Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Idlowanie w trybie tekstowym

dosking

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W razie czego przepraszam za mini-odkop

@top

Mam wrażenie, że itemki dropią mi częściej: zostawiam na jakimś serwie od idla na godzinę i 0 itemków a jak zaczynam w trybie tekstowym to lecą jak cholera. Łap lajka!

76561198063680646.png
Opublikowano

teraz TF mi się zmienił na tryb okienkowy (gdy uruchamiam gdy zagrać) i wchodze na serwer to nie mogę kliknąć "dalej" HELP jak zmienić na cały ekran?

76561198063680646.png
Opublikowano

@UP

To niemożliwe, żebyś wydropił 10 itemów i to w jeden dzień. W jeden tydzień może polecieć max. 8 itemków.

A co do tematu, to mam pytanie. Kiedy włączyło mi się okno wsadowe to mogę je już zostawić ? Czy coś jeszcze trzeba robić i już idluje ?

Opublikowano

Zostawiasz to okno. Nic nie musisz robić. A jak ma się farta to może i można 10 itemów wydropić, jak się cały dzień idlowało. Limit itemów nie jest potwierdzony przez Valve, ale waha się pomiędzy 6 - 8 na tydzień.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Podobno, ale nie mam 100% pewności. Jak czasami nie grałem przez jakiś czas to jakoś nie chciało mi więcej dropić.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Bardzo dobry sposób sam go używam i narazie dropło mi 3 itemów z tego sposobu ;d

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

Czy te postacie same się zabijają, czy jeśli na przykład zostawie na noc to potem będę miał na jakiejś "Najdłuższe życie: 10h". I jak to wyłączyć ? Naciskam "x" ale na Steam jest nadal napisane "<mój_nick> gra w Team Fortress 2" i nwm jak to wyłączyć, potem nie mogę Steam wyłączyć przez to ;x

1308908520-U361982.jpg
Opublikowano

Nie zabijają się, prawdopodobnie będziesz miał. Po zamknięciu tego okienka powinno się normalnie zamykać i na Steam nic nie pisać. W razie co zamknij Steam przez Menedżera Zadań.

0eab14ddf550.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam pytanie czy jak wypadnie itemka to pisze w tym okienku ?

Nie. Itemy najlepiej sprawdzać na stronach takich jak
http://tf2b.com/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm, działa wam to jeszcze, kiedyś tego używałem ale od kilku dni nie chce mi nic wypaść, czwartek był więc reset lootu też, ale nic nie dropi o.O

Opublikowano

Hmm, działa wam to jeszcze, kiedyś tego używałem ale od kilku dni nie chce mi nic wypaść, czwartek był więc reset lootu też, ale nic nie dropi o.O

Oczywiście, że działa. Musisz robić coś źle. W czwartek/piątek często są błędy, ale wystarczy zrestartować TF-a i normalnie dropi.
Opublikowano

Nieważne, już mi się jakaś łopatka dropnęła od samego rana, dziwnie coś działa, zazwyczaj wpadał item / godzinę.

Opublikowano

a co do dropienia itemków, to jest do 11-13 MAX

wiem bo kiedyś grałem przez 12h bez przerwy i wypadło mi 12 itemków nie licząc skrzynek, i ma się 11 godzin na dropa

Opublikowano

Limit itemów waha się między 6-8. Prawdopodobnie tydzień przed tym dropem mało grałeś i przeszedł na następny tydzień. Jednak czasami są jakieś anomalie.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

coś mi nie działa, pobrałem sandboxa i się fajnie dropiło. ale nagle przy uruchamianiu tf2 chce weryfikować pliki, wyskakują też okienka z limitem pamięci przesyłanej czy jakoś tak, ktos też tak miał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...