Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freelancer Planet

Head_Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Setny post w tym wątku.

Dodałem system ticketów na naszej stronie, dzięki czemu każdy w każdej chwili może zgłosić jakiś błąd lub zasugerować zmianę.

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cytat z naszej strony :

"

Witam !

Proponuję mały konkursik. Waszym zadaniem jest wykonać spawn zgodny z poniższymi warunkami, którym potem zastąpimy obecny. Należy w nim przewidzieć małe miejsce na teren VIP’owski (około 10×10) oraz na frakcyjne akademie (powiedzmy 5-6 działek o wymiarach 10x10x15). Konkurs będzie trwał do piątku (1 czerwca) do godziny 0:00. Po tym czasie, nowo dodane propozycje nie będą brane już po uwagę, natomiast ze wszystkich tych, które zostały dodane zgodnie z poniższymi zasadami wybierzecie jedną za pomocą ankiety na forum. Nagrodą dla zwycięzcy jest miesięczny VIP. Przewidziane są również nagrody pocieszenia dla drugiego oraz trzeciego miejsca.

Uwagi:

Konkurs będzie nieważny, jeśli do głosowania dostaną się mniej, niż cztery prace.

Przy zapisywaniu spawnu do pliku .mce gracz MUSI stać w miejscu, w którym ma być ustawiony punkt spawnu!

Zasady konkursu :

- spawn nie większy, niż 100x100x100

- brak jakichkolwiek zloopowanych (działających bez przerwy) mechanizmów

- screeny wrzucamy poprzez www.imgur.com a plik .mce poprzez www.speedyshare.com

- wzór obowiązujący przy dodawaniu posta(zgłaszania pracy) :

[Nick na serwerze]

Screeny : [link1] [link2] [link3], itd.

Plik .mce : [link]

-dowolna notka od autora -

Wykażcie się swoją wyobraźnią. Powodzenia !"

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmm...

Minął rok czasu, od kiedy serwer przestał funkcjonować. Wtedy też padła informacja, że w "niedalekiej" przyszłości będę planował reanimować projekt. Sentyment? Nie. Spodobał mi się klimat stworzony przez graczy.

Z racji minionego czasu nie warto stawiać serwera w postaci, w jakiej upadł, więc (jeśli miałbym znowu zacząć) chciałbym, aby serwer (a konkretniej jak ma wyglądać i na czym opierać) stworzyli gracze. Czyli wy. Tadaaa ;)

Nie znam obecnych realii (ów?), więc zanim przypomnę sobie co i jak chciałbym, żebyście mi pomogli w w/w sposób.

Ciekaw jestem ile z was pamięta stare dzieje Freelancer Planet oraz starszej odsłony, "Survivors".

Pewnie też oberwie mi się za odkop topicu, jednak zrobiłem to celowo, aby nowi (nie kojarzący serwera) mogli poznać nieco jego historię. Niestety strona i forum dawno nie funkcjonuje. Ale może zacząć. Wszystko zależy od was.

Czekam na odzew!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czekasz na odzew? Doczekałeś się :)

Powiem szczerze. Jestem za reaktywacją serwera, ale w formie czystego survivalu i frakcji, tak jak w drugiej odsłonie "Survivors",

gdyż właśnie wtedy serwer przeżywał rozkwit. Ludzie jeśli to czytacie, napiszcie co myślicie na ten temat.

Pozdrawiam

_______________________________________________________________________________________

I Wszystko Jasne

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

No i serwer reaktywowano! ;)

Dodatkowo, konkurs!

Do wygrania VIP!

Jako, iż celowo nie zabierałem się za zrobienie spawnu, zostawiam to zadania, wam, kreatywnym graczom!

Zdjęcia swoich projektów przesyłajcie jako PM'ki w postaci screenów. Zwycięzca zostanie poproszony o pliku z WorldEdit, lub przesłanie mapy w paczce *zip, na której robiony był spawn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...