Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freak2 [Dedyk]

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj jak masz zamiar obrazac to idz do gimbazjum i cisnijcie sie tam z kolegami ale mpc to nie miejsce na takie cos ...

Jeśli pomogłem proszę o + ;]

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Karpielek a moze zamiast pisac jak zawsze "wszystko jest wporzadku" lub cos w ten desen to po prostu sprawdz? z 2x magia mowiles ze usunales a i tak ludzie mieli czy Tobie zawsze trzeba recznie tlumaczyc bo slow nie rozumiesz? Nie napisalbym tego od tak sobie wiec cos jest nie tak. Sura BM jest zbugowana i sfera 4,7k ma wrocic.

razerv.png

Opublikowano

Karpielek a moze zamiast pisac jak zawsze "wszystko jest wporzadku" lub cos w ten desen to po prostu sprawdz? z 2x magia mowiles ze usunales a i tak ludzie mieli czy Tobie zawsze trzeba recznie tlumaczyc bo slow nie rozumiesz? Nie napisalbym tego od tak sobie wiec cos jest nie tak. Sura BM jest zbugowana i sfera 4,7k ma wrocic.

To był po prostu błąd, ze skillami sprawdziłem i wszystko jest tak jak było.

Opublikowano

PŁATNA REJESTRACJA

nie kupuje kota w worku

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Co za tandetny serwer ! Wogóle nikt nie gra na tym serwie max 10 osób. Rejestracja płatna ! tandeta ! Już lepiej zrobić is niż płacić za rejestracje i dlatego max 10 osób gra na serwie !

Gosciu, ameryki to Ty nie odkryles... ;x

razerv.png

Opublikowano

Serwer miodzio może wejde sprawdzić bo dawno nie grałem na tak świetnym 4 funie .

Prezentacja mogła by być lepsza ale w miare 7/10 !

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Fakt, 1,23zł to fortuna, cóż...

nie to nie jest fortuna więc oszczędź sobie takich debilnych uwag po prostu nie będe jakiemuś pajacowi płacił za co na czym moge nie grać każdy znający wartość pieniądza sie ze mną zgodzi zdanie szczocha mnie nie interesuje

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

Serwer po prostu zapowiada się zaje*iście, ale mam problem z rejestracją i pobraniem clienta.

Reje: wysłałem sms i nic nie dostaje kodu

Download: Leci mi po 70 kb/s przy necie 12 mb -,-

Opublikowano

Dla sprostowania: jeżeli macie jakieś dygresje dotyczące serwera proszę prosto "w twarz", a nie oczerniać nas po forach.

Mieliśmy małe problemy od strony serwerowni, serwer już jest online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...