Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] M2Bob by Slait & SandMann016 (ExpBot) po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 598
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszytko mam ok odpalam metin2client.exe i nie wyskakuje mi okienko tego bota

Windows 7 ?

Włączasz przez administratora ?

Opublikowano

Dla mnie coś nie działa włączam injectora wybieram ten plik .dll i jak włączam metka to nic mi się nie wyświetla żaden boty ;/

Opublikowano

Wcześniej jak odpalałem bota to po wciśnięciu start ,komputer chwile myślał i już się włączał metin i wyskakiwały logi i się metin wyłączał. Po ustawieniu zgodności z windows 7 i uruchomieniem jako administrator wyskakuje komunikat Stil " " nicht gefunden

Podawałem koledze dokładnie tak jak ja robiłem i jemu działa.

Proszę o pomoc

Opublikowano

na orginalnej stronie czyli epvp pisze ze trzeba miec win viste lub wyzej

RoM Priest/Knight/Scout OFF

Neverwinter TR/GWF OFF

LoL PI - placement now

Opublikowano

nie pogramy na tym bo tam jest opcja niemiecka i angielska .

chyba zeby poszperac w plikach i zmienic z zagranicznych servow na nasze

Opublikowano

Mi wszystko działa na win 7 dowiedziałem się wcześniej z epvp

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Pisze:

Bitte fulle alles aus.

Pleas fill in all.

co jest grane odpalam jestem zarejestrowany dostałem passy na e-mail jakieś tam L:33425664 H:vfdv3c

próbowałem też z pasami które podałem na początku i nic :/

Po co z tej stronki każą ściągać jakieś Account_Center.exe Registration.exe i tak dalej

A odpalając przez obejście nic nie wyskakuje injector metin2client.exe brows M2Bob.dll i nic :/ tylko metek

Mam win 7 Ultimated i nie ogarniam tego próbowałem kilka razy ciągle to samo injector bypass obejście nic ..

Pomocy !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko hmm, da się połączyć z waithackiem?

Btw. co to jest strengh kolo moblocka ?

Opublikowano

Co ty piszesz nie potrzebna żadna blokada hsa bot ma własną wczoraj wstawiłem go na forum ok. 20 tylko ze nie uzyłem jakiegoś generatora to zrobilem nowy o 22 ;p ale nie potrzeba obejsc, działa na 2 klientach bez problemu tak jak Em2

działa komuś na polskich serwerach? ja jak próbuje sie polaczyc z s26 widze, że on próbuje do globala wbić i przez to wyskakuje błąd chyba

Działa boce juz od wczoraj ;p NIck: xXMelanzXx odezwij sie ;p

Prawdopodobnie może działać na xp ponieważ można zrobić uruchom ze zgodnością wiec skąbinować zgodność jakimś programem albo uruchomić przez pisakownice

Opublikowano

lexus pisalem to jak uzywalem moda, po zainstalowaniu na czystego metina edytowalem ;c

up. do czystego metka wrzuc bez blokady hs bez niczego aktualny itd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...