Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [PL] [DEDYK]

NoAir

Zwój powrotu statusu  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie Zwój powrotu statusu w sklepach ?? ( informacje z ankiety s? tylko dla administracji nie jest powiedziane ?e go dodamy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra nie serio przestancie spamic bo to przegiecie jezeli ktos ma tu jakis kontakt z adminem tego servera to poprostu niech pisze wam co sie dzieje lecz watpie bo ping ciagle idzie na strone. Naprawde tak trudno wam zrobic nawet proste zabezpieczenia ? Czy lepiej postawic server zarobic w 1 dzien na ludziach i jeb po serverze ?

Robie serwer Medium-Easy

Mam nadzieje ze nie dlugo skonczymy bo jak widze nie ma zadnego servera porzadnego

Opublikowano

Dobra nie serio przestancie spamic bo to przegiecie jezeli ktos ma tu jakis kontakt z adminem tego servera to poprostu niech pisze wam co sie dzieje lecz watpie bo ping ciagle idzie na strone. Naprawde tak trudno wam zrobic nawet proste zabezpieczenia ? Czy lepiej postawic server zarobic w 1 dzien na ludziach i jeb po serverze ?

Robie serwer Medium-Easy

Mam nadzieje ze nie dlugo skonczymy bo jak widze nie ma zadnego servera porzadnego

Teox zrób tak jak ten..

Easy/pvp.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Ja tam ciagle czekam na jakis medium ale taki bez tysięcy rodzaii epików i kd+9...

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Opublikowano

Szajlas wez jak mozesz podaj mi link do zapowiedzi tego serwera Troja

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

<10:53:18> You are banned permanently. Reason: "pa"

Takie jestescie koxy ? Macie po stronie dziekuje ; *

Opublikowano

server naprawiaja..

Serwer padł! Ts'a usunęli, serwer off. Formą żartu było stwierdzenie, iż kto wygra idola dostaje GM'a!

sygnadlateamu.png
Opublikowano

<10:53:18> You are banned permanently. Reason: "pa"

Takie jestescie koxy ? Macie po stronie dziekuje ; *

Pytanie tylko, po jakiego grzyba im strona skoro serwer off 4ever?

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Nosz ku**** mać za przeproszeniem. Kolejny server który po góra dwóch dniach (tu nie było jednego) się rozlatuje ... bez komentarza

#JustTheWay

Opublikowano

@Ja nie umi, poszukaj w prezentacjach masz ich od groma;>

właśnie szukam i nic nie widze moze zapodaj linka na taki typowy pvp : ) wiesz stalki bronie itp u handlarzy

Opublikowano

Szajs to spoko ja też w sumie czekam na jakiegoś serwa tylko doszedłem do wniosku ze tyle tych niewypalow ze chyba nie ma sensu isc na harda bo sie nameczymy w chuj a tu off :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...