Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Idlowanie w trybie tekstowym

dosking

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na 1h to ci wypadnie 1, pierwszy jak bedziesz miał szczescie to juz po 15 minutach, a żeby wydropić nastepny przedmiot, od czasu wydropienia poprzedniego musi minąć 50 min. Czy jakoś tak:-)

Tutorial bardzo przydatny, dzieki wielkie

BTW Czy wy tez tak macie, że po skonczonym idlowaniu w trybie tekstowym kiedy odpalacie gre otwiera sie ona w oknie? Żeby gra otwierala sie normalnie musze uruchamiać ja z parametrem -fullscreen. Po ponownym uruchomieniu juz bez tego parametru jest normalnie. W sumie tak bardzo to nie przeszkadza, ale troche denerwuje

Opublikowano

@up nie prawda. mi dropneły 2 itemy w bardzo krótkim czasie. W przeciągu chyba 30 min

snikersproject1.png
Opublikowano

@up - oczywiście że nie trudne, tak tylko pytałem

Przy okazji chciałbym wam podać sposób jak sprawdzić co nam wydropiło bez konieczności wyłączania gry i kasowania parametrów startowych. Przy częstym sprawdzaniu może być to troche uciążliwe.

1. Tak więc wchodzimy na strone

http://tf2b.com

2. W lewym górnym rogu ekranu wpisujemy swój UserID. Jest to specjalny ciąg cyfr, różny dla każdego użytkownika. Polecam zamiane tych cyfr na np. swój nick w ustawieniach profilu Steama. Wtedy poprostu w okno wpisujemy nasz nick

3.I tak oto w ten sposób zostaje wyświetlony nasz eq, razem z przedmiotami które dopiro co wydropiliśmy

Pewnie wielu z was słyszało o tej stronie, ale moze nie wszyscy i licze na to ze komus sie przyda ten sposób

Opublikowano

Dobra, ledwo włączyłem, mam nadzieję, że będzie działać, jak coś wypadnie to dam edita, poluje na tomisława i machine :D zresztą dzisiaj środa, to limit trzeba wykorzystać, bo jutro reset limitu :) Mam około 3 godziny czasu, mam nadzieję, że coś wypadnie ... Dam potem + jak będzie all działać.

@edit

Narazię wypadł mi pierwowzór, nie wiem czy to chociaż troche cenne, ale chyba nie, bo nie ma żadnych bonusów, jak podstawowa broń i jeszcze brzydsza jest :/

@edit2

Jest, ostateczna nagroda dla szpiega, fajnie, nareszcie coś lepszego, łap +.

Opublikowano

To jest beznadziejne -.- Najczęściej na serwach jest tak że jak wbijesz to musisz dołączyć do drużyny a w tekstowym się tego chyba zrobić nie da

Lepiej grę zminimalizować . A jak nie dołączysz do drużyny to wywala z serwa

giphy.gif

Opublikowano

@Up Przy tym idlowaniu serwer jest tworzony na twoim komputerze i automatycznie dołącza do drużyny.

0eab14ddf550.png

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...