Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] VabileMT2

Wraith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja powiem tak bete to się robi środa czwarte by ludzie wbili w weekend bo jest masa ludzi z wolnym czas piątek sobota niedziela(napalone dzieci metina) to pierwsza sprawa,druga sprawa nie oszukujcie się bo wiedzie dobrze ile było takich "ZAPOWIEDZI" wielkich zapowiedzi z nie wiadomo jakimi sławnymi osobami reklamującymi jakiś serwer i co było BETA BETA beta była tak jak tu 1-3 dni,trzecie to jeżeli oni jutro zaczną to robić itd to serwer ruszy o 16,17,18 tak jak inne serwery już jest strata nawet tych 50 graczy bo to na nowy serwer 50 graczy to majątek,a nie ukrywajmy ze zakładanie prywatnych serwerów dzisiaj to jest chęć zarobienia kasy a nie dogodzeniu graczowi bo poco taki ktoś robi taki serwer jak jest już takich znanych serwerów około 20 nie bd wymieniał nazw co maja dziennie po 500-3tys graczy i istnieją już długo długo

-ciągle wyłączanie serwa

-ciągle nowe PATCHE(pobieranie ich) bo znów coś dodali coś usunęli itd jak to na początku

-mnóstwo niedopatrzenia pod względem zarabiana yangow i lewego expa

-niedopatrzenia ze skilami ze ten nie wali tyle ile powinien a ten nie wali tyle ile powinien i płacz...

-kupa bugów które nie zostaną zgłoszone w celu zarobienia na początku wielkiej kasy ;] (nie bd wymieniał jakie ale na pewno będą one działać)

kolejna sprawa to taka ze za dużo serwerów wychodzi i jeżeli to ma być HARD a są już KU w sklepach coś tam po 25szt i kamienie kolorowe by dawały z G1-P to jest gówno a nie HARD !

Opublikowano

a ja powiem tak bete to się robi środa czwarte by ludzie wbili w weekend bo jest masa ludzi z wolnym czas piątek sobota niedziela(napalone dzieci metina) to pierwsza sprawa,druga sprawa nie oszukujcie się bo wiedzie dobrze ile było takich "ZAPOWIEDZI" wielkich zapowiedzi z nie wiadomo jakimi sławnymi osobami reklamującymi jakiś serwer i co było BETA BETA beta była tak jak tu 1-3 dni,trzecie to jeżeli oni jutro zaczną to robić itd to serwer ruszy o 16,17,18 tak jak inne serwery już jest strata nawet tych 50 graczy bo to na nowy serwer 50 graczy to majątek,a nie ukrywajmy ze zakładanie prywatnych serwerów dzisiaj to jest chęć zarobienia kasy a nie dogodzeniu graczowi bo poco taki ktoś robi taki serwer jak jest już takich znanych serwerów około 20 nie bd wymieniał nazw co maja dziennie po 500-3tys graczy i istnieją już długo długo

-ciągle wyłączanie serwa

-ciągle nowe PATCHE(pobieranie ich) bo znów coś dodali coś usunęli itd jak to na początku

-mnóstwo niedopatrzenia pod względem zarabiana yangow i lewego expa

-niedopatrzenia ze skilami ze ten nie wali tyle ile powinien a ten nie wali tyle ile powinien i płacz...

-kupa bugów które nie zostaną zgłoszone w celu zarobienia na początku wielkiej kasy ;] (nie bd wymieniał jakie ale na pewno będą one działać)

kolejna sprawa to taka ze za dużo serwerów wychodzi i jeżeli to ma być HARD a są już KU w sklepach coś tam po 25szt i kamienie kolorowe by dawały z G1-P to jest gówno a nie HARD !

Ty jestś kurfa ślepy czy jaki bo nie kumam...?? pisze ci gdzieś że to jest hard???? to jest medium pało...jak ci nie pasuje to idz na pla albo na 4fana i nie będzie nikt słuchał twojego ględzenia...server jest git wczoraj była beta server opóźnił się 1 minute ze startem^^ 0 bugów....dropi is dropią ulepszacze server zajebiaszczy...Polecam ReD

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Widzę że szamanem i bm już można sobie odpuścić grę na tym serwerze. 40 na magie w samej zbrojce.

Pewnie dojdą do tego jakieś bonusy z misji rosa bony w eq i magiczne klasy będą smyrały.

Opublikowano

to nie jest zaden HARD!

Medium/Easy mozna powiedziec poszukajcie harda lub chociarz medium co tak ksa leci no co prawda na pocztaku w m1 m2 slabiutko ale na bo kasa zaczyna leciec za spota dostawale po 5-8kk wiec nie mowcie ze malo jedyne co tu medium daje to zbroje i eq +0 u handlarzy i pozniej ulepszacze niby nic takiego ale jednak cos

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Jeśli serwer wypali dzisiaj i nie będzie żadnych przekrętów oraz tego typu rzeczy to ma szansę na dużą popularność. Z tego co wiem to administracja stara się jak może, podczas BETY pracowali jak roboty naprawiając wszystkie znalezione bugi . Myślę, że wszystko pójdzie jak należy i dziś pogramy na dobrze zbudowanym od podstaw serwerze ;-)

Pozdrawiam !

P.S - można prosić o oficjalnego client'a ?

Opublikowano

Dajcie mi TS'a

Nie będę się powtarzał Wariath to zajebisty gość :>

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

3UP@

Prawdopodobnie o 17;30.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Czyli o której dokładnie startuje serwer?

Prawdopodobnie 17;30.

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

3UP@

Prawdopodobnie o 17;30.

Tak start serwera o 17:30!!!!

zbyt duza sygna

Opublikowano

Czekam na serwer . Z prezentacji wygląda znakomicie z tego co widze gracze też nie narzekają . Zaczynają mi się ferie ;x. Jeśli serwer wyjdzie dziś wieczorem chętnie pogram . To jest serwer na który czekałem . pozdrawiam ;]

Opublikowano

pewnie jakoś po starcie.. nie wiem.... ale ja to bym proponował wrzucić po starcie jakąś łatkę czy lunchera.. bo to mało zajmuje i się szybko pobierze... nie każdy ma dobrego neta do ściągania....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...