano

klamiesz xD

na pl usa malo polakow super jest no ale golda maja ogromne ilosci to jak ja mam zaczac gre ;/

Na pl jest lipa polacy sa okropni chociasz juz lepiej xD

Nawet jedna z czarownic ma mazenie slonika zlikwidowac i papierki z kreonaa co najlepsze z slonia sama korzysta a o klubie straiany nic niespomniala pergaminy usuwac kazuje a ninja power ja sie pytam to co?????? Slon w pvp nie bo na hita g... Prawda! Slon na spocie g.... Nie! Sie gra lepiej! Mozna ladnie poexpic na hegeh i innych potworkach xDniemie grac to chce usunac to co przeszkadza lol wiec pl odpadal z milych polakow ;)

O kutwa. Nie zrozumiałam nic o.O

Słownik się kłania. Mogłam coś przeoczyć (?)

@Jaki jest lvl cap teraz?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

O kutwa. Nie zrozumiałam nic o.O

Słownik się kłania. Mogłam coś przeoczyć (?)

@Jaki jest lvl cap teraz?

Popieram slownik sie przyda ale coz :3

250 jak mniewam :D

Opublikowano

Co tam na jedynce się dzieje teraz? ;> Dawno mnie tam nie było. :D Dużo się zmieniło? ;>

Bardzo szybko się expi, teraz żeby wbić 200lvl wystarczy poświęcić 10 minut w procku :)

Opublikowano

Bardzo szybko się expi, teraz żeby wbić 200lvl wystarczy poświęcić 10 minut w procku :)

A dalej? ;> Bo z tego, co wiem to cup jest 250? Jak tam ze statami? Bo właśnie przez nie przestałam grać. xD

Opublikowano

A dalej? ;> Bo z tego, co wiem to cup jest 250? Jak tam ze statami? Bo właśnie przez nie przestałam grać. xD

Z tego co wiem dalej staty na stronie się kupuje.

Opublikowano

5k statów dostajesz za free. 240-250 na 1 PBI a tak poza tym to farm golda i kupowanie epickich acków i partów set'a

Prawie nic nowego.

ubh6c.png
Opublikowano

Masz tabele w juno koło magazynierki

5k statów dostajesz za free. 240-250 na 1 PBI a tak poza tym to farm golda i kupowanie epickich acków i partów set'a

Prawie nic nowego.

1 pbi w życiu nie wbijesz takiego lvl chyba że kupisz z IS pierścienie expa Co do 5k statów to już się nie dostaje z tego co zauważyłem

1390144171-U592769.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serwer świetny, na samym początku pomógł mi Polak :P

Chętnie też mogę pomóc początkującym.

Polecam i zapraszam ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Masz tabele w juno koło magazynierki

1 pbi w życiu nie wbijesz takiego lvl chyba że kupisz z IS pierścienie expa Co do 5k statów to już się nie dostaje z tego co zauważyłem

on pisal ze od 240 do 250lvla

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...