Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] WarBOT - Dinar oraz Level BOT ! Na jednym PC !

AmunicjaPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ale np. jeśli nie chcesz bana dostać na głównym koncie to lepiej inne założyć i przynajmniej pocieszysz sie high levelem do nastepnego update może dlużej bez narażania głównego acc

tak na prawe nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale szacun dla autora

Opublikowano

jak może nabijać k/d na zombie?...

i do autora tematu: dlaczego bot kończy prace na 245 kilach?

zaraz sprawdze czy to jest prawdziwy bot i zobacze czy jest rzeczywiście zalogowane moje konto do gry : )

Opublikowano

@Up

U mnie to samo, bot się zatnie nieraz na 245, innym razem na 400 i nic. Jakiś sposób? Mam Windows 7 64Bit.

Opublikowano

najfajniejsze jest to, że można w tym czasie grac w inne gry

tylko przydała by się wersja nowa bo ta crashuje często albo staje na 245 killach, no i fajnie by było jakby sam od nowa zaczynał gre cały czas

Opublikowano

Ludzie nie ma sie co bać o bana, ponieważ 2 razy już dostałem bana za superjump, bo ktoś miał dowód (ss) ostatnio grałem na invisible 2 miechy i nic ^^. A na to nikt się kompletnie nie kapnie... Chyba że coś z tym zrobią, to tak jak kolega wyżej nie rozsyłać tego na fora zagraniczne !

A propo bot, działa bez zarzutów!

Opublikowano

Skoro jest twoim znajomym poinformuj go o tym błędzie i niech postara się go naprawić. Zatrzymuje się na 245 Killach. Większość problemów jest na Windows 7 64Bit'y, więc niech zrobi jakąś wersje pod to. Znalazłem to forum, i szwaby niemcy też płaczą, że się zatrzymuje.

Opublikowano

Ogolnie dziala .. na 245 staje od minuty, nie wiem, poczekam moze bedzie dzialac .. lub 2 opcja .. znow bot leci tylko sie nie resetnely kille ..?

1364672805-U250359.png

Opublikowano

na niemieckim forum poprostu olali tego bota, myśla, że to jakis key lub coś... wątpie czy będzie nowa wersja...

Opublikowano

No i dobrze, a ile ty chciałeś %? Jak się nie podoba to nie hejtuj, koleś przynajmniej podzielił się z nami tym Bot'em, mieć 3% a nie mieć to jest róźnica, teraz wbij te 3% w 5 minut.

Opublikowano

Nom, gdyby sie nie zacinal na 245 pzniej na 470 to byl by perfekt, moze bedzie jakas nowsza wersja .. pozyjemy zobaczymy.

@@@killaz skad te info?

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Postep 3% .. poczekamy pare lat swietlnych ;D

//Post nie wnosi nic do tematu | RaVne

Owszem wnosi .. postep w nastepnej WERSJI, dziekuje bardzo panie ravenes

1364672805-U250359.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...