Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Idlowanie w trybie tekstowym

dosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam konto premium i mi dropi 1 item co 2 godziny albo od 4 do 24 itemkow na tydzien

(mialem zawalone cale eq)

Na tydzień jest limit dropu ok.10, czasami 8, czasami 11. Nie ma tak że tygodniowo może ci dropnąć do 24 itemów!

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Działa i to bardzooo dobrze masz like : ) ( ͡� ͜ʖ ͡�)

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ten sposob dalej dziala? Mam odpalone przez to okienko 2 konto z tfem na laptopie i od 3 godzin nic nie polecialo (konto premium, limit jeszcze nie wyczerpany bo ani razu nie grane) ?

Opublikowano

Panie Dosking, Polecałbym napisać w pierwszym poście:

http://wiki.teamfortress.com/wiki/Item_drop_system/pl

"Gracze znajdują przedmioty w czasie od 30 do 70 minut, z przerwami między znalezieniem wynoszącymi 50 minut
Nie ma jako takiego limitu na ilość przedmiotów jakie można otrzymać przez tydzień. Limitem jest czas gry, w którym losowania występują. Limit ten oszacowano na 11 godzin na tydzień. Grając po przekroczeniu limitu nie uzyska się większej ilości przedmiotów. Grając mniej niż limit oferuje, system przenosi niewykorzystany czas na następny tydzień, powiększając limit owego tygodnia o niewykorzystany czas (maksymalnie do dwóch limitów). Oszacowano, że można znaleźć maksymalnie od 6 do 12 przedmiotów każdego tygodnia w czasie oferowanych podstawowych 11 godzin na tydzień. Skrzynki Mann Co. i inne narzędzia są losowane na oddzielnych licznikach. Oznacza to, że te przedmioty nie wpływają na przerwy pomiędzy normalnymi losowaniami. Limit zeruje się w każdy czwartek o godzinie 0:00 Czasu Greenwich (1:00 w polsce)"
Tak w skrócie: Przedmioty dropią w przerwach czasowych od 1h 20min do 2h.
Limit wynosi 11 godzin (od czwartku do czwartku)
Skrzynki Mann. Co. Nie zaliczają się do przedmiotów, mają swój własny czas dropu
Opublikowano

Ale po co? :c Jak ktoś się będzie chciał dowiedzieć czegoś o dropieniu itemów to raczej to sam znajdzie, a w ostateczności założy temat.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Skąd mam wiedzieć że wydropił mi jakiś item ? Gram w TFa od kilku dni i jeszcze tego nie ogarniam B)

Opublikowano

Mam tylko jedno małe pytanko. Czy tym sposobem da się wydropać te rzadsze itemy, dostępne tylko dla kont premium? (czapki, farby, miscy) Na zwykłych serwach do idle'a potrafiłem wydropać takie cacuszka, ale nie wiem jak tutaj...

Opublikowano

Ten sposób to tak jak byś był na mapie "idle" tylko, że mnie zużywa zasobów procesora, dropniesz to co zwykle.

Opublikowano

Fajny sposób, ale mam pewien problem - co jakiś czas wywala mnie z serwera i musze ponownie TFa włączyć, aby mi mapę ustawiło itd. Ma ktoś na to jakiś sposób?

Opublikowano

Takie 2 pytanka ode mnie :D

1.Czy jak np. zostawimy tf'a odpalonego tym sposobem na noc , i podczas idlowania utracimy polaczenie z internetem (nawet na te 5 minut ) to czy automatycznie po odzyskaniu polaczenia polaczy nas znow z serwerem czy wywali nas z serwera bezpowrotnie ?

2. Pytanie odnosnie Sandbox'a , moglby ktos napisac jak odpalic wlasnie w tym pragramie 2 Steamy i 2 Tf'y naraz ?

Z góry dzieki za odpowiedź :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

1. Jak stracisz połączenie to raczej wywali z serwa (chociaż na 100% nie jestem pewien, później sprawdzę).
  2. Najpierw robisz tak:

Daj piaskownicy pełen dostęp do dysku, na którym masz zainstalowanego Steama:

1343598008-U85227.jpg

1343597972-U85227.jpg

Potem uruchamiasz w nim Steama i myślę, że powinno działać.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Pomocy! Przerobiłem na tym już dobre 70godz. (łącznie paroma kontami) i nagle padło. Po włączeniu wszystko jest dobrze ale po ok. 5min wywala cośtam cośtam logout=0. Cały błąd podam jak będę w domu.

Ogólnie to może mieć jakiś zwjązek z kupnem premium lub wprowadzonymi zmianami graficznymi (DirectX 8 i jakieś zmiany w cfg)??

Opublikowano

Czy na koncie na ktorym mam tylko dota moge normalnie dropic itemy a pozniej je wysylac na inne konto? :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...