Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Online PVP .

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mało polaków gra a server jest na prawde fajny !! 0 lagów , 0 crashów ( jak do tąd, a wbiłem 100lvl) sporo ludzi tylko mało polaków :( zapraszam wszystkich :)

Jak coś to nick: Arisas

(szukam Gildi jeśli jest jakaś )

Edit:

Widzę że server cieszy się bardzo małą popularnością wsród polaków , a szkoda ... jeden z lepszych serwerów moim zdaniem ... :) także ... ZAPRASZAMY polaków :)

Palić , sadzić, zalegalizować!

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mało polaków gra a server jest na prawde fajny !! 0 lagów , 0 crashów ( jak do tąd, a wbiłem 100lvl) sporo ludzi tylko mało polaków :( zapraszam wszystkich :)

Jak coś to nick: Arisas

(szukam Gildi jeśli jest jakaś )

Palić , sadzić, zalegalizować!

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam do Guild BlackListed ! Jest to Polska Guild , kazdy sobie pomaga(Trade/Hunt).Jest nas niewielu lecz panuje mila atmosfera nie ma wyzwisk i szyderstw z gorszych graczy.Jezeli ktos jest chetny pisac w grze do mnie _GoNzO_ lub do Misia :)

Ps.Czekamy na was :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Reaktywuję, zapraszam do gry, ponad 1000 graczy na serwerze, kilka dni i zabawa na thief, pvp, łatwo zdobyć seta i broń, wypady do FGW i temple cały czas, piszcie do mnie na pw o więcej informacji, pomogę na początek i jako sponsoring też

Opublikowano

pobieram clienta jak ktos ma jakies konto na zbyciu to poprosiłbym pasy na pw z uwagi na to że rejestracja zamknieta.pozdrawiam za jakies 30min bedzie klinet moze byc nawet 1lv niema to dla mnie znaczenia. lub gg 10080916

Opublikowano

Tyle polskich guild powstawało i upadało bo ludzie nie potrafia się utrzymać w grze, Polacy szybko się nudzą,a przez to szybko odchodzą z gry, zerowa aktywność, piszcie w grze do:ZaToX on jeszcze się trzyma w grze :D, tak samo Hejter,__Sherny__, Nodd, i jeszcze kilku jest, polaków na serwie jest koło 100, ale grajacych co dziennie... około 15. Jeśli na prawdę chcesz zreaktywować gildię i Polaków na serwie, to musisz włożyć nie lada wysiłek ;)

Opublikowano

mam pytanko co do serwera : jest jakis pet filter lub bot? nie chodzi mi o bocenie jak o itemki i elixiry :) bot od nestle raczej dzialac nie bedzie prawda? (blackrogue pliki)

Opublikowano

MPCTeam rekrutuje pisac do AdamPL lub Xevi jezeli jest mozliwosc chetnie wstapimy do jakiejs uni Polskiej jezeli takowa jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...