Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

och cienko ja to widze na ten serverek juz naprawde duzo osob czeka i to przez dluuuuuugi juz czas i jak narazie nic sie nie posuwa w dobrym kierunku startu oficiala

xbjr.png

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam gdzieś ten serwer. Zapowiedź zrobili 6 lutego a mamy prawie marzec.

660os zadeklarowało że będzie grała na tym serwie.

Grała by, gdyby serwer już wystartował. (90% os stawia że będzie grało ale w ten sam dzień.)

Widzą prezke i łapie ich chętka. Zapowiedź trzeba było zrobić np. jutro, pojutrze a nie miesiąc temu.

Założę się że w weekend nie wystartuje, a jak już to koło 23:00 w niedziele lub za tydzień..

Co pro po bety, wszedłem na nią przed chwilą (działa cały czas)

Widzę jeszcze naprawdę dużo bugów.

Wymieniałem je na str. 42-47 nie pamiętam dokładnie.

W grze specjalnie nie spamiłem na PW, ponieważ doceniam spokój teamu.

Jednak nie dostałem nic za pomoc. Teraz nie nie chcę mi się wypisywać całej długiej listy bugów.

Pzdr.

Serwer będzie taki jak jego start.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

@chollinex

Odpowiesz na pytanie ? Czy na officialu będzie już dostępna Arena PvP

@do wszystkich

Piszecie posty typu "Hahah i tak nie będzie startu itp.",a i tak na serwa wbijecie ..

805491408806070489277.png

Opublikowano

52 strony spamu komu chce sie to czytac? nic tu juz dowiedzeć sie mozna nawet co kiedy i gdzie

fffffffa.png

Opublikowano

przestańcie płakać że nie zagracie kogo to ochodzi ;x kto wejdzie to wejdzie i tyle mi tam dwa kiedy to wystartuje ważne żeby wystartowało bez bugów i żeby było co robić na serwie

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Po wyglądzie zapowiedzi serwera jest jak piękna kobieta w ramionach , ale mam pytanie mianowicie

czy to serwer Hard typu balmora ,tiveria?

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie "coś innego" padnie jak wszystkie po 2 dniach, mam nadzieje, że z Troją tak nie bedzie..

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Opublikowano

@up

Reklama, czy zaczepka ?

Przecież to serwer :

- Mój.

- MythoR'a.

- I innych..

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

Opublikowano

LUDZIE OSTATNIA SZANSA DLA SERWA. JESLI NIE WYSTARTUJE TO NA NIM NIE ZAGRAMY. KTO POPIERA NIECH KLIKNIE LUBIE TO, WTEDY ADMINI ZOBACZA ILE MOGA STRACIC GRACZY!!!

Opublikowano

Po wyglądzie zapowiedzi serwera jest jak piękna kobieta w ramionach , ale mam pytanie mianowicie

czy to serwer Hard typu balmora ,tiveria?

Nie to nie hard, to medium .. Cos takiego jak Kalimdor pewnie ;D

Opublikowano

LUDZIE OSTATNIA SZANSA DLA SERWA. JESLI NIE WYSTARTUJE TO NA NIM NIE ZAGRAMY. KTO POPIERA NIECH KLIKNIE LUBIE TO, WTEDY ADMINI ZOBACZA ILE MOGA STRACIC GRACZY!!!

Gorszego sposobu na like nie widziałem ;x Widać że jesteś dzieckiem .

Co do serwera ja czekam od samego początku zapowiedzi i nie narzekam. Im mniej bugów tym lepiej. Chyba lepiej teraz poczekać niż pisać "ale zwalony serwer"

"bug na bugu".

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Możecie sobie mówic co chcecie ale serwer startuje juz dobry miesiąc ... miesiac temu w prezentacji było napisane że za 10 dni start ... No to sie troche im ten start przedłużył ;p

Może i serwer fajny ale co z tego jak na nim sobie nie pogracie ... klapa

Zawsze nick "Sobieski,,

Opublikowano

Dla mnie to jest trochę głupota startować w weekend. Panie administratorze chcesz trafić w szersze szeregi grupy? Czy chcesz postrzelić się w kolano. Każdy ma ochotę zagrać i mieć fajny start, ale nie w weekend gdzie on tego jest ten dzień czy wolne. Nie każdy będzie siedział przy komputerze tylko zapewne dzieci (gdzie ponad 50%) tu się wypowiada. Daj też starszym szanse i przełóż start i tak twoje notowania okropnie spadły. UWAGA PRZESŁANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO GM SERWERA. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...