Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][EP1]LCGenericName01

golun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 402
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko;P Dropnę :D A jakie one mają lvl?

Z tego, co pamiętam to dość wysoki, bo ludzie skarżyli się, że na max. poziomie nie mogą dropić accków. :D Ale tylko lvl mają podwyższony, nie biją mocno. ;)

Opublikowano

Z tego, co pamiętam to dość wysoki, bo ludzie skarżyli się, że na max. poziomie nie mogą dropić accków. :D Ale tylko lvl mają podwyższony, nie biją mocno. ;)

Moim łiczem nie problem będzie ;x Rzuce kamienia i mnie nie dotknie.. Ale kiedyś to ja na nich z 90lvlem dropiłam, bez casta bez niczego...

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No ludzie powiedzice mi czy tylko ja mam tak zjebanego ( z góry przepraszam za słowo pani Moderator ) kompa ,ze instaluje mi TYLKO folder bin ??

@ Za miliardowym razem chyba się UDA ^^ A jak wykracze tym postem to będę SAD :<

@ Działałłałałałałałą :DDD Jak zobaczycie gdzieś Rycka o nicku VirhiuS to dodajcie i napszcie nick z MPC >:)

56685804704469024697.png

Opublikowano

Nie da się wysyłać z IS komuś itemków ;<

a nie da się dać przez zwykły handel ? :D Albo sklepik??

@ Na jakim ch grasz ?:D

56685804704469024697.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

szukam osoby która mnie oprowadzi po grze, powie co i jak. Grałem kiedyś w LC ale to już historia. Jak coś kontakt gg lub prv

Od urodzin aż do śmierci pozytywnie pierdolnięci. paulo coelho

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ktoś jest zainteresowany fantami na lcgn01 niech pisze na priv.Mam 70k+ expbs,około 50 pbi,130+ cube,50+ hps& mps i inne graty

Opublikowano

powiedz swoje stare nicki z LC xDD

ha, ale ja powiem, jestem ŻetoniK'iem!!!11

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzis zaczolem tu grac i niewiem co robic gdzie expic i dobra nic niewiem xD

a wiem ze pierscienie sa hehe z castingiem xD

jak ktos by mogl powiedziec co i jak robic zeby wbic lvl i co mozna robic potem albo wtrakcie expa ;)

Opublikowano

Dzis zaczolem tu grac i niewiem co robic gdzie expic i dobra nic niewiem xD

a wiem ze pierscienie sa hehe z castingiem xD

jak ktos by mogl powiedziec co i jak robic zeby wbic lvl i co mozna robic potem albo wtrakcie expa ;)

Na forum LCGN01 w guides masz przyczepione gdzie expić od początku, aż do końca. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Na forum LCGN01 w guides masz przyczepione gdzie expić od początku, aż do końca. ;)

Ale pwnie po angielsku, a google tłumacz niezbyt zrozumiale tłumaczy ;/ On czeka na gotowca pewnie ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Doradzi ktoś jaka postać teraz na LCGN01 jest najlepsza do pvp?

@ Jakaś reaktywacja starych czasów? Ktoś się pisze? :)

ubh6c.png
Opublikowano

O ile wiem to czarka -> wizard.

A no tak czytałem coś na forum , ze właśnie moc skilli została zredukowana..

Dzięki za info.

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...