Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK] < ~ Europa ~ > [50S] [SURVIVAL] [GILDIE] [NO-PREMIUM] Zapraszamy ~ !

Noobel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się pytam jak jestem osadnikiem to gdzie jest miasto albo wioska? Masakra nie polecam serwa. Nic nie zbudowane respisz się na jakiejś pustyni ...

Osadnik - Klasa posiadającą umiejętności takie jak:

Ma zapewnione miejsce w wiosce

Gdzie ta wioska? :)

itemy znikaja + spawn sie nie zapisuje masakea

1331337770-U247153.gif

Opublikowano

Serwer już PRAWIE ogarnięty ;). A jeśli chodzi o spawn to ja z kuzynem mógłbym go ulepszyć na dużo ciekawszy niż jakiś kulfon na pustyni :P. Jak coś mój nick: pawel01999 kuzyna TheSarkuse

Nie bądź leszcz daj +

Opublikowano

Oks iteamy mi nie znikają i mała rada nie wychodźcie z gry pod ziemią bo się dziwne rzeczy dzieją :P

P/S ŻAL SERVERA TAKIE KICZ ŻE NW ADMIN NIE ZBANOWAŁ TYLKO DLA TEGO ŻE GRACZE MU TAK POWIEDZIELI ŻAL!!! ZUPEŁNY NIE OGAR !!! ADMA A CHCIAŁEM NAWET VIPA KUPIĆ A TU TAKIE NOOBY JAK NIE BĘDĘ MIAŁ UNBANA TO ŻAL A TAK MIAŁO BYĆ FAJNIE.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Serwer Super Polecam Po 2 Keasr223 skąd miales 35diax? i set diax? hem???

a i po 2 Wiktor Creeperek się na ciebie Wlamal i Dal mi czyli Kaczmar23 i iKrzysiek i chyba reszcie Gamemode.

Banuj go na ip i wgraj plugina żeby coś napisać trzeba się zalogować.

Bo rozruba i serwer Off.

Musisz coś zrobić i ogarnąć dzieci neo.

Negatywne komentarze są spowodowane Banami X-rayowców.Itp.

Polecam serwer Kaczmar23

i zapraszam Do Gildii Shadows

zapraszam graczy milych,ogarniętych,No cheaters,i spokojnych,i przestrzegających regulaminu.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Noobel wlącz Serwer Bo wbić nie idzie i po 2 wlamal się na ciebie i rozdal Creative Mode i w Konsoli wpisz aby all byla Deopnięta I bez creative.

I Creeperek się na cb wlamal i przez to na serwa nie idzie wbić.

Opublikowano

Serwer Super Polecam Po 2 Keasr223 skąd miales 35diax? i set diax? hem???

a i po 2 Wiktor Creeperek się na ciebie Wlamal i Dal mi czyli Kaczmar23 i iKrzysiek i chyba reszcie Gamemode.

Banuj go na ip i wgraj plugina żeby coś napisać trzeba się zalogować.

Bo rozruba i serwer Off.

Musisz coś zrobić i ogarnąć dzieci neo.

Negatywne komentarze są spowodowane Banami X-rayowców.Itp.

Polecam serwer Kaczmar23

i zapraszam Do Gildii Shadows

zapraszam graczy milych,ogarniętych,No cheaters,i spokojnych,i przestrzegających regulaminu.

Jesteś jakiś powalony LOL? jak ja w iron secie chodziłem ... miałem 9 diax

P.s Noobel nie będę się kłócił że mój ban za x-ray jest nie uzasadniony ... :/ bo z zasady wiem że admin ma zawsze racje i czy dało by rade wyczyścić mi całe eq i zresetować konto żebym mógł zacząć od początku ? bez wspomagaczy ... ? albo jakoś wykupić unbana ?

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nasz częśćie CREEPEREK nie jest zbyt inteligentny i przekonałem go, żęby wpisał /stop ;) Ogolnie około 20 osób na serwerze ma włączone Creative... Wiktor jeżeli masz jakiś backup polecam go użyć :)

Opublikowano

Zwalony serwer o nic sie nie można doprosić

"Po 1 Ty jesteś zwalony po 2. Dobra robota krzysiek. Po 4.Masz ryj jak rozrzutnik do gnoju "Alkawer" po 5. Postaw taki serwer i będziemy gadać Dzieciaku.

Polecam Super Serwer ale z graczami nie którymi,o wiele gorzej Griefują,Kradną w gildiach,Są nie do wytrzymania

I Tutaj iKrzysiek z jednej strony Dobrze napisal.

Nasz częśćie CREEPEREK nie jest zbyt inteligentny i przekonałem go, żęby wpisał /stop ;) Ogolnie około 20 osób na serwerze ma włączone Creative... Wiktor jeżeli masz jakiś backup polecam go użyć :)

Przez jakiś czas serwer będzie off Prace są aby nikt nie mógl się wlamać na konto administratora,itp. Proszę czekać na prawdę warto zagrać z niecierpliwością czekam Na On.

Wiktorek zrób coś.

Nie możemy się doczekać.

i zdejmij all creative i op i daj bana Creeperek.

Opublikowano

Przepraszam za double . Nie zaladowało mi się . Do usunięcia post. Normalnie coś dziwnego się dzieje z mpcforum..

sygna4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...