Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] WarBOT - Dinar oraz Level BOT ! Na jednym PC !

AmunicjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WARROCK_CODER

przyzwyczailiśmy się, że tego typu programy są podejżane ale tym razem jest inaczej, z reszta jesli boisz sie keyloggera to zawsze możesz użyć klawiatury ekranowej...

Ten bot działa na 100%, w grze w userlist widać nawet to konto co jest używane przez bota więc nie mówcie, że nie działa. Keylogger na pewno to nie jest, jest czysty we wszystkich programach - antywirusowych i tych hackerskich

@down: po napisaniu posta doszły już 3 posty więc to nie do ciebie było ; p

Opublikowano

zajebis**** ;D !!!!! mam juz ponad 4k killi, raz na poczatku sie zacielo ale juz smiga;D gosciu -> jestes the best

łap lika ;D

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

zajebis**** ;D !!!!! mam juz ponad 4k killi, raz na poczatku sie zacielo ale juz smiga;D gosciu -> jestes the best

łap lika ;D

jesztem za ale dalej nie wiem jak zaczac drugi raz bo mi wbilo troche % i sie zatrzymalo zaczelo i sie skonczylo nabijac a teraz chce zaczac znowu i sie zlagowal na 10 min i nic ??? o co loto ??

Opublikowano

jeśli masz lagi to często się zdaża, że się zlaguje i nie ruszy potem, też tak mam

@ edit: Polecam odpalić ze zgodnością z Windows XP service pack 3!

Opublikowano

jesztem za ale dalej nie wiem jak zaczac drugi raz bo mi wbilo troche % i sie zatrzymalo zaczelo i sie skonczylo nabijac a teraz chce zaczac znowu i sie zlagowal na 10 min i nic ??? o co loto ??

wejdz do folderu z tym botem i usun plik.BOP

i zaloguj sie znowu;D

POMOGLEM???

Daj Łapkę w góre, to nic nie kosztuje a mnie zadowoli ;D

Z góry dzięki;)

Opublikowano

A mi ciagle ten sam błąd. Ma ktos jeszcze taki problem? a moze sie z nim uporał? Help.

Serwer MPC jest niedostepny. (Exception from HRESULT: 0x800706BA)

Zamist MPC ma byc RP.C

Opublikowano

troche lipa bo mi dojdzie do 245kill wyskoczy napisz bla bla sucksfull? i dalej nic kasowalem juz z 5razem ten plik i odpalalem od nowa...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

1319585421-U316606.png

[undetected] WarBOT 1.4 [Emulator] - WarRock Dinar oraz Level BOT !

1319585492-U316606.png

Witam,

Jedyny taki Dinar-Level BOT za Darmo!
Aplikacja działa jako emulator klienta, co oznacza, że nie trzeba włączać WarRocka.
Jeśli BOT nabija Level/Dinary możesz robić coś innego na komputerze, np. grać na drugim koncie !

Jak uruchomić BOTA:

- Otwieramy plik WarBot.exe
- Wpisujemy login oraz hasło do gry, zaznaczamy interesujące nas opcje.
Emulator tworzy plik z końcówką \". Bop\" w tym samym katalogu co plik wykonywalny, jeśli usuniesz ten plik trzeba będzie ponownie wprowadzić ustawienia.
- Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę w zasobniku ikon, kliknij START. Bot nabijać level oraz zbierać dinary.
- Będziesz otrzymywać powiadomienia co kilka minut, gdy runda się skończy.
- Aby zamknąć bota kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę i kliknij \"Zamknij\"
- Aby zmienić ustawienia kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę i wybierz \"Options\"
- Aby otrzymać szczegółowe informacje na temat bieżącej sesji najedz kursorem na ikonę.

1319585534-U316606.png

61784693183789536652.jpg

92683388326350102359.jpg

1319585591-U316606.png

Windows XP 32 BIT

1319585614-U316606.png

https://www.virustotal.com/file/63ea1cc05f5f69e92bd23b4cdd38fa535f0ae9386aebc0494ff099e6ce40c935/analysis/1329070428/

1319585635-U316606.png

http://speedy.sh/6uWZk/WarBot-v1.4-by-AmunicjaPL.rar

DODATKOWO FILMIK

BY ME DLA DZIECI KTÓRE

MYŚLĄ ZE TO KEY.

http://www.youtube.com/watch?v=TXQYfYpR5G4&feature=youtu.be

Podziękuj, kliknij " LUBIE TO " !

Jestem ciekaw, dlaczego przypisujesz sobie autorstwo tego bota? Po odpaleniu wyraźnie widać 'Pilarius presents', a na pasku pliku 'WarBot by Pilarius - options'.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Znaczy tak bot raz idzie raz stoi. Teraz mi nabił 813 killi a nieraz nie ruszył wcale trzeba poprostu restartować go dopóki nie będzie dobrze, aha i jak wam stanie to przed uruchomieniem jeszcze raz usuncie ten plik z folderu gdzie macie warbota ( ten z koncowka .bop ) aha i jak juz bd dobrze chodzil to tego nie usuwajcie. Chyba zostawie na noc jak się nie zatnie.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@Lioo

Czy ja coś powiedziałem że BOT jest mojego Autorstwa ? Jest to produkcja mojego znajomego,

napisane jest by AmunicjaPL co oznacza tylko mój Upload.

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

@Lioo

Czy ja coś powiedziałem że BOT jest mojego Autorstwa ? Jest to produkcja mojego znajomego,

napisane jest by AmunicjaPL co oznacza tylko mój Upload.

Może mam problemy ze wzrokiem, nie wiem. Ale ja widze tylko

'Czytaj TO ! by. AmunicjaPL'

Nie wiedze UPLOADED by. AmunicjaPL. Więc większa część pomyślała, ze to Ty jesteś autorem.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Nie dość że podesłałem wam programik którego na oczy nie widzieliście i jest całkiem przydatny to jeszcze się prujecie

o przywłaszczenie praw autorskich, ludzie trochę ogarnięcia ...

72514900467015864080.gif

Chcesz prywatne proxy ? Pisz GG: 40367260

http://www.mpcforum.pl/topic/557197-tut-playspanfanup-bug-na-punkty-kilka-tysiecy-pkt-w-pare-minut/

Kliknij Lubię To ! Kliknij Lubię To !Kliknij Lubię To !

Opublikowano

Hmm , oczywiścię będzie lajk.. jak zacznie mi lecieć.. Bo jak narazie to wszystko robię tak jak potrzeba lecz mam cały czas 0 kill'ów . Win 7 64x .

/Edit . Wystarczyła chwila cierpliwości i działa , lajk .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...