Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Online PVP .

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warn.Nie musisz nas obrażać , moim zdaniem jesteś dzieciakiem żałosnym i tyle.

AceBoy: Wystarczy raport puścić, a nie odpisywać jemu na ten post ;).

i po czym to wywnioskowales ? idioto graj na jednym serwie a nie skaczesz na z kwiatka na kwiatek sam jestes załosny kto ci powie prawde to gadasz , ze jest dzieckiem haha chcesz słabe raty to spierdalaj na isro i mam wyjebane na twoje warny bocie ...
  • Odpowiedzi 200
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i poleci kolejny % a co do postu kolegi zielak ostatnie Słowa Wolwerina : Hosting Zostaje przeniesiony (Lagi znikną Na Zawsze Ofcours) najbardziej mi się podobały słowa z nawiasu :O

Opublikowano

i poleci kolejny % a co do postu kolegi zielak ostatnie Słowa Wolwerina : Hosting Zostaje przeniesiony (Lagi znikną Na Zawsze Ofcours) najbardziej mi się podobały słowa z nawiasu :O

wiesz moze kiedy serwer otworzą ?
Opublikowano

wiesz moze kiedy serwer otworzą ?

tego niewiem sam czekam

@edit open

@2xedit cos nie tak z logowaniem?/ Jeszcze gorzej niż było :o/ za 20min kolejna zmiana

Opublikowano

Podobno rano byly gorsze lagi niz z wczoraj po 21. Ten hosting zostal zmieniony, jednak ja niewidze znacznej roznicy. Jak lagi byly tak dalej sa, ale pozyjemy zobaczymy- moze znikna. Dotyczy to tylko gdy serwer jest populated, bo jak jest easy to raczej nielaguje.

Opublikowano

Podobno rano byly gorsze lagi niz z wczoraj po 21. Ten hosting zostal zmieniony, jednak ja niewidze znacznej roznicy. Jak lagi byly tak dalej sa, ale pozyjemy zobaczymy- moze znikna. Dotyczy to tylko gdy serwer jest populated, bo jak jest easy to raczej nielaguje.

teraz jest easy i laguje do depo itemy godzine wrzucasz .. zawsze musi byc jakis problem ehh ;/
Opublikowano

Od rana tak jest, wczesniej przewaznie nielagowalo przy easy. Przewaznie bo niezawsze.

A admin sobie robi jaja. Ciagle zmienia hostingi, a mi cos to niepasuje.

Opublikowano

Ostatecznie lagi zniknely, wczoraj admin przezucil serwer znow na inny hosting. Zobaczymy na jak dlugo bedzie gra bez lagow ;)

Opublikowano

wszyscy macie ten problem c7 czy tylko ja? Na forum creddy nic sensownego na ten temat nie wyczytalem moze wy macie jakies rady? ;p

JLB

Opublikowano

Ogolnie serwer fajny , ale w Hotan są częste dc i nie wiem tylko jednej rzeczy. Po co dają te 10k silków jeśli w IM nie mozna nic za to kupic , a nie ma nigdzie znaleźć tego handlarza co ma Silk Shop.

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

@UP

Silkow niemozna wydawac w IM bo to zupelnie inna waluta. Waluta, ktora obsluguje IM jest CP (CreddyPoints) do kupienia za rl kase. A npc "Silk Shops" jest przy kazdym teleporcie w kazdym miescie (nie dotyczy alex north). Dc byly spowodowane obciazeniem serwera. Gm przed chwila poinformowal, ze host zostaje ponownie zmieniony i lagi juz niepowroca (mialo to byc 2 zmiany hostow wczesniej...)- jakis host 4 rdzeniowy 32gb ramu czy jakos tak. Pozyjemy zobaczymy, ale serwer jest wart swojej ceny, jak dotad najlepszy na jakim gralem :)

Jest jakaś polska gildia?

Sa masy polskich gildii. Za duzo by wymieniac, niepolecam tylko 1 polskiej gildii, nazwy jednak niewymienie, bo ktorys z ich czlonkow moze tutaj przesiadywac, a jakichs konwersacji z nimi niechce prowadzic :D (jakby co pw)

Mini update:

Stackowanie elixirow 100->50.

Zmienione ceny w silkshopie (Grab Pet, Resurrection Scroll, Egyptian Weapon)

Staty w Egipskich Broniach naprawione

About the continuing lag

We see that lag wasn't completely fixed.

Just be patient. Will be completely fixed soon.

Pracuja nad pozbyciem sie lagow...to juz czytam poraz kolejny od czasu kiedy liczba graczy przekroczyla 300 :D

Opublikowano

Ja ściągnąłem klienta i wyskakuje mi, że inspa jest :P Rozumiem, że jakieś pracę trwają?:P

Opublikowano

Wczoraj przed polnoca GM oglosil ze zamyka ots na czas zmiany hosta, zreszta napisalem to w poscie nad twoim, wystarczylo przeczytac. Teraz serwer juz dziala i jak narazie jest sprawny.

Opublikowano

can't create file transfer manager! Maybe pack file corrupted or someone is already accessing it now...try a few minutes later.

Ciągle mam takie coś od kiedy pobrałem :P Wie ktoś ock ?

Opublikowano

Ehh.. Wczoraj wszystko ładnie śmigało , a teraz lagi , że aż trudno expic. Ahh i mam do was takie pytanie. Czy opłaca się na tym serwie grać wizardem? Bo kolega mi trochę odradzał. Narazie wbiłem 87 lv , z karawanną się jeździ dość trudno , bo mało hp mam i zastanawiam się nad zmianą profesji. Jaką byście polecili?

0a720b9768a9a34c182d98b.png
Opublikowano

Chłopaki , podoba mi się ten silk , zaczynam grać , nick xFrekSiux napiszcie , z chęcią dojde do polskiej gildii , moj build bedzie bow str piszcie :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...