Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Haha jaki hard? max level w tydzien?? Dobry mi hard xD

Metin2.sg                                                     Metin2.ph                                               Metin2.pl - Monastyr - s1

TaxiDriver - Body 87lv - OFF                        TaxiDriver - Sura Wp 60lv+ - OFF          Savrinn - Body 79lv - OFF

SpongeBob - Dagger 88lv - OFF                  SpongeBob - Dagger 50lv+ - OFF         SpoongeBob - Dagger 88lv+ - OFF

Opublikowano

Haha jaki hard? max level w tydzien?? Dobry mi hard xD

Poczytaj 2strony wstecz. Ludzie mówią ze bez is to jest hard. Ale ja dzis pograłem bez is i normalny medium podobny do vesterisa.
Opublikowano

Prograłem chwilę zwykły medium z dodatkowym shitem, co do płaczu o isa nikt wam nie każe kupować, ewentualnie możecie napisać do fubona yangi wam sprzeda :v

Opublikowano

Prograłem chwilę zwykły medium z dodatkowym shitem, co do płaczu o isa nikt wam nie każe kupować, ewentualnie możecie napisać do fubona yangi wam sprzeda :v

wypowiedź bez sensu ... 

co znaczy " ewentualnie możecie napisać do fubona yangi wam sprzeda " ? Przeciez oni właśnie płaczą, ze duzo daje a nie chcą wydawać kasy (PLN) a ty im radzisz zeby właśnie wydali PLNy tylko na yangi xD. 0 logiki. 

PS. Fubu nie robi (juz) takich akcji. 

Ja odpuściłem sobie gre na balmorce. Zanim wyszła zdążyłem znaleźć sobie inna gre (poe), gdyby wystartowala wcześniej to moze i bym grał. 

Ale i tak polecam ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

wypowiedź bez sensu ...

co znaczy " ewentualnie możecie napisać do fubona yangi wam sprzeda " ? Przeciez oni właśnie płaczą, ze duzo daje a nie chcą wydawać kasy (PLN) a ty im radzisz zeby właśnie wydali PLNy tylko na yangi xD. 0 logiki.

PS. Fubu nie robi (juz) takich akcji.

Ja odpuściłem sobie gre na balmorce. Zanim wyszła zdążyłem znaleźć sobie inna gre (poe), gdyby wystartowala wcześniej to moze i bym grał.

Ale i tak polecam ^^

@ZagajQ

Nie bierz wszystkiego tak na poważnie, robi czy nie robi kij go wie, ale kiedyś zrobił co go przekreśla wiadomo ludziom trzeba dawać drugą szanse, ale bez przesady zresztą pokazał klase dodając ostatni filmik jak banuje typa za wh chociaż go nie ma, 0 wiedzy i jakichkolwiek kompetencji.

Opublikowano (edytowane)

Serwer spoko ale nie warto wchodzić z problemami na ts3 bo FuBu i tak was opluje, dla niego żadnego problemu nigdy nie ma z grą xD  zgłaszasz mu że po update łowiąc na 100 drobnych ryb 0 dobrych itemów (FuBu:masz pecha) xD jak można mieć pecha skoro ma się 62% szansy z 10 lv na wyłowienie a przez  update 2/3 metale na dzień xD bez jaj xD is coraz droższy :/ 

Edytowane przez OficerPL

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Za kwotę jaką trzeba wydać na ten śmieszny serwer, można kupić sobie o wiele lepsze i ciekawsze gry. 

W IS brakuje jeszcze broni 75 :) 

Serwer skarbonka bez dna, lepiej kupić sobie inną grę lub konto na innym serwerze, niż wydawać na ten. 

Opublikowano

Za kwotę jaką trzeba wydać na ten śmieszny serwer, można kupić sobie o wiele lepsze i ciekawsze gry. 

W IS brakuje jeszcze broni 75 :)

Serwer skarbonka bez dna, lepiej kupić sobie inną grę lub konto na innym serwerze, niż wydawać na ten. 

Ja na przykład kupiłem H1Z1 zamiast grać na tym serwerze ! Balmora s3 to jedna wielka kpina a nie innowacja w świecie metina !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano (edytowane)

Jak podnieść poziom zwierzaka jeśli ma już 100% doświadczenia? lol

//edit - już wszystko wiem.

Edytowane przez Sopher.
Opublikowano

Balmora juz pada - w nocy max 100 kont zalogowanych z czego 50% to boty

jaka administracja taki serw

Przecież to było do przewidzenia kopia s2, kolesie specjalnie podrasowali moby w v2 żeby w isa pakować no cyrk na kółkach.

Opublikowano

Serwer jest dnem jakich mało, pograłem sobie na nim ze względu, że był taki hype na niego. 

Wchodzę do gry i pierwsze co mnie wkur*iło to ten je*any pelikan. No ale dobra otwarty na nowosci, po prostu zagram jakby go tu nie było. 

Z początku nawet się wciągnąłem w grę, muszę przyznać, ale! No własnie, nie obejdzie sie bez tego. Po jakimś czasie po prostu zrezygnowałem z gierki tutaj, z shopów nic nie schodziło, kupić coś też nie było za co, chyba że masz hajs i inwestujesz talary w IS to jest jak zarobić. Ale poza tym takiego "normalnego" zarobku nie ma. Ogółem, jak ja zarabiałem? No więc krocie zarabiałem z bodzi za PO, ale jak to?! Tworzy się 9 postaci, 4 z wrogiego i 4 ze swojego królestwa, wbija sie 15 poziom a jednego chara ustawia się w pozycji bijącej. No i tak tylko co 40 minut zmiana zawodnika, i przez 6 godzin takiego nic nie robienia bo oczywiście pełny automacik (hehe), dropiłem 387 bodzi. 

W ciągu 6 godzin jestem w stanie zrobić 9 postaci z 1080 PO, no jakbym się uparł i zrobił wiecej postaci leżących to wynik jeszcze lepszy. Ale co mi z tego jak się ku*wa nie chce na tym czymś grać.

Opublikowano (edytowane)

@up

ja tez tak zarabiałem, zaraz po starcie serwera nieźle się obłowiłem ale stwierdziłem że gra na tym serwerze to tylko strata czasu i wydaje mi się za za miesiąc albo dwa o serwerze nikt nie będzie pamiętał xD

Dodatkowo jest jeszcze jeden sposób na zarobek (oczywiście na bocie) ogromnych ilości yangów że sie w głowie nie mieści ale nie bedę tego pisał bo kumplowi zepsuje sens życia xD

Edytowane przez hardkor15
Opublikowano

Hype byl tylko i wyłącznie spowodowany przez dzieci fubona, tak samo jest na cllasicu tylko ze tutaj obcuje grupa o nazwie jp armia obydwie te grupy wykazują duże upośledzenie umysłowe, zresztą co ja będę pisał i obrażał, kazdy ogarnięty człowiek wie które serwery unikać, a niektórzy dają się doić z hajsu.

Opublikowano

Jak tam sytuacja na s3, podobnie jak na s1 ? Opłaca się zaczynać czy serwer kompletna klapa

Opublikowano

500 graczy online o godzinie 11, no szczeka opada, Admistracji nalezy sie wielki Ch*j w dupe za zjebanie tak fajnego serwera i marki, Gratulacje Bambus3k, Gratulacje Fubu, mozecie byc dumni z siebie, o yangach i o tym ze nic nie schodzi ze sklepów nie wspomnę 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...