Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freak2 [Dedyk]

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up dobrze gadasz ;] To samo napisałem ale szanowny mod który wszystko wie edytował mi post. Takich to zamykac z dala od kompa.

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, nie polecam. Dlaczego ?? Prosta odpowiedz serw monotonny jak kazdy inny brak biolog obiecanego 2 tygodznie temu, katakumy juz ponad miesiac temu miał byc i brak nadal, drop z wiedzmy i av3 to samo nic sie nie dzieje. Robia eventy i to w dodatku nie udane, administracja to tylko shad i silva ogarnieci reszta brak jakiej kolwiek orientacji i pomocy.Licznik pokazuje x3 niz jest online obecnie. wgl nie polecam, serwer na 2-3 dni i sie odechciewa grac.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, nie polecam. Dlaczego ?? Prosta odpowiedz serw monotonny jak kazdy inny brak biolog obiecanego 2 tygodznie temu, katakumy juz ponad miesiac temu miał byc i brak nadal, drop z wiedzmy i av3 to samo nic sie nie dzieje. Robia eventy i to w dodatku nie udane, administracja to tylko shad i silva ogarnieci reszta brak jakiej kolwiek orientacji i pomocy.Licznik pokazuje x3 niz jest online obecnie. wgl nie polecam, serwer na 2-3 dni i sie odechciewa grac.

Pozdrawiam.

A ja i tak sprawdzę, jako że w chwili obecnej chcę troszkę odpocząć, nie mam zbyt dużo czasu, a na medium/hard potrzeba trochę czasu poświęcić.

Serwer, po przeczytaniu prezentacji, wydaje się być całkiem ciekawy. Pobieram klienta i sam później ocenię.

A zacytowałem Twojego posta dlatego, żeby Cię zapytać skąd masz takie dane?

Licznik nie może być podkręcony 3 razy, bo obecnie 64 osoby są online (co ni cholery nie da się podzielić przez 3 bez reszty).

Nie wspominając o stylu Twojego pisania, który jest, co najwyżej - przeciętny (2 ort., od groma styl.).

Opublikowano

Jak chcecie go utrzymac bez is'a? Osobiscie jak wroce z sql od razu client i gram nie ma bata!

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

jak dla mnie serwer super zachecajacy pomysl z skillami jest bardzo dobry nawetna pieskach mi kamyk lotnol serwer cudo nic dodac nic ujac

SERDECZNE JP

Opublikowano

Macie inny serwer ? Chętnie zagram

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Serwer nie podoba mi się z 2 powodów: Po pierwsze zbyt mały % na ulepszenie na +7/8/9. Nerwicy można dostać. Po drugie skille... Gdyby kd były u npc grałoby się o wiele przyjemniej. A jeszcze korzystniejszym rozwiązaniem byliby instruktorzy dający na 5 lvlu skille P zamiast G. Ale co kto lubi.

Opublikowano

20 min ? To dużo - widzę w tobie potencjał Światowego Krytyka.

PS. Bardziej wyglądasz mi na debila szukającego spiny...

szkoda mi Cie Dzieciaku .. Taka prawda o serwerze i tyle a nie szukam spiny. Grałem na 3/4 wszystkich privów więc wiem co mówie ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też myślałem że jak nie będzie tych epickich itemów tylko te co na PL to będzie fajnie ale się myliłem.

Server nudzi się po dwóch dniach :/

Opublikowano

Zgadzam się ale to nie chodzi o to mogliby dodać katakumby lub smoka do groty ale też jakąś nową zbroje unikalną i pomęczyć się aby ją zrobić epicką broń tak smao a nie tylko kasa. Nie ma z jakimi gildiiami brac wojen...

FeLLoW - Body

TaŁi - Dagger

SunGrown - Smok

I Love YOU !!!

<3

Opublikowano

nMam klienta new metin i uzywam lunchera to wejscia ale przy logowaniu sie tzn gdy juz laduje sie gra to wywala mnei na pulpit i caly proces sie zamyka.. Wie ktos moze co i jak i jak temu zaradzic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...