Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freelancer Planet

Head_Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem .

Gram od poczatku serwa (pare dni) i dzisiaj chcialem cos napisac na sayu to wyskoczylo mi ze "You Can't talk in global" a gdy np . wpisuje /home to wyskakuje mi ze nie mam permsions

moj nick w grze to : Boryss

Prosze o szybkie naprawienie tego .

Ps - jak wchodze do netheru to moge pisac ...

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wróciliśmy !

Serwer stał 5 miesięcy... padł... nie było go dwa miesiące... i znowu jest ! :P

Trzeba trochę odkurzyć ten wątek. Dałem info. o nowościach w pierwszym poście, ale pełny opis znajdziecie na naszej stronie, do której adres uzyskacie przez bota, który (... <_< ) wysyła wiadomości na naszym serwerze :

188.165.193.152:25625

Miłej gry ;P

Opublikowano

Przenoszę bump'a na 16:00 (przy 22:00 jak zrobię bump to mało osób zobaczy wątek, litości ^^)

Prawie całe info. dot modyfikacji na serwerze w poście nr 1 ;P

Opublikowano

Ktoś tu chyba delikatnie przysypia ^^

Sprawdzam czujność, bo po primo, stary wątek sto lat jeszcze otwarty, a prosiłem o zamknięcie, a po drugie pełno wątków, w których jedna osoba odświeża go co 10 minut ^_^

Btw. bump.

Opublikowano

Ten serwer jest świetny ^^ ale potrzeba trochę więcej graczy slotów na pewno wystarczy!

Pluginy bardzo dobrze dobrane i zero lagów!

polecam :)

Hejo

Opublikowano

Zmiany :

• Zbyt niski tickrate wciągania itemków do skrzynek powodował spore obciążenie, więc itemki rzucone pod skrzynkę zostaną przez nią pochłonięte po czasie 4 sekund, zamiast 1 jak było do tej pory;

• Aby skrzynka wciągała itemki konieczne jest jej uprzednie zabezpieczenie (przypominam, że można tego dokonać za pomocą kliknięcia lewym przyciskiem myszy na skrzynkę ze sztabką złota w ręku)

Opublikowano

Zmieniam politykę frakcji !

W tej chwili, zamiast dziesiątek niepotrzebnych, jednoosobowych frakcji pozostanie pięć najsilniejszych (Rohan, SonsofEden, AGR, Grabieżcy oraz Strangers). Każdy gracz będzie miał prawo dołączyć do dowolnej z nich w każdym momencie, jednak nie będzie mógł już z niej wyjść (ma to zapobiec zdradzaniu koordynatów konkurentom).

Po dołączeniu do jednej z w/w frakcji gracz będzie miał dostęp do /f home, który ustawiony zostanie na frakcyjną akademię, gdzie dowiesz się wszelkich informacji i regulaminów jej dotyczących. Właściciel frakcji ma prawo nie zaakceptować Twojej posady i Ciebie bezpardonowo wyrzucić :)

Zmiany wchodzą w życie od soboty, 12 maja (w godzinach popołudniowych).

EDIT:

Właściciele frakcji już tworzą prezentacje i przygotowują akademie. Prezentacje 5 frakcji zostaną jutro zaprezentowane na naszej stronie głównej serwera tak, aby każdy gracz mógł zdecydować do której chce przynależeć :)

Opublikowano

Aktualizacja :

W związku z powyższymi zmianami i (już..) głośnymi sprzeciwami co do ochrony baz i niebezpieczeństwie związanym z nowymi rekrutami, postanowiłem nadać ochronę na claimy jeśli wszyscy członkowie frakcji są offline. Oczywiście do skrzynek nadal można się włamywać.

Opublikowano

Bump.

EDIT:

Zmieniłem nieco treść i estetykę pierwszego posta. Radzę się zapoznać szczególnie z informacjami na pomarańczowo.

Od teraz wszelkie nowości będą się pojawiały na dole pierwszego posta.

Opublikowano

Głupio tak ciągle samemu podbijać wątek. Może piszcie, jak oceniacie serwer, dlaczego, co byście w nim zmienili. Nadmienię, że część serwera powstała według próśb graczy :).

Zapraszam.

Opublikowano

v2.2

- m.in. możliwość tradeowania z graczami za pomocą /trade nick oraz /trade accept/decline

- zmniejszenie procent włamania się do skrzynek o 5% przy każdym wytrychu oraz ich wytrzymałości

Opublikowano

Głupio tak ciągle samemu podbijać wątek. Może piszcie, jak oceniacie serwer, dlaczego, co byście w nim zmienili. Nadmienię, że część serwera powstała według próśb graczy :).

Zapraszam.

Więc zgodnie z prośbą powiem co myśle o serwie. A myśle że to najbardziej zaje**** serwer z frakcjami . :D

Opublikowano

Jutro (tj. już dzisiaj ;D) około godziny 20:00 kolejny update do wersji 2.3 gamemodu, w którym m.in. :

- krwawienie z mobów i graczy

- dodatkowy pasek (9 slotów) podręcznego eq dla "szarych" graczy, oraz 27 slotów dla kont VIP :)

Wyżej wymienione dodatkowe sloty działają jak plecak, zakładając "skrzynię" na plecy, zamiast korpusu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...