Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Idlowanie w trybie tekstowym

dosking

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez 2 dni 0 itemków, a limitu na 100% nie wykorzystałem, nie wiem może takie moje szczęście. Poczekamy zobaczymy. Często też po używaniu tego nie łączy mi się z serwerem przedmiotów też tak macie?

@edit

@down

Nie mam pełnego.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dropią, ale na specjalnej mapie w tym przypadtku nazwa mapy kiedy wyszukuję to "koth_lakeside_event". Tą nazwę mam podstawić pod itemtest?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bump

mam pytanie doradizłbyś gdzie (na jakim serwie ) dropi najwięcej itemów ew co zrobić by dropić wiecej ps mam prerium acc :)

(przes ostatni1 0 dni wypadło 11 itemów przez pierwsze 5 godzin )

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zobacz najpierw, czy itemy wypadają po pojawieniu się tych błędów. Jeśli tak, to nie ma się czym przejmować.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Przy idlowaniu można wydropić te 6-8 itemów niby, czy po wydropieniu limitu można wydropić itemki podczas normalnej gry, czy to blokuje możliwość dropienia aż do resetu ?

Opublikowano

Zobacz najpierw, czy itemy wypadają po pojawieniu się tych błędów. Jeśli tak, to nie ma się czym przejmować.

Zacząłem idelować z rana (czwartek) i idelowałem całą noc... (nie zabrało mi internetu) i nic.

Powiem jeszcze że wcześniej przed tymi błędami które wyskakują dropły mi 2 itemy :).

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę idlować z modowanym TF'em?

Bo chyba nie, gdyż wywala mi dużo error w konsoli + jedyna mapa na jaka dochodzi to itemtest ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

to jest dobre.

moge se wziasc starego kompa, zainstalowac tf2 i steam i bedzie git.

ten laptop zurzywa gdzies 50 wat to bede wtedy idlowal jak mnie nie bedzie i zaoszczedze se gdzies 400 wat ktory zuzywa moj komp

Edit

Ja mam konto premium i mi dropi 1 item co 2 godziny albo od 4 do 24 itemkow na tydzien

(mialem zawalone cale eq)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...