Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freelancer Planet

Head_Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Faber dawno nie gra.

Przed uruchomieniem (jakieś 30 minut) podam informację o dokładnym starcie wraz z IP.

Wpiszcie sobie w google freelancer planet i poszukajcie strony, jak tacy niecierpliwi.

Opublikowano

Ehh, chciałbym jak najszybciej.

Czekam na odpowiedź ze starego hostingu, sprawa związana z plikami. Jak odpiszą, odrazu napiszę godzinę startu.

Opublikowano

Chciałbym aby tak było, jednak nie mogę być niczego pewien, bo to niestety nie zależy odemnie :)

Pozdrawiam!

Dodałem informację w pierwszym poście (na zielono) o zabezpieczeniu, które praktycznie w 100% eliminuje problem ucieczek podczas walk PvP :)

Opublikowano

Mam nadzieję ,że lagów nie ma? :D

Jesli są to proponuje uninstall X-RAY ponieważ jest najbardziej zasobożerny .

Mam nadzieję iż serwer rozwinie się bardzo szybko. ! Tego wam życzę.

Pozdrawiam , OsteeR. ;]

18706.png

36112.gif

36006.jpg

35944.jpg

34943.png

32519.gif

Opublikowano

@Up

Serwer istnieje od 25 października, do tej pory nie miał lagów (chyba, że odrazu po nich następował crash z przeciążenia) bo stał na dobrym hostingu. Teraz zmieniłem usługodawcę (taki nawyk, badam co jest najlepsze ;)), więc nie gwarantuję braku problemów.

Co do anty-x-ray'a.

Plugin jednorazowo "ukrywa" surowce w chunku i zapisuje je do plików na FTP, więc nie obciąża procesora i nie zżera pamięci jak by się mogło wydawać. Oczywiście w przypadku wystąpienia problemów będzie stał pierwszy w kolejce do eliminacji :)

Pozdrawiam i zapraszam jutro na serwer (a może jeszcze w ciągu kilkudziesięciu minut dam IP, ponieważ dostałem oczekiwaną odpowiedź ze strony hostingu i serwer już sobie dawno pracuje ^^).

Opublikowano

No dobry Admin, stary serwer był dobry polecam jeśli ktoś chce się zatrzymać na DOBRYM HARD survivalu a nie dla dzieci z lwc i działkami.

Jak wystartuje to od razu tam gram ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...