Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Co z tym metinem ?

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przez ostatni tydzien powstało chyba z 7-8 nowych serwów a żaden nie działa... porazka wielka niektóre tylko pare h dzialały..

jak narazie czekam na serw Skylia oby w niedziele juz wszystko dopracowali , no i na Troja ale to za pare dni dopiero.

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedyś tez cos takiego pisałem z kumplem

http://www.mpcforum.pl/topic/338550-dyskusja-apel-do-ludzi-about-metin2/page__fromsearch__1

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Moim idealem serwera byl kiedys DragonMT2

Ta wspaniala atmosfera,ciekawi ludzie praktycznie zero konfliktow,cudowny team sprawialo ,ze gdyby serwer byl tak swietny jak rok temu placilbym za kazde logowanie na niego.

microlab zgadzam sie nie ma idealnych serwerow bo i moj idealny Dragon tez zszedl na psy.

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Serwer idealny faktycznie nie powstanie nigdy bo każdy lubi co innego . Zrobisz idealnego harda , to wejdą na niego , ale za to inni wolą 4funy nie da się połączyć wszystko w jedno. Najlepszy jest medium/hard. Tylko trzeba umieć coś takiego zrobić.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wlasnie dla mnie jest to cos nowego! Tak to jest cos na co dlugo czekalem i nie zrezygnuje z powodu Twojego paplania w kazdym temacie... Nie bede czekac rok czy dwa na mega nowosci, ktore beda mialy sens... Takie nie nadeszly rpzez ostatnie 3 miesiace i pewnie nie nadejda przez kolejne. Serw taki jak Hexagon zapowiada sie super, typowy medium gdzie skille na P i 5b w eq to zadkosc! Moze i kopia balmory - szczerze malo mnie to interesuje... Serw rusza 17 czy w okolicach 17 a nie jak balmora 3-4 msc temu... Nie nadrobie tyle czasu a tu mam szanse zaczac od nowa

Opublikowano

Na razie żaden dobry serwer nie wychodzi, ale podobno ogarniają teraz Exorię, więc może coś z tego bd ;d

Ty mi tu nie pisz o Exorii , bo ja napalam sie na twojego serwa. Jak go zjebiesz to masz kopa w dupe ;d

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Nie, nie przesadzam. Gdybyś stracił równe 3 tygodnie jak ja i moi znajomi, gdzie już mielismy wszystko zaplanowane, a tu wychodzi żałosny serwer z masą bugów i ratami jak easy, gdzie miał być to hard/medium... Nie przesadzam i chodźby nie wiem co się działo nigdy tam nie wrócę, a osobiście polecam Hexagon - profesjonalny Team i serwer wart grzechu

Opublikowano

Ja mimo wszystko dalej jestem za Exorią. Skąd to wiem ?

Sam tam mam dostęp, widzę wszystko, bugów prawie nie ma... Dobrze jest.

samadmin.png

Opublikowano

ja gram tristram mega serv admini mega dzis 3 ox'y i super nagrody ...a po za tym ich servy nie padaja , a jak padnie to go podnaszą i oddaja sm

np nexus mt2 chyba kazdy go zna .

To teraz Ci coś powiem.

Nexus - Hooltras

Tristram - Extreme

Hooltras + Extreme = Karol

Karolek leci na kilka teamów i ciągle mało mu pieniędzy. Odradzam grę gdzie HA jest Karolek.

Wydał się jak podał gg kiedyś na nexusie i teraz na tristramie.

No i na TSie też łatwo go rozpoznać gdy zaczyna się denerwować.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja czekam na hard pokroju Insomnii- pamiętacie ten serw? Gdzie expiło się na marmurkach, nie było koni, nic w sklepie i grało dużo ludzi, nie było wielkiego IS

Teraz moją nadzieją jest Troja lub Hexagon, jeśli żaden z tych serwerów nie będzie dobry to pier*le wszystko ide grać w LoLa.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ja po prostu nie rozumiem ludzi którzy tak bardzo przepadają za serwerami hard. W ogóle nie rozumiem sensu ich powstawania. Prywatne serwery metina zostały stworzone po to by sie bawić, odpocząć od serwera globalnego. Jak wiemy wszystkie serwery hard, nie róznią sie prawie niczym od globalnych serwerów.

Moim zdaniem przyszlości 'serwerów prywatnych' są serwery 4fun, tak jak napisałem wyżej, dla zabawy.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Priv hardy różnią się od PLa i grają na nich osoby które po prostu lubią gre metin2, lubią się napracować a nie mieć wszystko łatwo.

Najlepsze wg. mnie są serwery MEDIUM ale są różni ludzie i mają różne gusta

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Wększość serwerów które ostatnio startują to HARD a to przez to, że Balmora przynosi bardzo duże zyski i GA myślą, że jak zrobią harda to będzie pełno ludu : /.

aa5d952d8f42dc84.jpg

Opublikowano

Nie wypowiadałem się to się wypowiem.

95% ludzi grających na privach pochodzi z PL'a tam jak wiemy, aby się liczyć trzeba poświęcić dużo czasu i nie raz pieniędzy. Sam tam zaczynałem, sporo czasu grałem jednak pewnego dnia kumpel podrzucił mi SD Longju, serwer ten był zbugowany, zwykły 4fun jednak ludzi była cała masa (tam nawet głupie zmienianie bonów było super zabawą). Gralem tam nie pamiętam już ile tydzień- może dwa wszystko się osiągnęło i było super.

Potem tułaczki po serwerach w między czasie powrót na Pl'a itp, itd, aż pewnego dnia zobaczyłem pierwszą zapowiedź na MPC- evenye.

To miałbyć serwer, raty kilka razy większe od Pl'a, tani IS, wszystko z tego co pamiętam do zdobycia w grze, ogólnie extra, jednak okazało się, że był zwykłym zbugowanym serwerem. Od tej pory nauczyłem się, że nie ma co patrzeć na zapowiedzi, owszem trzeba zwracać uwagę, ale trzeba mieć dystans, jednak nie raz się potrafiłem wkopamć (np. Satab). Z reguły w zapowiedzi serwery wyglądają lepiej niż po starcie. Trzeba również pamiętać, że my gracze obecnie mamy wymagania kilka, a może nawet kilkanaście razy większe niż kiedyś (no cóż większa konkurencje, większe wymagania).

Co do waszej dyskusji- hardy czy 4funy. Sam z reguły wolę hardy, większą mam satysfakcję, jak coś osiągnę, ale prawda jest taka, że gdyby przykładowo wszyscy je woleli hardy nikt nie stawiałby 4fun (kto by tam grał) i nie miałbym przyjemności zagrać na nie których perełkach, a nawet możliwości sprawdzić jak dana postać sobie radzi na danym lvl:)

Opublikowano

@up moim zdaniem nie wyszedł żaden serw, który miałby gorszą zapowiedź od oficjala... Wszędzie obiecują, jednak nigdzie nie realizują w 100%.

Zgodzę się, że mamy większe wymagania dobrze to ująłeś.

Ja również na privy trafiłem z globala, chyba moim pierwszym był zzyt chodź mogę się mylić, bo moze był to któryś z longju, typowy zbugowany chinol jednak wtedy jak zobaczyłem skille G wbite po paru miinutach gry to był to dla mnie hit i coś niesamowitego, zwłaszcza że na PL grałem rekreacyjnie nie przykładając się zbytnio.

Osobiście wolę medium/easy jednak chciałem spróbować swoich sił na hardzie - hexagon wydaje się być ideałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...