Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skylia.pl[PL][Dedyk]

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ON , reje nie dziala ..

trzeba czekac na reje ..

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

nie ON , reje nie dziala ..

trzeba czekac na reje ..

Jak on ? Mam konto, a tak serwer nie działa. Szczerze gówno mnie to już obchodzi, bo już wiem, ze to syf.

Opublikowano

Stwierdzam zgon bo umar, chyba tu nie pogramy jednak.. a tak sie fajnie zapowiadal

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

gadasz glupoty reje off ,

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Twoje konto zostalo zalozne!! - Dziekuje..

mi takie cos pisze po zarejestrowaniu a emailla nie widac z aktywacja i caly czas moge zakladac na ten sam login i email konto i nic;/

Opublikowano

Wy się tych dzieci z xat-a nie słuchajcie bo się podszywają za GA i GM

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Twoje konto zostalo zalozne!! - Dziekuje..

mi takie cos pisze po zarejestrowaniu a emailla nie widac z aktywacja i caly czas moge zakladac na ten sam login i email konto i nic;/

MI TEZ TO PRZYCHODZI . ALE JAK TAK ZROBIE I PROBOJE SIE ZALOGOWAC NA STRONIE SERWA TO ZE NIBY NIE MAM KONTA , TRZEBA AKTYWOWAC KONTO A LINK WGL NIE PRZYCHODZI .

reje on i nie gadaj głupot

http://skylia.pl/ind...p?s=rejestracja

czy potwierdzenie przychodzi to nie wiem aleda sie rejestrowac.

TY GLUPOTY GADASZ NIEWIESZ A GADASZ . REJE OFF ! MOWIE !

Opublikowano

Żenada nie polecam !!!

On niby jutro o 12 :X

jakies ploty piszesz ..

Opublikowano

reje juz mi dziala moge sie na stronie zalogowac. ale jak wchodze do gry pisze mi blad polaczenia z serwerem macie tez tak?

Opublikowano

Chlopie kocham cie normalnie szukalem takiego serwa

Może wyznaj "chłopowi" uczucia na PW:D

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

reje juz mi dziala moge sie na stronie zalogowac. ale jak wchodze do gry pisze mi blad polaczenia z serwerem macie tez tak?

Przez chwile serwer był ON. Jest trochę bugów więc pewnie coś z tym robią.

Opublikowano

ejj on serw bo mi pisze blad

reje dziala . da sie a stronce zalogowac

Opublikowano

Pamiętacie Arkante?

Tutaj macie tego samego admina Eragona ^^

Pliki kupil od XIaO, nawet ich spakowac nie umie i zawraca ciągle XiaO głowie ^^

Eragon na Twoim miejscu nie bral bym sie za robienie serwera bo to szkoda tylko czasu ludzi i Twojego oraz marnowanie maszyny

Macie tutaj ssa co mi XiaO napisal:

99655322744163442095.jpg

Pozdrawiam Eragon Ciebie i Twojego paszczurka :*

Pozdrawiam Zniwiarz

Zniwiarz<3

Opublikowano

A i jeszcze wytłumacze tym ktorzy mi nie wierzą , skad o tym wiem.

Był sobie nie dawno taki serwerek o nazwie Ascaria.

Poszukajcie sobie jego prezki, zapowiedzi i zerknijcie na ssy handlarzy, zwróćcie uwage na interface clienta.

Otóż jest to interface edytowany przeze mnie specjalnie na potrzeby serwera Ascaria, nie znajdziecie go na zadnym z forów.

Pliki byly tak spakowane ze nie dalo sie ich rozpakowac zwyklm sposobem, więc skąd Eragon ma ten interface?

Odpowiedź prosta- Kupil pliki serwerowe wraz z clientem od XiaO na co dowód macie na powyższym screenie.

XiaO prosil zebym Wam to przekazal:

05907757675108689289.jpg

Zniwiarz<3

Opublikowano

Serwa nie polecam jest tam wiecej bugow niz poprawnej gry...

Nawet nie idzie bonow zrobic o KD nie wspomne...

TEN SERWER TO DNO

1382177069-U399244.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...