Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] WarBOT - Dinar oraz Level BOT ! Na jednym PC !

AmunicjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

usuń plik .BOP i wpisz hasła jeszcze raz, jesteś pewien że wpisałeś je dobrze ?

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

@UP

Wciśnij Like ; ]

//Spam | RaVneS

72514900467015864080.gif

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Opublikowano

Mi sie zatrzyma na 5 sekund na 245, i jedzie dalej. Zostawie na noc, a na 25lv, wbiło mi na 350killach 400dinarów i 2% expa, dzięki wielkie.

@edit

Jeżeli komuś nie działa na W7, to niech uruchomi jako administrator poprzez PPM>Uruchom jako administartor.

Opublikowano

A takie mało pytanko zatrzymało mi się na 735 i dalej nicc, wyjaśnić mi to może ktoś?

Edit: odpalilem od nowa narazie leci jak powinno, zobaczymy później.

xxx

Opublikowano

@up

Moim zdaniem to wina lagów, bo było u mnie dobrze, aż nie zaczeło mi lagować neta i się co chwila zatrzymuje, spróbuj jutro rano, ja dzisiaj nocki nie zostawiam. Jutro przez cały dzień sprawdzę jak tam leci, i dopiero zarwę jutro.

Opublikowano

a mia na xp32bit nabija tylko ciagle sie zawiesza i po czasie nawet nie chce dalej isc i musze co chwile od nowa wlaczac chyba ze mozecie cos poradzic ?

xxx

Opublikowano

No ba! Wszystko ładnie działa...;d

Narazie na nowym koncie przetestuje na noc i się zobaczy co dalej. Wolę nie ryzykować na początek..

@edit

Po 245 kills dalej nie nabija... Resetować trzeba za każdym razem?

Opublikowano

@2xUP

Pomyśl, na co mi twoje konto z 1 lvl ? lol

72514900467015864080.gif

Opublikowano

botek fajny fajny test ok. 5 minutek a na koncie zombie (735) kills popracuje nad tym jeszcze.

Wszystko jest ok jak dla mnie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ile daje expa?? dużo ?? bo mam 14 lvl a chce dzisiaj wbić lvl 16 da rade ten bot?

@AmunicjaPL

A mi stoi w miejscu na 0 killi juz od paru minut

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

WOW !! działa ale czy moge w tym czasie pograc w Wr na innym koncie?!

ps masz lajka!

@up rounda to jest wave czyli ze 2 vawe jest skonczony i czeka na respawn zoombie ;D

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Jeszcze mam małe pytanie a czy za to mozna zarwac bana ( czy admin moze to jakos zobaczyc w rankingu zoombie , ze przeszedłem pare razy zombie zam ) ?

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

A u mnie wyskakuje "Indeks wykroczył poza granice tablicy" i się zacina i dupa ;s

@edit

Już działa, bocik ma swoje humorki i za setnym razem działa ;p tylko muszę manulanie nieraz startować bo jakieś lagi mam. Słabe łącze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...