Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freak2 [Dedyk]

Nasher

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 290
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer po prezce zaje*****.

A i mam problem z kontem :/

Mail nie chce dojsc...

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Niestety . . . Nie polecam ;/. Ale musze o tym z GM pogadać - Karpielka to ty SHAD? A jak nie to mógłbyś mi dać gg do shada?? Nie chce do vanessy bo mam ale ona nie pomoże...

Opublikowano
Dla sprostowania: jeżeli macie jakieś dygresje dotyczące serwera proszę prosto "w twarz", a nie oczerniać nas po forach. Mieliśmy małe problemy od strony serwerowni, serwer już jest online.

W twarz chcesz? a odezwie sie ktos z administracji na ts? czy cale zycie bedziecie udawac, ze nie macie mikro?

Smieszny jestes gosciu ; D Najpierw nauczcie sie wciskac binda na ts a potem zacznij takie bzdety pisac. ; )

razerv.png

Opublikowano

Witam, na sprzedaż mam serwer

Freak2.pl

włącznie z aktualną konfiguracją serwera (zabezpieczenia, firewalle, pliki skonfigurowane serwerowe - czyli wszystko w takim stanie jakim jest), stroną/forum i domeną.

masz budżet i chciałbyś poczuć się jak administrator główny serwera? oferty na mail:

[email protected]

Aha;)

gallery01843468.png
Opublikowano

Serwer strasznie mi się nie podoba. Największym minusem jest rejestracja płatna i przez to gra bardzo mało osób , już lepiej było zrobić is niż pakować kasę w rejestracje. Przez to gra 50% mniej osób

Opublikowano

Karpielek kurva !! -,- Napisze to kurva zaraz tu i będziecie mieli po serwerze, chcesz tego?? Chcę to z tobą przedyskutować. ----- GG PODAJ !!!! Powiem tylko że jeden z Administratorów to kurwa i dziwka... [Pierdoli mnie warn - taka prawda]

Opublikowano

niech mi ktos wyjasni czy tu sie wgle oplaca grac? nic nie zachęca, wszystko jedno i to samo... ech..

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pierdole :>.

-SERWER TOTALNE DNO !!!!! Vanessa sprzedaje gm za SM na PLu i mówi że to na utrzymanie serwera [LOL]. Shad kompletnie nie ogarnia ! . - Vanessa mi dała bana na forum za "Podszywkę"

Shad chcesz o tym pogadać?! - Odbanuj RecOveRy na forum...

Wystąpił błąd!

Przepraszamy RecOveRy, zostałeś zbanowany na tym forum!

podszywanie

Twój ban nie wygaśnie.

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, nie wiem czy wiecie, że opinia skreślonych osób z naszego serwera nas nie interesuje.

I edit: także lejemy na was ciepłym moczem.

Opublikowano

Ten serwer to dno. Administracja to banda brudasów. Polecam wyjebanie tego tematu, a serwer wykurwilbym w kosmos z checia.

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Aha i pozdrawiam największą kurwę serwera !! Venessa tak to do ciebie dziwko puszczalska. Nowe autostrady to będzie gdzie stać co nie?? Pierdol się na ryj kurwo zjebana! Pozdrawiaaam ;>

Opublikowano

Oj oj sama się prosisz żebym wstawił naszą "pro" konwersację z gg co nie?? Uważaj sobie bo jeśli ją tu wstawię to tego zjebanego serwera już nie będzie ; ]

Opublikowano

OMG ... ZNOWU SHOPKA MI VANESSA ROZWALA KOMENDA /KILL ... PYTAM SIE JEJ JAKI POWOD.. TO NIC NIE ODPISUJE ... ZNOWU JAKIES EVENTY URZADZA W MIESCIE I SZKATY WYWALA .... Zmieniam serwer ..

N I E P O L E C A M ! ! !

Opublikowano

OMG ... ZNOWU SHOPKA MI VANESSA ROZWALA KOMENDA /KILL ... PYTAM SIE JEJ JAKI POWOD.. TO NIC NIE ODPISUJE ... ZNOWU JAKIES EVENTY URZADZA W MIESCIE I SZKATY WYWALA .... Zmieniam serwer ..

Wystawianie takich przedmiotów jest nielegalne.

Co do waszych SMS

OGARNIJCIE SIĘ DO JASNEJ ***** ...

27710195844277338742.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...