Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Troja [PL][Dedyk]

Bil3T

Ankieta.  

869 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Troji?

• Tak.
      699
    • Nie.
      170

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sobota/Niedziela wszytko zależy od funkcjonalności całego Teamu.

Porozmawiam z teamem i postaram się sprecyzować.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

jesli server wystartuje i bedzie gralo wiecej osob/bedzie ciekawiej jak na hexagonie to wbije.. rozumiem opuznienie 1/2 dni ale nie 1/2 tygodnie ;p

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Opublikowano

te wasze podejscie mnie powala typu " Pewno w sobote nie ruszy i tak termin bedzie przekladany całe zycie " dajcie sobie siana i nie spamujcie

Opublikowano

This Account Has Been Suspended Tz konto zostało zawieszone ,!!! o co chodzi i dlaczego forum nie dziala ??!!

This Account Has Been Suspended Tz konto zostało zawieszone ,!!! o co chodzi i dlaczego forum nie dziala ??!!

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

@Cracovias

Czy na officialu będzie już dostępna Arena PvP ?

Jest jakaś możliwość żebyście w piątek wystartowali ?

@Woggy

Nie nabijaj postów

805491408806070489277.png

Opublikowano

Sobota/Niedziela wszytko zależy od funkcjonalności całego Teamu.

Porozmawiam z teamem i postaram się sprecyzować.

No kurde... piątek/sobota?

A teraz sobota/niedziela? no ja już tego nie rozumiem,

Cracovias, jutro prosze cię o dokładną datę startu, godziny nie wymagam!.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

omg ciągle te same pytania. ^^

Woggy sorry, ale ciągle to samo robienie idiotów z ludzi.

Pogarszacie swoje położenie, bo z dnia na dzień przesuwacie o kolejne dni/tygodnie...to już nie jest fair.

1352652199-U513235.png
Opublikowano

hahahahah ja jebie...już pisze wekeend...ostatnio było że sobota bodajże na 49 stronie^^ nie wystartuje ta troja....

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

bedzie jak z MoCH , ale ja nic nie mówie .

wogle nie wiem co ty tam robisz byla beta naprawiles błedy , a teraz .... co czekasz na zbawienie ??

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

co wy odpierdalacie...ludzie niby juz wszystko zapiety na ostatni guzik a przekladacie i przekladacie start....zrobcie aby serwer wystartowal w piatek teraz ; ) bedzie najwieksza grywalnosc i zacznie sie...ale jak ja juz to widze..forum off przekladanie daty odpali ten serwer ?szczerze odpisywac a nie kurwa bajeczki na dobranoc; )

remii.png

Opublikowano

Serwer nie wystartuje nie macie na co czekać.

Do modów: Dlaczego zapowiedź jest tyle czasu, inne już dawno zostałyby zamknięte ? :>

TROJA - FAKE

Z tego co wiem w trakcie realizacji jest jakiś zajebisty projekt ale zapowiedzi jeszcze nie wstawiają, gotową mają niby już.

Z tego co orientuję się naprawdę będzie mega projekcik dla tych co lubią wykazać się umiejętnościami + pracą w ekipie (wspólne QUESTY itp.) etc.

Opublikowano

dokładnie;) to jest jak nie wiem hm...zapowiedz walki najmana z koksem...i jeden z nich oleje bo nie wyroboli sie na czas tak?kurwa jak macie "rzucac" slowa na wiatr to ja podziekuje; ) jak i wiekszosc graczy

remii.png

Opublikowano

Ku*wa ile tu jest stron, a czy aby zapowiedź nie powinna być stworzona 2 tyg przed startem i po tym czasie usunięta? Bo tutaj jest jedna wielka kolekcja spamu

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Ide spać na 8 do roboty!

Powodzenia w usunieciu bugow! i serwer w piatek niech ruszy !

remii.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...