Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skylia.pl[PL][Dedyk]

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamiętacie Arkante?

Tutaj macie tego samego admina Eragona ^^

Pliki kupil od XIaO, nawet ich spakowac nie umie i zawraca ciągle XiaO głowie ^^

Eragon na Twoim miejscu nie bral bym sie za robienie serwera bo to szkoda tylko czasu ludzi i Twojego oraz marnowanie maszyny

Macie tutaj ssa co mi XiaO napisal:

99655322744163442095.jpg

Pozdrawiam Eragon Ciebie i Twojego paszczurka :*

Pozdrawiam Zniwiarz

PS. Sprzedam Sure BM 93 lvl na serwerze Escaria. PW

poco udostępniasz takie rozmowy to ma być śmieszne ze nie umie tego zrobic? jego sprawa zazdrościsz mu tego ze chce coś osiągnąć ? ty nawet nie dorośniesz do tego żeby postawić serwer

2 rzecz nie oceniaj ludzi po urodzie

Opublikowano

Chlopie ja na mpc ostatni raz bylem jak Ty na gówno papu mówiłes

Nie mam zamiaru nic kasowac a to jak sie zachowuje to moja sprawa i Ty nie powinienes w to ingerowac.

I screenem nie szpanuje, tylko chce pokazac jak duża wiedze na temat serwera ma jego HA.

Zniwiarz<3

Opublikowano

Chlopie ja na mpc ostatni raz bylem jak Ty na gówno papu mówiłes

Nie mam zamiaru nic kasowac a to jak sie zachowuje to moja sprawa i Ty nie powinienes w to ingerowac.

I screenem nie szpanuje, tylko chce pokazac jak duża wiedze na temat serwera ma jego HA.

jego wiedza jego serwera to co wiesz zostaw dla sb jak tak się znasz czekam na twój serwer życia by mi nie starczyło jak bym miał czekać jak taki neosek zrobi serwer

Opublikowano

No chyba lepiej, że Zniwiarz pokazuje taki screen. Bo jeśli to jest prawda to HA nie ma pojecia o serwerze.

To byśmy pograli 1-2 dni i serwer by padł. To chyba lepiej dla Nas.

Opublikowano

poco udostępniasz takie rozmowy to ma być śmieszne ze nie umie tego zrobic? jego sprawa zazdrościsz mu tego ze chce coś osiągnąć ? ty nawet nie dorośniesz do tego żeby postawić serwer

2 rzecz nie oceniaj ludzi po urodzie

po primo czytanie ze zrozumieniem sie kłania

po drugie skoro HA nie potrafi plikow rozpakowac to sorki ale serv bedzie klapa, bo nie ogarnie reszty rzeczy

po trzecie żałosny jesteś w swojej wypowiedzi i moim zdaniem masz takie pojecie o servach M2 czy jakis innych jak dziwka o zyciu w celibacie

odemnie

dziekuje za wstawienie tych SS moja noga tym servie nie postanie bo support widze potrafi jedynie kupowac i wklejac GZ scena prv metkow spada na łeb na szyje

Opublikowano

server masakryczny.. start porażka.. nie idzie dodawać bonow/zmieniac ich,, team wgl nie odp.. do team dostaja sie 14-letnie dzieci.. m2 zbugowne na start ks na militara a 11 lvl konia misje pobugowane i do tego sciaga sie 3/4h clienta.. 1 słowem totalne dno

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

Ja nie polecam za sprawą nie ogarniętego GMka w team [GM]Gibonek sapał do mnie na czacie że ubliżałem mu na mexili i sporo ludzi mu tam ubliżało ;D i jak spotka tą ekipe to sobie tu nie pograją , pisał ,że będe pod jego specjalną opieką hehe najlepsze to ,że ja tam od dawna nie gram i pare osób miało moje konto ale ten dalej do mnie się sadził.

Jak macie taką ekipe w teamie to życze szczęścia temu serwu.Jakiś przydupas dostał GMa za pucowanie się i teraz sadzi się do każdego by podnieść swoje ego i załatwić jakieś swoje porachunki .

Dla twojej wiadomości nie zagram tutaj i jak pisałeś mi na czacie ,że masz wstręt do tego niku to jak będzie ktoś miał nik kogeta to sobie go banuj;p ja mam wywalone na ciebie i na ten serwer

super001.png
Opublikowano

znowu to samo czyli w weekend nie pogram sobie ... bo nie ma gdzie same niewypaly

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Szczerze mówiąc... ściągam klienta i cały czas opuszczają mnie chęci gry, jak czytam te wszystkie komentarze...

Opublikowano

Pisze wczoraj do Gm i pytam kiedy problem z bugami będzie rozwiązany, typ mi pisze że nigdy i śmieje, albo on ma specyficzne poczucie humoru rozumiane

tylko przez niego albo to banda dzieciarni.

NIE POLECAM

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Pisze wczoraj do Gm i pytam kiedy problem z bugami będzie rozwiązany, typ mi pisze że nigdy i śmieje, albo on ma specyficzne poczucie humoru rozumiane

tylko przez niego albo to banda dzieciarni.

NIE POLECAM

Nie ty pierwszy dostrzegasz braki jakiegokolwiek ilorazu inteligencji u administratorów tego serwera.

Miałem nadzieję, że mimo wszystką potrafią oni stworzyć na prawdę dobry serwer.

Jednak się myliłem. Na serwer już nie wbiję, choćby mnie wołami ciągnęli.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

http://just4game.pl/metin2/

bardzo dobry serwer powstał wczoraj gmowie na bieżąco coś naprawiają exp jest wysoki, bony wchodzą na full. Serwer ogarnięty, 0 bugów serdecznie polecam !

Nie pierd** bo ten serwer ma zrabanego klienta, wywala podczas ladowania postaci

sygnaturkaw.png

Opublikowano

http://just4game.pl/metin2/

bardzo dobry serwer powstał wczoraj gmowie na bieżąco coś naprawiają exp jest wysoki, bony wchodzą na full. Serwer ogarnięty, 0 bugów serdecznie polecam !

15 osób online od wczoraj? + komentarz UP... Co Ty polecasz? Nic fajnego ...

Opublikowano

serw startuje dzis ok 19 juz bez bugów , info od gm z gry.

licznik nie dziala poprawnie

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Witam Wszystkich !

Na początku chciałbym przeprosić Was za ten cały syf. W związku z licznymi bugami i problemami jakie stanęły na Waszej drodze chcę poinformować że serwer zostanie naprawiony a OFICJALNY START odbędzie się w Niedzielę ok.16.00. Narazie będą trwały beta testy na które zapraszam by pomóc nam dostrzec bugi.

Jeszcze jakieś usprawiedliwienie dotyczące naszej wpadki. Otóż baza którą kupiliśmy od serwera Ascaria była uważana przez Wszystkich za dobrą i postanowiliśmy nie robić beta testów żebyście mogli wcześniej pograć. Okazało się inaczej za co Wszystkich serdecznie przepraszam i proszę o danie nam drugiej szansy, której postaramy się nie zmarnować.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam Wszystkich !

Na początku chciałbym przeprosić Was za ten cały syf. W związku z licznymi bugami i problemami jakie stanęły na Waszej drodze chcę poinformować że serwer zostanie naprawiony a OFICJALNY START odbędzie się w Niedzielę ok.16.00. Narazie będą trwały beta testy na które zapraszam by pomóc nam dostrzec bugi.

Jeszcze jakieś usprawiedliwienie dotyczące naszej wpadki. Otóż baza którą kupiliśmy od serwera Ascaria była uważana przez Wszystkich za dobrą i postanowiliśmy nie robić beta testów żebyście mogli wcześniej pograć. Okazało się inaczej za co Wszystkich serdecznie przepraszam i proszę o danie nam drugiej szansy, której postaramy się nie zmarnować.

Pozdrawiam.

Lepiej pozno niz wcale

sygnaturkaw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...