Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem prawdę..

Vasker jest mi obojętny..

Jak wyjdzie to zagram, ale znając ten team to wystartuje przed wakacjami

TrueKlimo

Opublikowano

modek weź zamknij to narazie bo daremny spam jest

@top

co do startu to jakos juz przekonany nie jestem

Reggae to coś więcej niż muzyka♥

Zbyt szalony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć!

Opublikowano

Serwer mnie zawiódł. Dwa tygodnie temu wszystko wydawało się ok. Wszystko było dokładnie określone i przedstawione. Z poprzednimi serwerami zaczynało się od poważnych opóźnień. Widzę, że tu także się od tego zaczęło. Obawiam się, że jeśli serwer wystartuje to bedzie zbugowany...Wydaje mi sie że administracja nie ogarnia i sama nie wie kiedy i czy wogole wystartuja...

Opublikowano

zauważyliście, że jakieś 70% zapowiedzi to same niewypały? bo przypuszczam ze ten serwer też nie wypali, administracja to totalnie olewa, rezygnuję, cześć

Opublikowano

Dlaczego tak sądzicie? Na forum ani nigdzie nie było podanej daty startu, więc mają prawo na więcej swobody we wszystkim nad czym obecnie pracują.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Dlaczego tak sądzicie? Na forum ani nigdzie nie było podanej daty startu, więc mają prawo na więcej swobody we wszystkim nad czym obecnie pracują.

no tak, rozumiem każdy ma swoje życie i swoje problemy, nie powinno się opierać życie tylko na virtual'u, ale przy tylu wypowiedziach by przynajmniej ktoś z teamu coś napisał ws. "zapowiedzi" dziękuję

Opublikowano

jeśli nikt nie pamieta to serwer mial wystartowac na poczatku zeszlego tygodnia i od tego czasu systematycznie przekladany jest start...

Opublikowano

jeśli nikt nie pamieta to serwer mial wystartowac na poczatku zeszlego tygodnia i od tego czasu systematycznie przekladany jest start...

Dokładnie, pisali, ze beta bedzie od piatku(nie tego, tylko wczesniejszego)2/3 dni i start serwa a tu nawet sie nie zanosi zeby po tygodniu wystartowal.

5.jpg
Opublikowano

Nie rozumiem , dlaczego prezentacja nadal istnieje , mimo iz minelo ponad 2 tyg...

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Dobrego prywatnego serwera nie zobaczymy do póki nie zrobi go ktoś kto ma 20 lat + bo ostatnio w HA i znawców plików bawią się 15-latki i widać efekty..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...