Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] VabileMT2

Wraith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wiec tak server bez bugów, poślizg z otwarciem bety 1 minuta:) server hard/medium moim zdaniem nie potrzebne ulepszacze na fms^^ brak dodania cofniecia skila ale na oficjalu dodadzą tak że polecam:)

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

GA mówił dużo na TS jak wbił do nas, jutro na oficjalu bedzie o wiele lepiej, wbijcie i wtedy oceńcie

h65xnex.png

Opublikowano

Serverek zapowiada się za**biście. Na 100% wbiję. Teraz tylko jeszcze pytanko, clienta trzeba ściągać, czy macie patchera lub coś takiego . (Mogłem nie doczytać)

Pozdrawiam.

Spotkać mnie można w grach pod takimi nickami :

-RiviX

-VitiX

-AveirX

Opublikowano

Ludzie co wy piszecie ze niewypal.. Serwer jak dla mnie boski jak bedzie dodane to co ma byc i nie bedzie bugow zadnych to bedzie to jeden z najlepszych a moze najlepszy serwer w lutym ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Serwer dobry.. Jak duży lvl do osiągnięcia to jest to oczywiste że musi być dużo epików. Nie wiem co ludzie narzekają na epiki.. Nie można jechać na bezduchach do 250lvl'a. Jak dla mnie BOMBA. Czekamy cierpliwie i miejmy nadzieję że serwer ruszy zgodnie z godziną podaną w zapowiedzi.

trakzsub.jpg
Opublikowano

Wszystko ładnie fajnie tylko kiedy będzie client jeśli jutro to proponuje dodać patchera bo nie każdy ma neta 4mb/s czy tam większego.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

zapowiada się fajnie, z chęcią zagram!

sygnatura231rs5.png

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/359527-tutquesty-na-serwa/

Jeżeli pomogłem

Wiesz co dać

;)

81b37b2774.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...