Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] VabileMT2

Wraith

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Myślisz, że 71 osób które przeglądają teraz ten temat siedzą też na http://vabile.pl i czytają xat? Zawsze się znajdzie ktoś kto nie ruszy palcem żeby się czegoś dowiedzieć na własną rękę tylko woli spamować.

Opublikowano

jestem ale nie mam czasu ani zamiaru siedziec non toper bez zadnej przerwy na Xacie oO. Info powinno byc na tyle zorganizowane ze kazdy kto wejdzie w kazdej chwili wie co chce wiedziec.

48774478.jpg

Opublikowano

Myśle moi drodzy, że najpierw powinien być client i wtedy start.Czyż nie? Czekam na klienta zresztą nie tylko ja zapewne wiec się postarajcie!

Opublikowano

CryCryCry, może teraz?

2w71r0k.jpg

Zgodzę się z Tobą, że info powinno być bardziej widoczne ale nie ode mnie to zależy. Fakt Faktem, że jest.

Opublikowano

Powinni to napisac tam,gdzie jest napisane ze start dzis,szczerze mowiac nie widzialam tego i gdyby nie ten screen tez bym go nie zobaczyla...debilny pomysl na info wedlug mnie,mogli dobrac mniejsze literki:))

48774478.jpg

Opublikowano

jesli bys wgl wszedl na strone to nad xatem tez jest napisane kiedy start gdybys przeczytal prezke o tez bys wiezial bo tez jest napisane

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Gdybyś dokładnie przeczytał to co napisałem też byś wiedział że nie chodziło nam o datę startu serwera...

Opublikowano

wiem o co chodzi dokladnie przeczytalem nie czepilem sie tego ze malo widoczne tylko ze crycrycry sie ciagle czepia a od tygodnia wiadomo kiedy start wszedzie pisze data startu serva a ten sie xatu czepia ( i nie piszcie ze nie wiem o czym mowa bo od poczatku topicu tu siedze)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!!!

Opublikowano

Serwer odpalamy 17:30, możliwe ze coś z lekkim opóźnieniem na wysłanie Plików do download

czyli to co bylo na becie to nie moze byc ?!

Opublikowano

raczej nie bo piszą na stronce, że będzie nowy do oficjala ;] i niby mają go udostępnić za jakieś 10min.

1332869859-U205564.jpg

"Nie sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika"

^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...