Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] VabileMT2

Wraith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

sVabileMT2 - Elements of the World

wstep.png

Pewnego mroźnego dnia, gdzieś daleko w odległej krainie, na ziemiach neutralnych, nie wiedząc co zaraz się wydarzy

szedł sobie młody pasterz...

stop stop stop, wróćmy kilka lat do tyłu.

Pewnej nocy, innej nocy niż zwykłe, młody człowiek odpoczywał w swoim małym domku w dolinie orków,

patrzył w niebo i myślał... w pewnym momencie zobaczył dziwne światło które zmierzało w kierunku jego pul uprawnych

ubrał się i pobiegł zobaczyć co to jest, lecz na miejscu znalazł tylko małą szkatułkę która na dodatek była zamknięta, na spodzie pisało coś dziwnego lecz pasterz nie umiał czytać... (po otwarciu szkatułki uwolnisz żywioły wody, ognia, ziemi, powietrza...)

teraz możemy już kontynuować,

Pewnego bla bla bla, bla, gdzieś na ziemiach neutralnych szedł sobie do miasteczka młody pasterz, postanowił sprzedać szkatułkę na rynku, ale przed tym chciał ją jeszcze otworzyć... i tak uczynił...

Okazało się ze była pusta, lecz nie zauważalnie moce uciekły i rozproszyły się po całym świecie Vabile...

Dzieci przychodzące na świat od tamtej pory władają niewiarygodną siłą, nie każdy jest wstanie ujarzmić tą moc,

również potwory zwierzęta otrzymały nowe siły, i stały się jeszcze groźniejsze.

.... Co dalej???

Ciąg dalszy zależy już tylko od Ciebie, wejdź do naszego świata i opanuj moc żywiołów, bron miast przed silami zła..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Witajcie po Zapoznaniu się z ogólną fabułą mojego serwera możemy przejść do przedstawienia go,

Na serwerze będzie dostępne kilka nowości:

ratyserwera.png

Max poziom jaki można zdobyć to 250

maxlvl.PNG

Exp:2800%

Drop Yang: 3500%

Drop Itemów: 3000%

To naprawdę nie jest dużo tak w sam raz!

NA Start(może się jeszcze zmienić)

nastart.PNG

sklepynpc.png

Sklepy NPC

Nie będę pokazywał Zdjęć ale opisze co będzie, u handlarzy będziemy mogli kupić bronie do 30 lvl, zbroje, ku, KD, bony i inne przydatne rzeczy.

Bony będą dostosowane do trudności serwera i mobów, a także by można było prowadzić widowiskowe walki pvp...

6 i 7 bon nie będzie zawierał w sobie bonów na klasy, będzie on tylko do expa i walk z Bossami...

arminnpc.PNGelsernpc.PNGlishanpc.PNGnergalnpc.PNG

poslaniecnpc.PNGquesternpc1.PNGquesternpc2.PNGquesternpc3.PNGteishanpc.PNG

systemulep.png

Zbroje:

Wojownik

Zbroja z Czarnej Stali-->Szafirowa Stal-->Niebianska Stal-->Szmaragdowa-Stal-->Rubinowa-Stal-->Złota-Stal-->Zbroja Hwang-->Lekka Zbroja Ziemi-->Ciężka Zbroja Ziemi-->Zbroja Władcy Ziemi

Ninja

Ubranie Czarnego Wiatru-->Szafirowa-Stal-->Niebiańska-Stal-->Szmaragdowa-Stal-->Rubinowa-Stal-->Złota-Stal-->Czerw. Zbroja Hwang-->Lekkie Ubranie Wiatru-->Ciężkie Ubranie Wiatru-->Zbroja Władcy Wiatru

Szaman

Czarna Szata Wody-->Szafirowa-Stal-->Niebiańska-Stal-->Szmaragdowa-Stal-->Rubinowa-Stal-->Złota-Stal-->Zbroja Sang-Hwang-->Lekka Szata Wody-->Ciężka Wodna Szata-->Szata Władcy Wody

Sura

Zbr. Płyt. Czar. Ognia-->Szafirowa-Stal-->Niebiańska-Stal-->Szmaragdowa-Stal-->Rubinowa-Stal-->Złota-Stal-->Zbroja Zin-Hwang-->Lekka Zbroja Ognia-->Ciężka Ognista Zbroja-->Zbroja Ognistego Władcy

Bronie:

Wojownik Jednoręczne

Bojowy Miecz Ziemi-->Miecz Syriusza-->Smiercionosne Ostrze-->Ksiezycowy Miecz-->Mityczny Miecz Ziemi-->Miecz Mocy Skał-->Miecz Walecznego Króla-->Skalny Miecz Króla-->Miecz Władcy Ziemi

Wojownik Dwuręczne

Partyzana-->Złodziej Dusz-->Zabójca Zółt. Smoka-->Pogromca Nieb. Smoka-->Miecz z Bialesj Stali-->Miecz Severiana-->Miecz z Narsilu-->Miecz Eragona-->Ostrze Giganta

Ninja Sztylety

Smoczy Nóż-->Bezduszny Nóż-->Ząbkowany Nóż-->Nóż Strumienia-->Sztylet Nihonto-->Nóż Skarabeusza-->Zabójca Zinów-->Strze Trolla-->Sztylet Władcy Wiatru

Ninja Łuki

Olbrz. Łuk Żólt. Smoka-->Olbrz. Łuk Diabła-->Upiorna Kusza-->Łuk z Rogu Smoka-->Anielski Łuk-->Łuk Przysłości-->Łuk Boga-->Łuk Władcy Wiatru

Szaman Wachlarze

Wachlarz Zbawienia-->Diabelski Wachlarz-->Wachlarz Lezacego Smoka-->Wachlarz 8-Trigramow-->Rozdzka Czar. Ptaka-->Dzida Zemsty-->Rozdzka Nimfy-->Berło Maga-->Wachlarz Władcy Wody

Szaman Dzwony

Dzwon Burzowego Ptaka-->Dzwon Smierci-->Smoczy Dzwon-->Berło Króla-->Diamentowe Berło-->Skrzydlo Harpii-->Berło Wodnego Maga-->Szpon Władcy Wody

Sura BM

Miecz Szponu Ducha-->Brzegowe Ostrze-->Swięty Miecz-->Miecz Barona-->Ostrze Ognistego Demona-->Smoczy Topór-->Ognisty Błysk-->Gniew Ognia-->Ognisty Miecz Władcy

Sura WP

Miecz Egzorcysty-->Demoniczne Ostrze-->Lwi Miecz-->Miecz Tariosa-->Szpon Ognistego Maga-->Miecz Ognistego Elfa-->Magiczny miecz Ognia-->Miecz Ognistego Władcy

mapy.png

Oto kilka zdjęć, więcej będzie po otwarciu serwera...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Panel modyfikacji będzie potrzebny do robienia różnych itemów...

panelmod.PNG

itemy.png

newzwojkd.PNG

runal.PNGrunap.PNGrunaw.PNG

runy.PNG

Więcej po starcie serwera...

odwraitha.png

Chciałbym tworzyć serwer który będzie trudny pod względem walk pvp, a łatwy z zdobywaniem expa i itemów,

by podczas zabawy na vabile nie tracić aż tak dużo czasu na bieganie po mapach.

Na serwerze będą dodawane nowości regularnie, ale na pewno nie co dzień!

W ekipie serwera jestem Tylko ja nie licząc sponsora, będę myślał nad rekrutacją GM, ale to po starcie,

Będę szukał GM'a, moderatora forum, admina na TS3... który będzie dostępny po starcie serwera...

No i puki co tyle... Jak macie jakieś pytania to zapraszam do pisania tutaj lub PW...

EKIPA SERWERA

[HA]Shaq

[GA]Wraith

startserwa.png

DLA MPC...

dlampc1.jpg

dlampc2.jpg

Aktualizacja z Dnia : 2012-02-07 godziny 23:39

Sklepy NPC, aktualne zdjęcia, jutro dojdą kolejne.

br.jpgbr1.jpgbr2.jpg

zbr.jpgzbr1.jpgzbr2.jpg

zbr3.jpgzbr4.jpg

pal.jpgpal1.jpg

panih.jpgpanih1.jpgpanih2.jpg

panih3.jpgpanih4.jpgpanih5.jpgpanih6.jpg

Kolejna aktualizacja juz jutro o tej samej porze

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizacja z dnia 2012-02-08 godzina 22:50

Witajcie ponownie, dziś mam dla was kilka zdjęć z nowych lokalizacji na Vabile.pl

lok1.jpg

lok2.jpg

lok3.jpg

lok4.jpg

lok5.jpg

Teraz kilka słów o bonach, bony max będą w przedziałach od 8 do 12 max

6,7 bon tylko do expa i do walk z Bossami,

od 1 lvl można dropnąć losową Torbę Szczęścia, a z niej, perły, PD na kilka minut, Kamień duchowy, małż, fasolki zen, itd..

Kolejna Aktualizacja już jutro o tej samej porze.

Kilka zdjęć z początku gry.

str1.jpg

str2.jpg

str3.jpg

str4.jpg

str5.jpg

str6.jpg

Kolejna porcja zdjęć, tym razem nagrody za wbicie 100, 200, i 250 lvl

os1.jpg

os2.jpg

os3.jpg

os4.jpg

os5.jpg

Zbroja Króla jest tylko za osiągnięcie 250 poziomu postaci.

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wooow;d prawie nie zawuważyłem daty przewidywanego startu i miałem się pytać ;f... Serwerek bomba ^^ Czekam na start i mam jedno pytanko w ile tygodni/miesięcy zdobędzie się maxymalny level ? :> Tak wiecie około ;pp

Opublikowano

Zbroja z Czarnej Stali-->Szafirowa Stal-->Niebianska Stal-->Szmaragdowa-Stal-->Rubinowa-Stal-->Złota-Stal-->Zbroja Hwang-->Lekka Zbroja Ziemi-->Ciężka Zbroja Ziemi-->Zbroja Władcy Ziemi

Moim zdaniem up system to porażka;/

Opublikowano

Czy serwer napewno wystartuję 12.02 ? nie będzie opóźnień ? ; >

Co ty w cuda wierzysz ? Jak wystartuje to pewnie z bugami i przeloza ofc na nastepny dzien ;D

nie bylo servera ktory by wystartowal normalnie w dany dzien

Opublikowano

Serwer w moim typie... Fajnie by było jakbyś miał moje gg mógłbym Ci podrzucić parę propozycji na temat systemu ulepszeń itp... To moja pasja i nikt nigdy na to nie narzekał ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer miodzio, oby zagrało dużo osób oraz żebyście nie zwalili startu...

Jeśli na serwie zagra 400+ osób to zostaję, jeśli nie to czekam na Troje.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

znaczy się ja wiem tyle że już był kiedyś serwer o takiej nazwie, ale to chyba tylko nazwa ta sama a inny właściciel jest...

Nie powiem dokładnie Ci tego bo nie wiem ;d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

reklama powiadasz.... może lepiej tego nie robić.... wiesz .. takie reklamy mogą ściągnąć noobki a wiesz co się dzieje kiedy tacy dostają się na serwer...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP wolisz grać sam czy żeby grało dużo ludzi na serwie?

Serwer bez wielkich innowacji więc będzie normalny wiec tłumów nie przyciągnie.

A na jakiej maszynie jest stawiany?

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

tego nie wiem...

Mówisz im więcej tym lepiej... tak zgadzam się ale weź pod uwagę to, że większa ilość graczy to większa możliwość poznania nooba... jak dla mnie tak po południu, w tygodniu 200-400 graczy online i serw się trzyma wporzo...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

reklama powiadasz.... może lepiej tego nie robić.... wiesz .. takie reklamy mogą ściągnąć noobki a wiesz co się dzieje kiedy tacy dostają się na serwer...

Nikogo nie nazywaj "noobkami" ze ktoś gra mało, i nie zawsze jest ogarnięty w tych sprawach to nie znaczy ze nie może wejść do mnie na serwer,

każdy może zagrać, wiec zapraszam...

Opublikowano

Tak lecz teraz prowadzi to naprawdę pewna osoba :0

Tu Ikarii- Luportiga masz wyczesaną sygne <333

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...