Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freelancer Planet

Head_Hunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maało ludzi na serwerze. Coś z nim nie tak? Wypowiadajcie się, ponieważ nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak stamtąd szybko uciekacie. o.O

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Update w wersji 2.3 wydany !

- krwawienie z mobów i graczy

- dodatkowy pasek (9 slotów) podręcznego eq dla "szarych" graczy, oraz 27 slotów dla kont VIP :)

Opublikowano

(przepraszam za dubla. Powód : widoooczność, no przecież :])

Zapisy na walki gladiatorów. Edycja druga !

Gratuluję zwyciężcy [Dager31] wygrania pierwszej edycji, w której brało 8(tylko?) osób.

Pierwszy (i pewnie nie ostatni ;) ) mam zaszczyt ogłosić otwarcie zapisów na walki gladiatorów na arenie DeathMatch !

Zapisać może się każdy, umieszczając pod tym postem nick, którego używa na naszym serwerze !

Walki odbędą się w 100% w ten weekend, w 30% jutro i w 70% w niedzielę :]

Zasady :

- Walczymy tylko żelaznym, nie enchantowanym mieczem.

- Nie wspomagamy się miksturami

- Nie korzystamy z pomocy kolegów podczas walk

- Nie uciekamy z areny.

Złamanie zasad skończy się wyrzuceniem z turnieju.

Nagroda:

Nagrodą w tej edycji jest +20LVL oraz kompletna zbroja z żelaza, wliczając miecz.

Zapraszam!

Opublikowano

Wiem!

Kiedyś, gdy codziennie były crashe i cofki (z dobre 4 miechy temu) serwer cały czas stał pełny. Może przywrócić ten feature ?

Niepokoi mnie frekwencja na serwerze. What can i do?

:C

Opublikowano

Jeśli kogoś to obchodzi, zmiany w gamemodzie v2.4 (update niedziela ok. godziny 20) ;D

- przywrócenie zasysania w skrzynkach (wyeliminowano bug klonowania itemków)

- levelowanie ma znaczenie - szybsza regeneracja hp przy większym levelu, większa szansa na trafienie headshota z łuku, itd. itd.

Opublikowano

Jeżeli chcesz więcej graczy pokaż im coś nowego ;p...

Wbiłem na serwer i co odrazu mnie niepokoi

- Nie zbyt fajnie zrobione miasto ... ;d Nie chodzi mi o wieżowce lecz o strukture budynków starych jak w dawnych miastach np " kongo "

- Diamenty na sprawnie i na nim tabliczki żenada ... z dupy wzięty diament w wiosce

I to na tyle ;d

Opublikowano

Jeżeli chcesz więcej graczy pokaż im coś nowego ;p...

Wbiłem na serwer i co odrazu mnie niepokoi

- Nie zbyt fajnie zrobione miasto ... ;d Nie chodzi mi o wieżowce lecz o strukture budynków starych jak w dawnych miastach np " kongo "

- Diamenty na sprawnie i na nim tabliczki żenada ... z dupy wzięty diament w wiosce

I to na tyle ;d

"Wioska" została zbudowana przez modów i równie dobrze mogłoby jej nie być, bo przecież to survival, nie RolePlay. Co komu te diamenty przeszkadzają ? Przynajmniej zwraca uwagę ^^.

Aaaale akurat pojechałeś bo budowli, zamiast czegoś się w gamemodzie przyczepić :P

Pozdrawiam.

Opublikowano

Normalka. Vipy i inne świpy.... Serwer nastawiony na zarobek, nie polecam.

Broń Boże, nikogo nie namawiam do zakupu, mało chętnych na to jest. Serwer stoi ze względu na mój sentyment i chęć "mienia" dokładnie takiego serwera jak chciałem mieć. Proszę nie posądzać, w prezentacji o zakupach przez SMS jest wspomniane tylko jedno zdanie malutką czcionką.

Zapraszam i pozdrawiam ;)

Opublikowano

Przy takiej ilości graczy serwer długo nie pociągnie. Chciałem dać kilka nowych rzeczy, ale póki co nie widzę sensu. What's wrong? o.O

Opublikowano

Jutro update v2.4 :

- crafting wsteczny itemków

- usprawnienie dla modów (obserwacja graczy z widoku 1os.)

- może jakiś mały bonusik. O tym na naszej stronie już jutro

Opublikowano

Bardzo fajny, ciekawy i interesujący serwer. Brakuje mi hmmm........ NICZEGO!!!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ohh, wkońcu jakaś pozytywna opinia od dłuższego czasu. Cieszę się, że się podoba, ale mało ludzi, może to wina "zbyttrudnegodlaogarnięcia" gamemodu, dlatego pewnie 90% dzieci tam nie chce grać >:C

W sumie ma też to swoje zalety...

Opublikowano

Update v2.4 wydany. Więcej informacji w pierwszym poście oraz na naszej stronie (adres strony jako opis serwera na liście serwerów w MC)

Opublikowano

Kiedy serwer ?

Cały czas

Cos malo ludu na nim gra i nie chce sie jakos wbijac

Coś z serii "pomyślała połowa Polaków". No cóż, tak to czasami bywa, akurat to nie z mojej winy ;)

Mimo wszystko zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...