Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UltraMt2 [PL] [DEDYK]

NoAir

Zwój powrotu statusu  

413 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie Zwój powrotu statusu w sklepach ?? ( informacje z ankiety s? tylko dla administracji nie jest powiedziane ?e go dodamy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Szajlas czyli może zaraz serwer być on?

Tego niestety nie wie nikt.

Jeśli ktoś chce być na bieżąco, zapraszam na ts'a 195.117.148.95.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Jezeli ktos z was czeka na nowego serwa w starym klimacie tzn. wypady na DT, robienie samemu konia, wbijanie kamykami skilli na P to zapraszam na Nilboxmt2 http://www.mpcforum....wiedznilboxmt2/

To juz wole PeEl przynajmniej świadomość że nie padnie -_-

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na http://www.mpcforum....wiedznilboxmt2/ w 100% dopasowany do waszych potrzeb serwer, stare wyjazdy wlasnie do DT, wpolne robienie konia itp, przekonacie sie sami !!

Skończ kurwa serwer reklamować na dyskusji o UltraMt2

Chcesz Harda to idz na nawie.eu.. i skończ spamić.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Mowie poszedl ping to koniec serwera poczekajcie az zrobie swojego bo widac tutaj jakies dzieci bez zabezpieczen tworza ...

Opublikowano

Info z ts'a !! od D666A serwer PADŁ BO JEDEN Z GA ROZWALIŁ GO NA POŁOWĘ !!! TYLE SERWERA.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

To co moderator powinien to on sam wie. Ty jedynie mozesz tutaj dac nam punkt z regulaminu dotyczacego zwyklych userow skoro twierdzisz ze postepuje zle

Opublikowano

Jedyna rzecz która mnie cieszy to to że wyłączyłem wcześnie kompa i poszedłem na TV ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

Ja robie ogarniety server od kilku miechow. Dodam Serwer jak skonczymy narazie musicie sie wstrzymac.

Opublikowano

kurna od tygodnia nie znalazłem serwa na którym mogłbym pograć dłuzej niz 1 dzień...

@up , hard , medium , easy czy 4fun ??? kiedy start?

kiedy w końcu wyjdzie jakiś fajny medium?...

" W poszukiwaniu dobrego serwera medium "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...