Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] WarBOT - Dinar oraz Level BOT ! Na jednym PC !

AmunicjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up jakiej adrenaliny?? hmm... jestem ciekawy co by powiedział autor tego cheata jak by w tej formie zobaczył tego bota opublikowanego.

I z tego co wnioskuje to Ty AmunicjaPL miałeś 3% postępu w uploadowaniu co nie ?

Dobra koniec już tych dyskusji bo zaraz będzie flamewar i nie potrzebnie się warny posypią ;/ ..

@Top.

Pierwszy raz mi ten bot działał potem się zacinał ;/

1365881062-U68160.png

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz dam stare wersje tego bota. WEDŁUG MNIE najlepiej chodzi wersja 1.3

WERSJA 1.2 i 1.3. Z niemieckiego forum: Autor "Pilarius"

Download:

http://www.speedyshare.com/file/Dq4xB/WARBOT1.2i1.3.rar

VT

https://www.virustotal.com/file/bfd347cdb5d1cbc8bf4ab8b351f320389b3c4e9f2ffd43b0fbfd51291edcb1ea/analysis/

Opublikowano

Mi nie działa, po 7 minutach 0 killi :/ Odpalam na laptopie Win7. Net Framework i inne do działania cheatów mam, ponieważ inne cheaty śmigają jak żyleta :>

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

100% Key jestem informatykiem i wiem jak ten kolega wasz oszukuje ;]

daje wam gora 7 dni jak mu sie jakies konto spodoba to mozecie sie z nim pozegnac ;D

A jesli bedziecie chcieli zmienic haslo to myusicie wejsc na email, a po wpisaniu hasla na email

zostanie ono wyslane ... wiec jak chcecie rezykowac to prosze bardzo zycze jak najmniej placzu potem ;]

zobaczymy kto bedzie plakal za 7 dni ze nie ma konta ;]

Opublikowano

Nie, nie patrz na osoby które mają po 10 postów i hejtują ...

Niech reszta MPC się wypowie, BOT jest całkowicie czysty.

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

100% Key jestem informatykiem i wiem jak ten kolega wasz oszukuje ;]

daje wam gora 7 dni jak mu sie jakies konto spodoba to mozecie sie z nim pozegnac ;D

A jesli bedziecie chcieli zmienic haslo to myusicie wejsc na email, a po wpisaniu hasla na email

zostanie ono wyslane ... wiec jak chcecie rezykowac to prosze bardzo zycze jak najmniej placzu potem ;]

zobaczymy kto bedzie plakal za 7 dni ze nie ma konta ;]

A ty masz downa i śpisz w szafie. Oczywiście, przyzwyczajeni jesteśmy do tego, że na Youtube krąży pełno takich podobnych programów co się wpisuje passy jedak tamte oferuja "niby" darmowe g1. itp. To te sa akurat keyloggerami.

Dziwny może się właśnie zdawać co niektórym ten bot bo nie wygląda jak tradycyjny hack, bot do warrocka.

Program jest stworzony tylko i wyłącznie po to by nie wchodzić do gry ( program bezprośrednio łączy się do IP serwera i tam działa bez konieczności włączenia gry). WIem jak działa bo się co nie co na tym znam. W ogóle prześwietliłem programik różnymi hackerskimi programami ;p i już wiem jak on działa, nie ma w kodzie nic co by miało wskazywać na wysyłanie passów.

Opublikowano

nie wprowadzaj ludzi w błąd człowieku. Jesteś tak żałosny, że miejsce tylko blokujesz na tym forum. Nie wiesz jak to działa, nie wypowiadaj się nawet.

Opublikowano

Teraz próbuję starsze wersje 1.2 i 1.3 dam edita jbc.

@edit.

W wersja 1.3 działa mi płynniej niz 1.4. Sprawdzcie u siebie.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

To tak jak kolega wyżej napisał łączy się z serwerem nie wchodząc do warrocka, robi room na AI z hasłem i zabija zombi. Po skonczonej rundzie dostajesz expa i dinary.

2e1buj7.png
Opublikowano

AmunicjaPL

Bot NA PRAWDĘ jest czysty ??? wiem że możesz mieć mnie za "Dziecko MPC" ale no trochę się dygam ale i tak używam twojego hacka więc wole żebyś mi powiedział teraz ??

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

@up kogo interesuje przy czym Ci staje już nie powiem co ;DD .

@Top .

Wszystko możliwe, że to key, przecież odpalasz na własną odpowiedzialność.

Bot działa prawdopodobnie za pomocą pakietów .

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Teraz próbuję starsze wersje 1.2 i 1.3 dam edita jbc.

@edit.

W wersja 1.3 działa mi płynniej niz 1.4. Sprawdzcie u siebie.

Wersja 1.3 jest nie dopracowana.

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...