Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skylia.pl[PL][Dedyk]

Siara92

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak komuś idzie wolno pobieranie to polecam program: Free Download Manager.. Mi się sciągało z prędkością ~60kb/s, a teraz z ~500kb/s

Opublikowano

Jak ktoś ma klient to wrzućcie na Wupload

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

ja tez nie mam tak sie dlugo pobiera ze masakra dajcie na inny hosting ! , dopiero mam 237 Mb

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

@UP, uratowałeś mi dupę ;p z moim internetem, to nic nie ściągnę ; )

no fest uratował dupę.. jak nie potrafił spakować wszystkiego i na pobranie drugiego pliku trzeba czekać 45min..

Opublikowano

ja tez nie mam tak sie dlugo pobiera ze masakra dajcie na inny hosting ! , dopiero mam 237 Mb

Free Download Manager pobierz to .

Daj Mi +'A

Logowanie : offline

Opublikowano

Free Download Manager pobierz to .

a trudno sie tym poslugiwac?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Team mnie zaskoczył swoją błyskotliwością i umiejętnością przewidywania wiedzieli że start będzie dziś bo chyba sami to ogłosili ale nie wpadli na taki genialny

pomysł zeby wczesniej udostępnić klienta/podzielić na party/wrzucić na pare hostów, no ale ...

Jak jego dalsze poczynania będą podobne do tej akcji z clientem to nie będzie szału...

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Tak przerwe teraz transfer przy 50% żeby sobie ściągnąć jakiś cholera wie warty program,

przy takiej prędkości neta wątpie że to zasługa programu.

63091769524560174570.gif

Opublikowano

dawać tego klienta na inny hosting ... bo jak byście to ogarniali to byście już dawno upneli na inny hosting niż na dedyka

a nie przy necie 6 mb to pobieram klienta po niecałe 50kb/s załamać sie idzie ....

edit up nie działa to coś .... iż nie idzie włączyć do jakiego klienta bym nie wsadził to albo >????????

albo sie od razu zamyka

Opublikowano

0 informacji od Teamu...

tylko tak dalej...

25 min spóźnienia. Żadnych przeprosin i aktualizowania godziny startu....

team.png

b_350_20_2E7AAD_1A6CA8_FFFFFF_1E7B99.png

b_350_20_2E7AAD_1A6CA8_FFFFFF_1E7B99.png

Opublikowano

juz on powinien być..

Kolego pisze ok.18 a nie o 18

Nie rób problemu tam gdzie go nie ma . I czytaj z uwagą

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...