Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freak2 [Dedyk]

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP

To za przeproszeniem kurwa się nim stań, skoro uważasz, że w 6h możesz osiągnąć topke, mistrza w pvp i całe eq do pvp i do expa.

Poza tym większość ludzi wypowiada się tu, a nie wbiła chociażby 90lvl'a.

Opublikowano

Właśnie zasysam clienta . Serwer wydaje się być porządny . 10/10

PS . Opłaca się robić biologa ?

1356662203-U334301.png

Opublikowano

502 - Żądanie odrzucone

Server nie działa-co się stało?

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Nie polecam . ;] shad mści się jak dzieciak. Daj GM'y dzieciakom które wpłacą zasrane składki w stylu 20 zł <lol2>

Opublikowano

Serwer spoko ale sporo złodzieji kont kumpla 4 osoby naciągały ;p

Oczywiście chodzi mi o graczy sam zostałem okradziony przez jakiegoś hacka lub coś podobnego i mi 2 truty i pro świętego 12int 10 lud 10 szycie 10 kryta 20 zaklęcie full kd +4 ;p

Nie gram tam bo sporo no life tam gra ale spoko administracja jest więc nie jest tak źle

Jest a przynajmniej było tam sporo bugów itp.

Tam w przeciągu 2h gry jak np ja miałem po 2h WP full skill P 95lvl eq wojenne a w pvp każdeo brałem ;p

Opublikowano

Fajnie wygląda Ktoś napisał nie ma fajnych broni odpowiem mu jednym.

To serwer podobny do globalu tylko wieksze raty itp a jak chcesz bronie z painta to wypierdalaj ruda kurwo.

Aha i - jest to że trzeba eq sobie robic-ulepszać mogłby by być one u handlarzy +9 albo chociaż eq na start a nie miecz.

Opublikowano

Według mnie serwer nie jest dopracowany , bugują sie postacie. Osobiście nie polecam tego serwera

c7kh.jpgStunt Dziffko!

Opublikowano

Jak się bugują ? Wszystko jest zajefajnie, tylko teraz zaczeło klatkowac, wywalilo i nie działa forum. Pisze, że serwery są przeciążone.

Opublikowano

Tak często to te kamienie duchowe nie dropią, ponadto nie udało mi się wbić żadnego skilla, a kamieni miałam dwa. ; > Szansa na ulepszenie lepszych przedmiotów jest strasznie mała, dodatkowo zjada yang jak cholera :v Jedyne rzeczy, które przeszkadzają MI : >

nb7p0x.png

Na serwerach możesz mnie spotkać jako:

Szamanka: Duchess | Ninja: Jeanne

Wykonuję komplety (sygn. + av.) na MPC forum za darmo. Przykład powyżej.

Opublikowano

Yangi to lecą strasznie szybko, w 20 minut w v2 atla zarobiłęm 1kkk, także z ulepszaczniem, a raczej z wydawaniem kasy na ulepszanie. Tutaj się nie robi jednym kamieniem na P.. Ja mam aure g10 a kamieni przeczytałem 15 także nie jest najgorzej.. A że szansa jest mała to co ;] ? Skoro masz metale. Szkoda, że nie działa ;x. Tzn. przeciążony.

Opublikowano

Mostro, nie prawdziwe? Skąd ty to kurde wiesz. Grałem tam kurwa od początku. Zaczęło mnie denerwowac że shad olewa wszystko i daje szczeniakom Gm. Więc proszę nie edytowac moich postów skoro nie masz pojęcia co się tam dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...