Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skylia.pl[PL][Dedyk]

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

microlab

nie mam powodu by wyrzucać Gibonka z Teamu ponieważ zrobił masę dobrej roboty i to dzięki niemu też będziecie mogli grać na serwerze. A co do całej tej sprawy to rozumiem go w pewnym sensie, nieraz też mam ochotę powiedzieć co myślę gdy ludzie na chacie pytają kiedy start albo spamują mi na GG to zamiast przeczytać.

Opublikowano

Jeśli komuś udało się już ściągnąć klienta mógłby zrobić lunchera prowizorycznego ?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

microlab

nie mam powodu by wyrzucać Gibonka z Teamu ponieważ zrobił masę dobrej roboty i to dzięki niemu też będziecie mogli grać na serwerze. A co do całej tej sprawy to rozumiem go w pewnym sensie, nieraz też mam ochotę powiedzieć co myślę gdy ludzie na chacie pytają kiedy start albo spamują mi na GG to zamiast przeczytać.

Twoj serw, Twoj team, Twoje decyzje obys ich nie zalowal, bo jak dla mnie osoba ktora mi grozi banem a jeszcze nie zaczalem grac nie nadaje sie do profesjonalnego serwa - chyba ze ten takim nie jest.

W zapowiedzi szukalem i nie moge odnalezc tego TS prosze o podanie adresu

PS: bedzie zwoj powrotu statusu (zmiana profki) dostepny gdzies w grze ? na SS w NPC nie widze, jednak moze jest za jakiegos questa lub w IS ? Prosze o 100% odpowiedz to wazne!

Opublikowano

Sądzę iż prędzej ktoś zrobi luncher niż wrzuci mu sie klient na inny hosting..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Twoj serw, Twoj team, Twoje decyzje obys ich nie zalowal, bo jak dla mnie osoba ktora mi grozi banem a jeszcze nie zaczalem grac nie nadaje sie do profesjonalnego serwa - chyba ze ten takim nie jest.

PS: bedzie zwoj powrotu statusu (zmiana profki) dostepny gdzies w grze ? na SS w NPC nie widze, jednak moze jest za jakiegos questa lub w IS ? Prosze o 100% odpowiedz to wazne!

rs51.teamspeak.pl:1300 adres ts'a

Opublikowano

Serwer nie wystartuje a jezeli tak to eq z navi czemu ?

Prosze was rekrutacja na gm na xat hahahahaha dobre mi sobie

Opublikowano

Dajcie luncher i ... co to znaczy ;d bo nie znam niemieckiego przy reje. Der Account wird per E-Mail aktiviert, also eine richtige E-Mail eingeben!

Opublikowano

dajcie klient na inny hosting bo wszyscy teraz sciagaja i lipa jest niezdarzymy pobrac do startu ludzie!

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Dajcie luncher i ... co to znaczy ;d bo nie znam niemieckiego przy reje. Der Account wird per E-Mail aktiviert, also eine richtige E-Mail eingeben!

konto zostaje aktywowane przez emajla ^^ podaj prawdziwy

licze na lajka

Opublikowano

Launcher :

czemu 139 mb ?? Dobra lepsze to niz klient i chociaż normalnie sie pobiera.

Sprawdzał ktoś czy działa?

@Topic:

To prawda host jakiś słaby. Ja przy internecie 5mb mam prędkość pobierania ~60kb/s.

Chyba serwer jeszcze nie wlaczony to co ma dzialac ??

Opublikowano

czemu 139 mb ?? Dobra lepsze to niz klient i chociaż normalnie sie pobiera.

Chyba serwer jeszcze nie wlaczony to co ma dzialac ??

W sensie że przejrzał, czy dobrze zrobiony ..

Opublikowano

W sensie że przejrzał, czy dobrze zrobiony ..

Tak

Launcher nie jest od administracji serwera sam robiłem !

Dodaj link ze skanem

64173041669300699661.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...