Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Online PVP .

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam dla was świetną wiadomość credy właśnie ma nowy serwer . Zaczynam na nim grę wszystko na obrazku .

pvpimage.jpg

Powiem tyle serwer mi się znudził mało kto grał , ale to co zrobili jest poprostu niemożliwe i świetne . Tworzę guild . Nick: Sh4ke

Ważne Info :

Strona Główna :

http://pvp.creddyonline.net/

http://pvp.creddyonline.net/register.php

Download :

http://pvp.creddyonline.net/downloads.php

Zapraszam Do Gry.

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Faktycznie ten nowy angel spirit zrobil na mnie duze wrazenie, ten spiderman tez :D smieszny a zarazem swietny ;p Juz sie zabieram za sciaganie.

Opublikowano

hmm nie wiem dlaczego, ale gdy pobrałem tego clienta, to pogram chwile i komp sie sam restartuje bez błędów... a jak to usune to działa normalnie o.O

Opublikowano

Fajny serwer ale na 2-3 dni. Szybko się nudzi.

Polecam na "wolny weekend".

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

GalactiX miałem słomiany zapał do tego serwera , ale to racja . Serwer dobry , ale na 2-3 dni . Brakuje mi privów typu zszc , gdzie wbicie max lvl było naprawde wycznem , a wydropienie suna to dopiero . Jeżeli ktoś zna serwer z podobnymi ratami oraz duża ilością graczy piszcie tutaj . Btw. Mogę komuś oddać guild.

Opublikowano

a jest tu może jakis loader? bo grajać na sroR nie moge odpalic tego clienta

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Podana strona główna i download nie działa Zmienili adres czy ten problem występuje tylko u mnie?

Mi normalnie wchodzi.

a wgle jakis pet filtr czy coś? zeby ustawić peta co ma zbierac?

Niestety niema. Zabezpieczyli serwer przed jakimikolwiek "ulatwiaczami". Prawdopodobnie niebedzie, aczkolwiek niejest to powiedziane na 100%.

ja niemoge sie wbic jak zrobilem ludzika wciskam start to tak stoi caly czas i nie wchodz.Helppp

Od 21 nastaly ataki na serwer, dlatego co jakis czas serwer zlaguje, byc moze przezto twoj char sie zwiesil. Ataki jakos sa w miare odpierane, niewiadomo na jak dlugo :/

Opublikowano

ema ema słuchajcie mam taki problem. Zarejestrowałem sie wszystko spoko ale nie moge sie zalogować do gry ani na stronie jakby nie było takiego kąta.

Opublikowano

Sh4ke i Galactix mało jest takich nobów jak wy latacie z serwera na serwer za gracie na serwerze jeden dzien i wam sie nudzi sie chujem pobawcie a nie zniechecanie innych do gry ..

AceBoy: 5% za obrazę.

Opublikowano

Sh4ke i Galactix mało jest takich nobów jak wy latacie z serwera na serwer za gracie na serwerze jeden dzien i wam sie nudzi sie chujem pobawcie a nie zniechecanie innych do gry ..

Warn.Nie musisz nas obrażać , moim zdaniem jesteś dzieciakiem żałosnym i tyle.

AceBoy: Wystarczy raport puścić, a nie odpisywać jemu na ten post ;).

Opublikowano

Uwaga

Wczoraj serwer zostal przestawiony na nowy, "lepszy", sprawniejszy hosting. Ciekawe czy "lepszy" bedzie oznaczalo, ze lagi znikna ^_^

Miejmy taka nadzieje.

Ps.

Na serwerze jest niezliczona ilosc polakow. Polska gildia liczaca 50osob w tym unia z 10+ polakami. Zapraszam do wspolnej gry jak i do uni ;)

Niestety ta liczba polakow przeklada sie na wrogi stosunek thiefow do reszty, nawet z naszego kraju...

Nowy Path:

Drodzy uzytkownicy,

Nowy patch zostal wprowadzony.

- Kilka cen zmienionych.

- Przedmioty z Phy-Mag statami naprawione.

- Elixiry mozna stackowac.

- Purification Pille 12Lv dodane.

- Invisibly detection 12Lv dodane.

- Host zmieniony.

Przetlumaczone na jezyk Polski, gdyby ktos chcial ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...