Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Online PVP .

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. duzo gra tutaj polakow ? Wogole jest duze zaludnienie ? Moze wyprobuje ten server.

Jaki char need w gildii ?:D

[!!] Rasta / SkuneK [!!]

GRAM W GRE

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W dzien okolo 15 liczba graczy czesto przekracza 500. Polakow jest od grona, szczegolnie widac to w thiefingu. Najbardziej zaludniona gildia ColdFusion 50/50 moze znalazloby sie miejsce gdyby lider wyrzucil osoby niegrajace, jest ich okolo 15. Lider ma nick Melcar.

Ehh.. Wczoraj wszystko ładnie śmigało , a teraz lagi , że aż trudno expic. Ahh i mam do was takie pytanie. Czy opłaca się na tym serwie grać wizardem? Bo kolega mi trochę odradzał. Narazie wbiłem 87 lv , z karawanną się jeździ dość trudno , bo mało hp mam i zastanawiam się nad zmianą profesji. Jaką byście polecili?

Wizardem gralem, do hunterowania na thiefach npc idzie baardzo gladko, szczegolnie jak zalatwisz sobie staff nove +5. Gralem bladerem-odradzam, nieoplaca sie. Aktualnie gram nuker s/s, z kumplem tez nuker s/s i kolega z gildii wariorem potrafimy we 3 rozdupic cale pt thiefow 7/7.

WIzz 110 wbijesz i hunterem śmigasz :) a każdy need hunter 110 wizz :P

Niezawsze, akurat tak sie sklada ze ja swoim nukerem s/s mam atak porownywalny do ataku wizza, a hp i defa mam duuuzo wiecej ;)

A można na tym jakoś zarobić ? :D

Grube pieniadze, trader na 5* powiedzmy sm-alex idac z hunterem- trader zarabia 750m, a hunter okolo 250m (w przypadku karawany alex-sm obydwoje zarabiaja o 50m mniej)

@Edit

Gm sobie chyba leci w kulki, juz 3 raz pisze ze jest zmiana hostu, po ostatnim na dodatek zapewnil ze lagi niewroca juz nigdy, a dzisiaj od 15:30- masakra... Niewiem co jest teraz ze serwer jest off, bo akurat niebylo mnie w grze.

Jak narazie to najlepszy serwer z jakim mialem stycznosc.

Opublikowano

@2up

Wiesz gram juz od 2 tygodni i lagow doswiadczylem po 3 dniach od zalozenia 1 postaci, i sa az do teraz ii... jak narazie niezauwazylem, aby ubywalo osob, liczba graczy jest ciagle stala :P Kto wie moze bedzie jeszcze przybywac :D

Jak narazie jest caly czas off, zastanawiam sie caly czas czemu.

Opublikowano

Dear users,

server is offline for few hours,

we closed it due to hard-lag on the server.

a problem is occured with the host computer - not our fault, we are waiting too icon_mad.gif

server will get online hopefully today.

If you made a payment, you got to wait. Also please do not spam about server status, that wont get the server online.

sorry for the inconvience caused.

Volkoff

@up dzisiej juz raczej nie

Opublikowano

Zakladam dzisiaj polska gildie pm do Merc, bd staral sie przyjmowac w miare szybko i aktywnych graczy.

Opublikowano

Nowy mini update serwera:

"Dear users, The alchemy rates are increased. New alchemy rates are like the followings:

Lucky Powder

+1 ~ +4 99.99% Success Rate

+5 ~ +8 43.47% Success Rate

+9 ~ +255 25.47% Success Rate

Lucky Magic Powder

+1 ~ +4 99.99% Success Rate

+5 ~ +8 73.68% Success Rate

+9 ~ +255 45.62% Success Rate"

Teraz beda latali z itemami +11 wzwyz :/

Opublikowano

Na tym serverze max + to 255 tak ? bo z czego widze ( 2x upp) to 255 :D a bron 12 dg + 255 to chyba bd miala z 25k atk..

1377531174-U173186.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego nie mogę się połączyć? Kiedy naciskam "Start" cały czas wyskakuje błąd: "Failed to execute Creddy [Error Code:(2)]. Możecie pomóc? Dodam, że mam najnowszego patch'a.

Opublikowano

nie martwcie sie o serwer to jest dedyk i tak do 19 przezywa lekkie obciazenia nie raz mi sie odpalal AL ale spoko bd git eq jak ktos chce idzie szybko zrobic a szczegolnie wizardem sam mam nova staffa d11 +11 no adv tylko uzywajcie imortali bo lubi popalic na +8 jak wejdzie na 8 to do 11 luzem ale zawsze po +& uzywajcie lucky x2 koszt ok 140-170m pzdr

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

@up

Daj screena , to jakoś pomożemy :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...