Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Retro0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

prezentacja z konkretną datą się pojawi w tym roku? już mnie powoli zaczynacie irytować i komuś zaraz pierdolne z łokietka w beret to będzie 2 tygodnie makarene tanczył

A czemu miałaby się nie pojawić? Za kilka dni powinna być.

tenor.gif

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

pewnie 23 stycznia ale 2016 bedzie start serwera heheh nie wierzcie co pisze bambusek, sciemnial juz setki razy...

Edytowane przez mitsui
Opublikowano

Dzisiaj Bambus3k pisał na forum.balmora.pl, że serwer wystartuje w przyszły weekend a na dniach zapowiedzi,prezentacje.

Opublikowano

nie pisał że wystartuje tylko że celują w przyszły weekend to jest różnica nie wprowadzaj ludzi w błąd bo znów będzie płacz że ściemniają ze startem

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

­Na s2 będą takie same pety co na s1? Wie ktoś może (i mógłby napisać) jakie bony daje piesek i na jakich lvlach? Którego najbardziej opłaca się kupić?

tenor.gif

Opublikowano

prezentacja z konkretną datą się pojawi w tym roku? już mnie powoli zaczynacie irytować i komuś zaraz pierdolne z łokietka w beret to będzie 2 tygodnie makarene tanczył

Start ma byc 23-27 przynajmniej tak wynika z fanpage'a FuBu.

Srij9JT.png

Opublikowano

­Na s2 będą takie same pety co na s1? Wie ktoś może (i mógłby napisać) jakie bony daje piesek i na jakich lvlach? Którego najbardziej opłaca się kupić?

Podobnie to będzie wyglądać. Zamiast starych pojawią się odświeżone, odbugowane wersje. Dalej występuje podział na Podstawowe i Mistrz.

Z podstawowych wyróżniamy:

-doświadczenie/metiny

-dungeony

z mistrzowskich wyróżniamy

-pod pvp

-pod pvm

Zostanie to ujęte w prezentacji. Każdy będzie miał wgląd, nie będzie nic na "ślepo".

Stary system petów wygląda tak:

To jest ukryta treść, proszę
Jak wiadomo, lekko ulegnie zmianie.

50596142255057180250.png

Opublikowano (edytowane)

Możliwość wyboru czcionki? Przyznam szczerze, że po dłuższym stosowaniu tej wielkiej już mnie to trochę odpychało, a trochę odmienności raz na jakiś czas by się przydało pod względem wizualnym. Mam nadzieję, że to nie będzie tłumaczenie w stylu - nie wprowadzimy zmiany czcionki, ponieważ jej wielkość nadaje klimatu.
;-;

Jak z mieczem żalu? Wciąż mniejsze dmg niż truta? Co z lwim?

Edytowane przez Indented®
Opublikowano

Możliwość wyboru czcionki? Przyznam szczerze, że po dłuższym stosowaniu tej wielkiej już mnie to trochę odpychało, a trochę odmienności raz na jakiś czas by się przydało pod względem wizualnym. Mam nadzieję, że to nie będzie tłumaczenie w stylu - nie wprowadzimy zmiany czcionki, ponieważ jej wielkość nadaje klimatu.

;-;

Jak z mieczem żalu? Wciąż mniejsze dmg niż truta? Co z lwim?

Poprawiony miecz żalu jak i lwi miecz. Można było to w łatwy sposób wyliczyć na różnicy innych broni (prosty wzór).

Tylko te dwie bronie mają poprawiony DMG - odbugowany.

50596142255057180250.png

Opublikowano (edytowane)

Tyle pytań, tyle nie wiadomych a serwer rusza 23-27 stycznia a zero info co i jak.

Prezka niby będzie przed tym startem to się dowiemy wszystkiego, mam nadzieję.

Jeszcze raz zadam pytanie dot. czcionki. Będzie możliwość jej zmiany?

Edytowane przez Indented®
Opublikowano (edytowane)

Oby już było po becie jak serwer ma niedługo ruszać a oni by jeszcze bety nie zrobili? Wątpie.

Edytowane przez Domi1
Opublikowano

­

http://iv.pl/viewer.php?file=81180908583262045920.png
Tak wiec jesli startu nie bedzie 23 mocno sie zawiodę.

Tyyy, nawet mój komentarz jest xD

Btw. napisał, że 23, ale nie sprecyzował jakiego miesiąca, roku, ery.

Ktoś wie może o co chodzi w tym dziwnym systemie na forum? Co zrobić, żeby awansować z "Nowego" na "Użytkownika"? Bo jako Nowy nie mogę praktycznie nic robić :f

Będzie do jutra zapowiedź? Bo mam kilka pytań, ale jeśli mają być w prezentacji to poczekam ;p

tenor.gif

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1.Co z łowieniem ,będzie opłacalne ,jakies zabezpieczenie przed fb?

2.Bedzie kopalnia rud jak na s1.

3.System pasów?

4.Dc w którym sezonie?

5.Będzie solo dt ?

6.Bedzie ograniczenie czasowe na WO na piętrze z kowalem?

1358265693558802.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...