Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to chyba wkoncu wyjdzie cos na co warto czekac:) mam nadzieje ze serwer wypali bo jest to jedyny serwer,ktory w przeciagu kilku miesiecy jest wart uwagi mnie osobiscie zachwycil nie mam zadnych zastrzerzen oraz zmian,licze jedynie ze ruszy w terminie. Pozdro dla Teamu:)

Bringing you the music that comes from within !

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja gram chunjo i to samo proponuję Wam, ponieważ skończy się dominacja Jinno,co rto za polityka, ze zeby skorzystać ze sklepów jakichś to trzeba do jinno jeździć...niby z pierścieniem to to nie problem, ale nie bądźmy gorsi....

każdy niech decyduje za siebie, ja będę grał w chunjo i zapraszam ludzi którzy razem ze mna zadbają o miłą atmosferę w tym królestwie....

p.s oczywiście znajdzie się kilku co zaraz full Is i wbiją większy lvl i będą się srać co to nie oni, założą gildię i zaraz 70% chunjo do nich pójdzie, ale ja o to nie dbam, bo liczy się zabawa, a nie topka...user MaziAwP(ogłem literki pomylić) tez będzie tam grał w chunjo i jest również spoko kolesiem, przede wszustkim jestesmy dorośli i odpowiedzialni, ale potrafimy się wyluzować, więc nie przeczytacie od Nas tekstów->Twoja stara gada z delmą, lub innych obraz pod swoim adresem czy tez Waszych rodziców, a na niejednym serwie topka to właśnie dzieciaczki dojące rodziców i dziadków, którzy napisza ci po pvp ->leż psie....

Podsumowując, jeżlei zależy Wam na miłej atmosferze, to ogarnijmy jakąs wspólną gildie w chunjo, mającą na celu wyśmienita zabawe:)

pozdrawiam

Opublikowano

Wszystko zapowiada się pięknie jednakże ile już takich serverów przerabialiśmy? Tak jak na większości był jazgot radość, jednakże poczekajmy na magiczne pierwsze godziny startu, zazwyczaj wtedy wszystko siada, zaczynają się ataki na bazę, wychodzą błędy lub w ogóle server nie startuje.

Jeżeli przebrniecie przez ten ciężki początek na pewno zagram.

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Serwer ma byc w SRODE dopiero @@@@@ zrobcie podstawowe rzeczy ,na co komus narazie katakumby ww ,wu ?? pomyslcie ,mozecie zrobic to kiedy indziej :)wystarczy poprawic bugi i mozna odpalac oficialnie serwa

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

Praca na raty nie ma sensu, szczegolnie jak juz zostala mniejszosc.

ok. Wyrobicie sie do Niedzieli ?? jak została mniejszosc??
92250973540658113131.jpg
Opublikowano

Cracovias nie startuj w srode tylko w sobote wtedy duzo ludzi wbije, a tak polowa ludzi ma szkole. Tak dopracujecie wszystko na spokojnie. Najlepiej by bylo jabys zrobil 1 dniowa bete przed startem a nastepnie reset, taki jakby probny start aby nie bylo niespodzianek na starcie. Pozdrawiam

Opublikowano

oni tego nie ogarniaja i tyle !!! taka prawda pisali na poczatku 2/3 beta 2/3 dni konserwacja i start !!!!!! a teraz co Widac kolejny nie wypal hah

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

oni tego nie ogarniaja i tyle !!! taka prawda pisali na poczatku 2/3 beta 2/3 dni konserwacja i start !!!!!! a teraz co Widac kolejny nie wypal hah

Ogarniesz. ? Raz piszesz że serwer jutro i wgl fajnie a teraz że nie ogarniają serio zastanów się. Twoje życie to tylko metin czy jak.?

Opublikowano

Woggy bo taka prawda !!!!!! tez mogliby sie zastanowic kiedy start !!! a nie pier....la nie do rzeczy .!nie ogarniaja i tyle tego maja problemy ze startem

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

To wszystko bd na troi. ?

Na serwerze będzie to co podane w zapowiedzi oraz w prezentacji, która powinna się niedługo pojawić, bo start zbliża się wielkimi krokami ;]

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Na serwerze będzie to co podane w zapowiedzi oraz w prezentacji, która powinna się niedługo pojawić, bo start zbliża się wielkimi krokami ;]

To ja wiem. Też trochę czekam.

Opublikowano

Słowa MrLays

Witajcie
Jak sami zauważyliście czas trwania bety dobiega ku końcowi ,
a co za tym idzie musimy wam podziękować za wspaniale wykonaną robotę na serwerze podczas okresu przygotowawczego.
Myślimy że podoba się wam nasza praca ,a zarazem serwer na którym będziemy razem spędzać najbliższe wiosenne jak i letnie miesiące
Jak było powiedziane na początku bety iż osoby którę będą najbardziej pomagać podczas owego czasu na naszym wspólnym serwerze zostaną nagrodzone,tak też teraz podaje nicki owych osób i proszę o podanie LOGIN'ów kont (poprzez Prywatną Wiadomość) na które mają zostać dostarczone Smocze Monety , zostaną one dodane tuż po starcie serwera Uśmiech.
1.MAyke
2.ResPecT
3.bubastis
4.Chrupek
5.BaCa
6.DzemooR
7.MrLob
8.Kronogs
Jeszcze raz bardzo dziękuje w imieniu całego zespołu za naprawdę intensywną a zarazem sukcesywną prace.
Myślicie że jesteśmy ludźmi którzy nie potrafią przyznać się do błędu ?
Nic bardziej mylnego .
Wiemy iż pisaliśmy że serwer wystartuje w ciągu tygodnia , na dniach itp. ,było to po to aby was uspokoić ale teraz już wiemy że tak nie należało i obiecujemy iż było to pierwszy i ostatni raz kiedy zostaliście wprowadzeni przez nas w błąd , i oznajmiam że dziś zostaniecie poinformowani o prawdziwej dacie startu (jest ona nam bardzo bliska Uśmiech )
Przepraszamy za zaistniałą sytuację i informuję że już w dniu startu czeka was nie lada atrakcja ale tego zdradzić nie możemy Uśmiech.

Opublikowano

Serwer ma swój TS3 ? Sorry że pytam ale nigdzie znaleźć nie mogę..

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...