Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freak2 [Dedyk]

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie serwer fajny a nawet bardzo.Brakowalo mi takiego serwera gdzie sa normalne zbroje miecze itp. a na wiekszosci serwerach jest 12 nowych mieczy,zbroji. A zaplacic 1,23 za rejestracje napewno nie obciaza naszych telefonow.

Opublikowano

jest fajny na 2-3 dni ;] [GA]shad nic nie potrafi sam zrobic ;] nawet mapki nie potrafi wgrac ;] musi się pytac ludzi na shoutboxie ;]

Opublikowano

Witam… !!!

Mam przyjemność zaprosić na rozkręcający się serwer TeamSpeak. Jeżeli potrzebujesz darmowego kanału TS3 to nic prostszego wystarczy, że polączysz się z serwerem i poprosisz administratora o takowy channel.

Adres do połączenia to:

vt.net.pl:9991

Adres strony domowej:

...BĘDZIE...

Ilość slotów:

512

Serwer jest online:

24/7

Dlaczego my ?

- Profesjonalna i miła administracja.

- Szybka i sprawna pomoc !

- Najlepszy sprzęt dedykowany.

- Wiele rozrywek !

Użytkownicy korzystający z naszych usług, darmowych kanałów TeamSpeak3, mają gwarancje szybkiej i sprawnej pomocy w razie jakichkolwiek pytań/problemów. Naszym priorytetem jest stały kontakt z klientem.

Administracja vt.net.pl:9991 gwarantuje użytkownikom wiele zabaw rozrywkowych. Zapraszamy !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc tak ,

Niby zapowiada się fajnie i w ogóle ,

Ale cała prawda taka , że nawet Hwanga się nie da zrobić , ponieważ potrzeba do ulepszenia żółć niedźwiedzia która po kupieniu u handlarza znika ,

Najlepsza zbroja jaka jest na tym serwerze to stal +9 ,

Pozdro ,

Elo ,

Opublikowano

Odświeżam

Po co ty to odświeżasz? Gdyby serwer był good nie musiałbyś ;]

DNO.

Ps . Nie wyzywaj pleease od hejterow skoro nawet nie wiesz co to znaczy ^.^

Opublikowano

Serwer po prostu miodzio, ale grałem na nim i ten drop kamyków duchowych mnie zniechęcił, czy coś się zmieniło z nimi ? Bo nie mam zamiaru expić do 70 i mieć tylko jeden kamyk duchowy.

Opublikowano

Rejestracja naprawiona, cóż jest weekend i nie każdy siedzi 24/7 i czeka zanim coś się zepsuje i będzie naprawiał. Kody oczywiście nadal są ważne i można na nich zarejestrować konto.

Opublikowano

Napraw jeszcze obrazenia u sury BM bo co restart serwera to sa mniejsze przed migracja serwera sfera byla 4,1-4,7k w gracza a teraz w tego samego ktory nie zmienial nic w eq bije 3,4k MAX wiec lipa w chuj.

razerv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...