Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [PL] [DEDYK]

NoAir

Zwój powrotu statusu  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie Zwój powrotu statusu w sklepach ?? ( informacje z ankiety s? tylko dla administracji nie jest powiedziane ?e go dodamy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mi cos inaczej chodzi myszka niemoge obrazu obrocic prawym przyciskiem myszy jak zrobic by sie dało ?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

za ilebd?

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Serwer LIPA

Sprzęt gówniany -_- lagi w m1

Nie polecam

Nie zagram

Gówno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Modki to dźiffki

Opublikowano

Maksymalne bony max? Chyba was pojebało. Co to będzie za rywalizacja jak każdy będzie miał takie same eq? Na pandorze nie ma czegoś takiego...

Opublikowano

O to mi chodzi ze w zapowiedzi pisalo np 10/12 a wchodzi na serwie jak na PL...

Wymienie jeszcze raz all bugi do naprawy:

1. bony wchodza jak na PL

2. kowal nie ma 100%

3. zeby i ksiegi leca z + a wiec dodajcie do NPC all potrzebne rzeczy

4. nie da się odpalić 2 clientów na raz a wiec expienie z buffem wlasnym niemozliwe

5. w atla v2 nie dziala bon na diably

I taka sugestia: dodajcie bodzie do NPC bo kowal normalnie jara ... Czekam rowniez na 4ch

Opublikowano

O to mi chodzi ze w zapowiedzi pisalo np 10/12 a wchodzi na serwie jak na PL...

Wymienie jeszcze raz all bugi do naprawy:

1. bony wchodza jak na PL

2. kowal nie ma 100%

3. zeby i ksiegi leca z + a wiec dodajcie do NPC all potrzebne rzeczy

4. nie da się odpalić 2 clientów na raz a wiec expienie z buffem wlasnym niemozliwe

5. w atla v2 nie dziala bon na diably

I taka sugestia: dodajcie bodzie do NPC bo kowal normalnie jara ... Czekam rowniez na 4ch

Oczywiście jestem za wprowadzeniem tych zmian.

Przydałby się też surka w m1, np. koło kowala, bo nie każdemu chce się zapieprzać do doliny :/

edit@ Moglibyście założyć działy na forum tj. Gildie itp.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Nie wiem czy doczekam sie jakiegoś godnego servera bo jak narazie same gówna i jeszcze raz ...

Opublikowano

Oczywiście jestem za wprowadzeniem tych zmian.

Przydałby się też surka w m1, np. koło kowala, bo nie każdemu chce się zapieprzać do doliny :/

edit@ Moglibyście założyć działy na forum tj. Gildie itp.

To nie graj w metina jak Ci się nie chce, najlepiej niech Ci postawią pod nosem żebyś nie musiał za daleko myszką ruszać.

Opublikowano

niech dodadza magiczne metale do npc i troche zwieksza bony np. 10/15% nie max , ale teraz wlaza po 1,2% ... zmienicie cos?

Opublikowano

Serwer jest dobry, nie ma to jak odprężenie po szkole i pobawienie się na PvP ;]]] Zagram na pewno. Mam nadzieję, że nie ma 6/7 Bonusu. A jak jest, to mam nadzieję że bez ABS klasa/klasa. Bo naprawdę szkoda Serwera...

Nie wiem czy doczekam sie jakiegoś godnego servera bo jak narazie same gówna i jeszcze raz ...

Godnego serwera?? Zapraszam na balmora.pl

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...