Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] VabileMT2

Wraith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieję ,iż nie zj#$%ą go po raz 2. ;>

czekam, zawitam w chunjo.

1326786628-U215643.png

1329679176-U173186.pngjbnYjmf633fsA9.png

34247.png

| babcyna_aka_krul_metinczykóff. | members. | technolove_loff. | mpc hejt team. |

1326786628-U215643.png

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy będą dropić te szkatki które dropiły na ostatnim Vabile?

Tak, tez będą coś podobnie jak na tamtym.

Opublikowano

Jeżeli odpali wszystko bez większych problemów to powinno być interesująco.Mam nadzieje ze nazwa serwera Vabile nie jest reaktywacja ostatniego Vabile.

Opublikowano

Wraith , czyżby to ten sam założyciel insanitymt2 ? ? ? Luportiga miał eq z navi na insanity.. można się domyśleć skąd.

A więc tak, Wraith był założycielem Insanitymt2, po czym tak jak by.. wyparował, nie było go widać na serwerze. Serwerem opiekowali się gm+technik

Wiele bugów i mała grywalność. Czy tu też tak będzie, to ja dziękuję za taki serwer.

Pozdrowiania dla Luportigi, Szafira, Badara, -------> tu też postaracie się o eq z navi, tym razem który z was opłaci serwer?

37143810364250485063.png

Opublikowano

Spójrzcie na Slaris2, jest to serwer Wraith-a osobiscie na nim gram podoba mi sie bardzo nie za latwo nie za trudno ludzi nie gra zbyt wiele ale pobawic sie mozna. Sadze, że Wraith osiągnie sukces, w porównaniu do ostatniej wersji Vabile nie może być gorzej :> (ten co gral to wie zbawka +9 kd +5 10 kryt 10 ludzi 12 int bil po 2k ze skowytu na P)

Opublikowano

Wraith , czyżby to ten sam założyciel insanitymt2 ? ? ? Luportiga miał eq z navi na insanity.. można się domyśleć skąd.

A więc tak, Wraith był założycielem Insanitymt2, po czym tak jak by.. wyparował, nie było go widać na serwerze. Serwerem opiekowali się gm+technik

Wiele bugów i mała grywalność. Czy tu też tak będzie, to ja dziękuję za taki serwer.

Pozdrowiania dla Luportigi, Szafira, Badara, -------> tu też postaracie się o eq z navi, tym razem który z was opłaci serwer?

Serwer na którym do tej pory byłem tylko technikiem jest Slaris2, nigdy na innym serwerze, vabile jest to mój własny projekt i pomysł.

Na slaris2, wykonuje tylko zlecenia jakie mi wysyła Założyciel.

Aktualizacja z Dnia : 2012-02-07

Sklepy NPC, aktualne zdjęcia, jutro dojdą kolejne.

br.jpgbr1.jpgbr2.jpg

zbr.jpgzbr1.jpgzbr2.jpg

zbr3.jpgzbr4.jpg

pal.jpgpal1.jpg

panih.jpgpanih1.jpgpanih2.jpg

panih3.jpgpanih4.jpgpanih5.jpgpanih6.jpg

Kolejna aktualizacja juz jutro o tej samej porze

Opublikowano

Wszystkiego jest duuuzo, czy aby nie przesada. No moze niektorych przyciaga liczba ulepszen broni. Jedno czego nie lubie w takich serwerach to lvl. Mysle ze max wystarczylby 180. Nie jestem zwolennikiem zmudnego wbijania lvli. Zrobcie system ulepszen tak: 65->80(80 bron +0, 89 bron+9)->90(bron+0, 99+9)-> itd co 10. Przynajmniej ciekawiej by bylo. Zbroje tak samo. A lvl max pomniejszcie do 180. Bedzie jakis zapas na pozniejsze rozwiniecie gry tj. nowe itemki, mapy.

Opublikowano

Mam pytanie ktorego nikt nie zadal lub ja nie zauwazylem w prezce / postach :

Jakie sa wartosci bonow (abs) max 15 czy 10/15 lub inaczej ??

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Gościu jest nowy właściciel więc może będzie dobrze a nie jak zwykle jak raz źle wyszło z innym właścicielem to teraz też będzie źle!!

wiesz mam nadzieje ze nowy wlasciciel ogarnie i server postoji dluzej niz 3 tyg z 300 graczy +

Opublikowano

Mam pytanie ktorego nikt nie zadal lub ja nie zauwazylem w prezce / postach :

Jakie sa wartosci bonow (abs) max 15 czy 10/15 lub inaczej ??

Wszystko będzie opisane dziś wieczorem.

Opublikowano

Ludzie co wy robicie? to juz nawet nie jest metin2 jakies kur... runy niedługo samochodami sie bd jezdzic nie polecam.....

100 postów +

200 postów +

300 postów +

400 postów -

8213.png

Opublikowano

Aktualizacja z dnia 2012-02-08 godzina 22:50

Witajcie ponownie, dziś mam dla was kilka zdjęć z nowych lokalizacji na Vabile.pl

lok1.jpg

lok2.jpg

lok3.jpg

lok4.jpg

lok5.jpg

Teraz kilka słów o bonach, bony max będą w przedziałach od 8 do 12 max

6,7 bon tylko do expa i do walk z Bossami,

od 1 lvl można dropnąć losową Torbę Szczęścia, a z niej, perły, PD na kilka minut, Kamień duchowy, małż, fasolki zen, itd..

Kolejna Aktualizacja już jutro o tej samej porze.

Opublikowano

Poprzedni Właściciel miał własną ekipę , która nawet nie nadawała się do wypasania, owiec.

jak masz kiepską ekipę nie ogarniętą, to nie ma co liczyć na dobry serwer.

PS. no to jak tam się włamał, to czemu dalej tego nie robi na innych serwerach??...

A teraz jestem tylko ja wiec nikt nie będzie rozdawał danych do baz.

Opublikowano

jak dla mnie serwer się dobrze zapowiada na 85% zagram ;x

Opublikowano

Hej, dzisiejsza aktualizacja będzie trochę później niż zwykle, a powodem jest to ze będzie w postaci Filmiku na YouTube.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...