Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Online PVP .

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapraszam wszystkich Polaków na ten serwer, silki za darmo, serwer pod pvp, ale naprawdę dobre pvp, świetna zabawa jako thief, rozpieprzanie karawanek, trochę ciężkiej pracy i masz nova+11/15

Jak ktoś będzie zainteresowany, pisać na priv do mnie, lub w grze jako:ZaToX

Pozdro dla ''Sh4ke''

Opublikowano

powiem tak mam tam 2h all w novach broń dopiero +9 kasy w grom ale co z tego jak ten server jest zbugowany :/ cały czas c7 i inspekcja jak już wbijesz często są lagi :/ jeszcze czegoś nie opracowali czegoś tam :/ na razie daje sobie spokój jak ktoś zna jakiś podobny server to niech da link albo na pm chętnie skorzystam...

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Opublikowano

Serwer ma problemy z DDOS jak prawie połowa tych serwerów ^^

Ale ja wszystko wróci do normy to serwer będzie jedyny w swoim rodzaju bo silki na przykład masz za darmo, a pvp i job wary są po prostu świetne^^

Więc na prawdę zachęcam Polaków do gry, bo jest ich bardzo mało, a przydałoby się coś zorganizować ;)

Opublikowano

Bot pod klient BlackRounge to SROKING !! NA FORUM ZNAJDZIECIE. Tylko po co komu bot na tym serwie ???

Jak pomogłem to daj + :)

Opublikowano

Witam , Serwer mnie bardzo zaciekawil szczerze mowiac .

Tylko jestem ciekaw , czy lagi nadal występują ?

Lubie cieszyć się grą , a nie łazić karawanka z JG do DH 2h z czego pewnie w polowie przez lagi dostane Dc ....

Opublikowano

Serwer ma problemy (i to dość długi czas już) z atakami DDoS także funkcjinonowanie takich rzeczy jak rejestracja itd. może być czasowo niedostępne.

Opublikowano

Serwer jest nie stabilny, ale jak jest online, to bardzo fajnie się gra, mam nadzieję, że wkrótce to minie i będziemy mogli się nią cieszyć, bo jak jest online, to ponad 450 graczy na serwerze, gdyby był stabilny przez 24h to jestem pewny, że byłby full

Wystarczy pobrać klienta 1.901, a potem się zupdatuje do 1.902 cała filozofia, jest online co jakiś czas, jak jesteś cierpliwy to pograsz ;)

W razie pomocy piszcie tutaj lub w grze pod nickiem: ZaToX

Opublikowano

mbot dozwolony?

Jasne, a gdzie jest zabroniony ;) Ale tutaj chyba nie śmiga , bo to pliki br z tego co pamiętam , po 2 to jest serwer pod pvp ;)
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...