Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale wy jesteście durni, chcą dopracować serwer, poprawić stabilność to nie bo wy chcecie grać. Jakby wystartowali to byście narzekali znów na bugi i stabilność. Nikt dokładnej daty nie podał a FuBu nie słuchajcie bo to reklama tylko, Bambus3k tam rządzi. Poza tym im nie potrzebna reklama na mpc, większość tutaj to cziterzy a po co komu tacy gracze? Coraz więcej serwerów nie daje prezki mpc.

Edytowane przez Razian
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale wy jesteście durni, chcą dopracować serwer, poprawić stabilność to nie bo wy chcecie grać. Jakby wystartowali to byście narzekali znów na bugi i stabilność. Nikt dokładnej daty nie podał a FuBu nie słuchajcie bo to reklama tylko, Bambus3k tam rządzi. Poza tym im nie potrzebna reklama na mpc, większość tutaj to cziterzy a po co komu tacy gracze? Coraz więcej serwerów nie daje prezki mpc.

Ale bambus sam gadał ze między 23 - 27. Teraz pewnie w lutym odbędzie się start. Tak czy tak, wiemy już że prezka na 100% (''z pewnością'') będzie w ten weekend.

Opublikowano

Pisal ze albo dzis albo w sobote za tydzien wiec czekajcie, caly tydzien zostal a wy juz hejtujecie, zróbcie sami jebany serwer a potem gadajcie. Jak sie ktos nie zna to nie ma prawa pierdolic na ten temat. Tyle w temacie.

Opublikowano

@Razian jestes głupi jak pęk słomy.

Dobrze mówi bambusek pisał piątek na 50 % a jak nie to następny piątek .... ale wy ludzie walicie konia pod biurkiem i mówicie ohhh ruszajcie bo już nie mogę ..

a tak na serio to  wy nie ma cie życia bez komputera że tak spamujecie tu jak by to był koniec świata za 1 sec?

Opublikowano

Dobrze mówi bambusek pisał piątek na 50 % a jak nie to następny piątek .... ale wy ludzie walicie konia pod biurkiem i mówicie ohhh ruszajcie bo już nie mogę ..

a tak na serio to  wy nie ma cie życia bez komputera że tak spamujecie tu jak by to był koniec świata za 1 sec?

Jak dla mnie mogą startowac i w następnym roku ale niech nie podają dat wyssanych z palca, bo każdy nastawia sie na ten i na ten dzień a pózniej większość przeżywa rozczarowanie. Jeśli nie są pewni tego czy wyrobią sie do 23 niech nie podają tego terminu, proste. Nikt z teamu nie pisal, ze "może" wystartują w tym tygodniu a moze w następnym tylko została podana konkretna data, ktorej powinni sie trzymac.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak dla mnie mogą startowac i w następnym roku ale niech nie podają dat wyssanych z palca, bo każdy nastawia sie na ten i na ten dzień a pózniej większość przeżywa rozczarowanie. Jeśli nie są pewni tego czy wyrobią sie do 23 niech nie podają tego terminu, proste. Nikt z teamu nie pisal, ze "może" wystartują w tym tygodniu a moze w następnym tylko została podana konkretna data, ktorej powinni sie trzymac.

I jeden normalny wie o co chodzi. Pisali że start między 23-27 więc co wy się dziwicie, że ludzie się spinają skoro oni sami takie poloty walą ! 

Chyba, że po prostu robią sobie z nas jaja i tyle.

Każdy tu wchodzi z innymi informacjami wyssanymi z palca ja bym na ich miejscu napisał... Kiedy? Co? Jak? i wtedy rozwiali by wszelkie wątpliwości a tak dalej każdy pisze swoje widzimisię a taki "Kowalski" od razu wierzy :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

I jeden normalny wie o co chodzi. Pisali że start między 23-27 więc co wy się dziwicie, że ludzie się spinają skoro oni sami takie poloty walą ! 

Chyba, że po prostu robią sobie z nas jaja i tyle.

Każdy tu wchodzi z innymi informacjami wyssanymi z palca ja bym na ich miejscu napisał... Kiedy? Co? Jak? i wtedy rozwiali by wszelkie wątpliwości a tak dalej każdy pisze swoje widzimisię a taki "Kowalski" od razu wierzy :)

Teraz wiesz jak działa reklama... gdyby podali wam date startu to każdy by to przyjął do wiadomości i siedział cicho. Tak się robi szum wokół serwera. Pokerowe zagranie ;)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

nigdzie nie pisał że w next tygodniu ?

50% ten tydzień (sobota, rano) lub 50% następny piątek, 17:00

Ale chyba będzie tak, że my jeszcze na spokojnie sobie potestujemy i przegotujemy to co ostatnio przez kilka dni nie mogliśmy przygotować. Trochę nam to pomieszało plany, było nieciekawie.

Teraz już jest dobrze, wszystko wyprostowane. :)

Oficjalnej daty nigdy nie podaliśmy, wszystko to spekulacje nasze lub graczy.

Opublikowano

Ktoś wie po ile na s2 będzie chodzić eq navi? ewentualnie baryłki na dobry start. ­

Po dwa gile smarkaczu.

Szkoda że s2 to nie medium tak jak to było zapowiadane i ankietowane...

Opublikowano

nigdzie nie pisał że w next tygodniu ?

50% ten tydzień (sobota, rano) lub 50% następny piątek, 17:00

Ale chyba będzie tak, że my jeszcze na spokojnie sobie potestujemy i przegotujemy to co ostatnio przez kilka dni nie mogliśmy przygotować. Trochę nam to pomieszało plany, było nieciekawie.

Teraz już jest dobrze, wszystko wyprostowane. :)

Oficjalnej daty nigdy nie podaliśmy, wszystko to spekulacje nasze lub graczy.

Dobrze wiesz, ze nawiazywalem do 23 stycznia, ktora to data zostala podana zarowno w komentarzu na fb jak i yt.

Wlasciwie to dyskusja dotyczy s1 dlatego proponuje zakonczyc dygresje na temat startu s2 zwlaszcza, ze w ten weekend ma sie ukazac prezentacja.

Srij9JT.png

Opublikowano (edytowane)

nigdzie nie pisał że w next tygodniu ? (2)

50% ten tydzień (sobota, rano) lub 50% następny piątek, 17:00 (1)

Teraz już jest dobrze, wszystko wyprostowane. :)(4)

Oficjalnej daty nigdy nie podaliśmy, wszystko to spekulacje nasze lub graczy.(3)

(1) Ale nadal spekulujesz mówisz znowu o te 50% że jutro(sobotę) i potem znowu 50% w piątek ?? WTF!!!

Ja już sam nie wiem o co wam chodzi piszecie info w którym dosłownie brak informacji xD 

(2) Mówisz, że nikt nie pisał, żę w next tygodniu, ale na dole piszesz że na 50% w piątek ?

(3) Mówisz, że oficjalnej daty nie było a już ją wyżej podałeś, że jutro albo za tydzień ?  

(4) Coś w tym zdaniu nie gra pierw mówisz, że się przygotowujecie a potem, że jesteście gotowi to jak w końcu ?

Jak dla mnie robicie z nas idiotów jak ProBoszcz napisał, że robicie sobie reklamę może poniekąd tak, ale ja myślę, że sami nie wiecie co robicie i po prostu ludzie wychodzą na głupków ponieważ administracja Balmory sama nie wiem czy serwer jest gotowy i czy w ogóle startuję.

Sorry za te skomentowanie, ale nie mogłem się powstrzymać po prostu czasami trzeba wyłożyć fakty i dojść do sedna.

I kończymy temat :)

Edytowane przez DaMiX211
837371446280124127260.png
Opublikowano

(1) Ale nadal spekulujesz mówisz znowu o te 50% że jutro(sobotę) i potem znowu 50% w piątek ?? WTF!!!

Ja już sam nie wiem o co wam chodzi piszecie info w którym dosłownie brak informacji xD 

(2) Mówisz, że nikt nie pisał, żę w next tygodniu, ale na dole piszesz że na 50% w piątek ?

(3) Mówisz, że oficjalnej daty nie było a już ją wyżej podałeś, że jutro albo za tydzień ?  

(4) Coś w tym zdaniu nie gra pierw mówisz, że się przygotowujecie a potem, że jesteście gotowi to jak w końcu ?

Jak dla mnie robicie z nas idiotów jak ProBoszcz napisał, że robicie sobie reklamę może poniekąd tak, ale ja myślę, że sami nie wiecie co robicie i po prostu ludzie wychodzą na głupków ponieważ administracja Balmory sama nie wiem czy serwer jest gotowy i czy w ogóle startuję.

Sorry za te skomentowanie, ale nie mogłem się powstrzymać po prostu czasami trzeba wyłożyć fakty i dojść do sedna.

I kończymy temat :)

Wiesz że skopiowałem cały post bambuska ? ??? więc wtf a to 1 zdanie to było do pana up xD więc beczka trochę

Opublikowano

@Razian jestes głupi jak pęk słomy.

Tak się tym przejąłem, że aż wcale. Ja przynajmniej nie płacze o datę startu bo umiem poczekać, wy to widzę bez metina nie umiecie żyć a wasze gadanie o tym że podają różne daty startu są głupie. Po co wy słuchacie FuBu jeżeli Bambus3k ma tu główną władzę? Pisał że jak nie w ten piątek to w następnym tygodniu więc zamknąć dupy i czekać.

Opublikowano

Ktoś wie po ile na s2 będzie chodzić eq navi? ewentualnie baryłki na dobry start. ­

Nawet jak fubu da na stronie głownej link do allegro to i tak tam zagram, bo będzie lepszy od sravi.

Opublikowano

Nawet jak fubu da na stronie głownej link do allegro to i tak tam zagram, bo będzie lepszy od sravi.

Jego serwer wiec jego warunki i nic nikomu do tego ;) 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Dacie w koncu jakies info? Zaczyna sie jakas zabawa juz w kotka i myszke widze, 23 mial byc start, ale to juz mniejsza z tym raczej chodzi mi o to nikt z administracji nie raczy napisac nawet, ze startu w ten weekend nie bedzie.

Pozdrawiam serdecznie, mimo to nadal czekam, siemano

nie reklamujemy kanałów yt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...