Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Toc kurwa pisał Cracovias kilka postów temu ze jest konserwacja .. ja pierdole.. sorry za wulgi ale juz mnie wku... z tym " kiedy start, nie chce mi sie czytac 40+ stron .. " ;// -,-

Opublikowano

Chętnie bym zagrał gdyby było inne "świecenie się" zbroi, broni... To które jest na ss wygląda wieśniacko i jeszcze jedna rzecz Kd+6 ile dają na klasy itp?

Opublikowano

Chętnie bym zagrał gdyby było inne "świecenie się" zbroi, broni... To które jest na ss wygląda wieśniacko i jeszcze jedna rzecz Kd+6 ile dają na klasy itp?

dołączam sie do pytania ,

bedzie zwoj zmiany klasy dostępny? jeżeli tak to gdzie ? itp?

Opublikowano

emm ... 2/3 dni beta niby, teraz wtorek/sroda miał ruszyć, a nagle się dowiaduje, że pod koniec tygodnia ?!

Nie zagram, ciągle zwlekacie... nie tylko mi ferie już miną , zanim wy ruszycie, ;/

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

emm ... 2/3 dni beta niby, teraz wtorek/sroda miał ruszyć, a nagle się dowiaduje, że pod koniec tygodnia ?!

Nie zagram, ciągle zwlekacie... nie tylko mi ferie już miną , zanim wy ruszycie, ;/

Nikt cb nie trzyma a tak wgl ta informacja może ulec zmianie.

Wolisz grać na serwie z bugami czy na dopracowanym. ?

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem to bedzie największy nie wypał w czasach mpc;p nie życze im tego ale coś tak czuje,,,

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Opózniamy się bo nie chcemy zrobic tak jak exoria. Więc nie porównuj ich do nas.

Ci którym serwer się podoba zaczekają. Juz mamy większość odbugowane, dzisiaj druga cześć prac, ustawianie juz konkretnie expa, yangów, dropu.

Wszytkie postacie zostały odbugowane i nie ma mozliwosci zeby kto kolwiek się zbugował. Wojny działają bez zarzutów.

Beta najprawdopodobniej do piątku.

Pozdrawiam.

Zapraszam na forum serwera, na mpc proszę nie spamowac.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gość powie że start ma byś w sobote a wyskoczy im jakiś problem z plikami albo cholera wie co i od razu wszyscy będą ich jechać...

Poczekajcie do końca BETY to sie może czegoś dowiecie.

Do TEAMU kieruję malutką proźbę odnośnie KS. Poli i marmurów fajnie było by je wrzucić do NPC.

Ułatwi to expienie postaciom do pvp.

63091769524560174570.gif

Opublikowano

Panie UP1, UP2 i UP3.

Takich postów jest tutaj około 15stron.

Czy wystartuje?

Tak Serwer wystartuje!

Kiedy?

Tego nikt nie wie. Testy BETA są do piątku/soboty/niedzieli.

Więc takie pytania zadawajcie w przyszłym tygodniu.

I czytajcie te posty, bo to się robi śmieszne..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Trzeba dropić kamienie duchowe i magiczne metale. Mi sie to nie podoba, ale jak ktos lubi ...

Ale łapcie + bo niektórym moze sie spodobac

Opublikowano

Proszę o linka do serwa lub forum bo za dużo tego wszystkiego i nie ogarniam od godziny nie umiem linku znaleźć ;/

www.etroja.pl

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Gość powie że start ma byś w sobote a wyskoczy im jakiś problem z plikami albo cholera wie co i od razu wszyscy będą ich jechać...

Poczekajcie do końca BETY to sie może czegoś dowiecie.

Do TEAMU kieruję malutką proźbę odnośnie KS. Poli i marmurów fajnie było by je wrzucić do NPC.

Ułatwi to expienie postaciom do pvp.

Kurde ale właśnie o to chodzi żeby postacie pvp miały gorzej w exspieniu no nie!! To by było nie fer nie sądzisz? Nie dajcie marmurków do NPC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...